#Αδαμαντίδης

Γιώργος Λαμπάτος: Στο πλευρό του ο Θέμης Αδαμαντίδης μετά την αποκάλυψη για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης

govastileto.gr
Σε άθλια κατάσταση βρίσκεται Γιώργος Λαμπάτος, καθώς όπως έγινε γνωστό μέσα από δημοσίευμα του Νίκου Νικόλιζα στην Espresso, ο ηθοποιός είναι σε απόγνωση, καθώς δεν τα βγάζει πέρα με 220 ευρώ μηνιαίως που παίρνει ως επίδομα και ζει σε ένα υπόγειο 15 τμ. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, μετά την αποκάλυψη για την εξαθλιωμένη καθημερινότητα […]
13:00 18/01/2024

Σπίτι με το MEGA – «Έσπασε» ο αδελφός του Θέμη Αδαμαντίδη: «Είναι το παιδί μου»

zappit.gr
Ποδαρικό στο Σπίτι με το MEGA με την Ρούλα Κορομηλά και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη έκανε ο Θέμης Αδαμαντίδης, τη νύχτα του […] The post Σπίτι με το MEGA – «Έσπασε» ο αδελφός του Θέμη Αδαμαντίδη: «Είναι το παιδί μου» appeared first on Zappit.
01:00 19/11/2023

Σπίτι με το MEGA: Πρεμιέρα για Κορομηλά – Χατζηγιάννη με ρεσιτάλ από Αδαμαντίδη

tovima
Πρεμιέρα έκανε το Σάββατο το «Σπίτι με το Mega» με τη Ρούλα Κορομηλά και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Σπουδαίος ο Θέμης Αδαμαντίδης.
00:00 19/11/2023

«Σπίτι με το MEGA»: Επιστρέφει το Σάββατο – Πρώτος καλεσμένος ο Θέμης Αδαμαντίδης

tovima
Το «Σπίτι με το MEGA», η αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια του σαββατόβραδου, ο λόγος για να μείνουμε εντός και να απολαύσουμε μοναδικά μουσικά ταξίδια, επιστρέφει για 5η σεζόν στο MEGA, από αυτό το Σάββατο, 18 Νοεμβρίου, στις 22.00.
15:00 16/11/2023

Θέμης Αδαμαντίδης για Βαρβάρα Κίρκη: «Έχει κάτι που για πολλούς δεν φαίνεται, δεν μετράει η εμφάνιση»

tlife.gr
Ο Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε στην Ελένη Τσολάκη και στο Πρωινό Σουσου, περνώντας σε αποκαλύψεις για την To άρθρο Θέμης Αδαμαντίδης για Βαρβάρα Κίρκη: «Έχει κάτι που για πολλούς δεν φαίνεται, δεν μετράει η εμφάνιση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 08/11/2023

Θέμης Αδαμαντίδης: Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως θα γίνει παππούς

okmag.gr
Η Δανάη Μπάρκα συνάντησε τον Θέμη Αδαμαντίδη, ο οποίος μίλησε για το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται, την απόφασή του να ασχοληθεί με το τραγούδι, τις συνεργασίες του, και για το γεγονός ότι θα γίνει πάππους. Τι είπε για την ενασχόλησή του με τον χώρο της μουσικής και την νέα συνεργασία του σε νυχτερινό κέντρο; «Ξεκινάμε […] The post Θέμης Αδαμαντίδης: Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως θα γίνει παππούς appeared first on OK! Magazine.
14:58 05/10/2023

Λύγισε on camera ο Θέμης Αδαμαντίδης: «Τους έχω αγαπήσει περισσότερο από ότι τους έδειξα…»

govastileto.gr
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην ενασχόλησή του με το τραγούδι, αλλά και για το γεγονός ότι θα γίνει πάππους. «Ξεκινάμε 20 Οκτωβρίου με Κατερίνα Στανίση και Γιάννη Καψάλη στο Vegas. Tο τραγούδι ήταν αυτό που είχα επιλέξει να κάνω από μικρός και ήμουν σίγουρος ότι θα τα καταφέρω. […]
14:00 05/10/2023

Θέμης Αδαμαντίδης: Η Βαρβάρα Κίρκη είναι το στήριγμά μου

Newsit
Πίσω τους έχουν αφήσει ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη, τους καυγάδες και την κρίση στη σχέση τους. Ο Θέμης Αδαμαντίδης, μιλώντας μάλιστα σήμερα (15.09.2023) στο Breakfast @Star είπε ότι η Βαρβάρα Κίρκη είναι το στήριγμά του και τον βοηθάει και επαγγελματικά. «Είμαστε μια χαρά στα προσωπικά μας με τη Βαρβάρα. Δεν έχουμε προβλήματα. ... Περισσότερα To άρθρο Θέμης Αδαμαντίδης: Η Βαρβάρα Κίρκη είναι το στήριγμά μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:00 15/09/2023

Θέμης Αδαμαντίδης: «Η Βαρβάρα είναι το στήριγμά μου. Για όσα είχαν γίνει και είχαν γραφτεί, πάνε αυτά, πέρασαν»

govastileto.gr
Ο Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τη σύντροφό του, Βαρβάρα, τονίζοντας πως είναι μεγάλο στήριγμα για τον ίδιο. «Η Βαρβάρα είναι το στήριγμά μου. Και το εκτιμώ γιατί έχει σωστές απόψεις και είναι μεγάλη βοήθεια. Για όσα είχαν γίνει και είχαν γραφτεί, πάνε αυτά, πέρασαν», είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης. Η Κατερίνα Στανίση […]
00:00 13/09/2023

Θέμης Αδαμαντίδης για Βαρβάρα Κίρκη: «Είμαι ευτυχισμένος»

okmag.gr
O Θέμης Αδαμαντίδης φωτογραφήθηκε με την Κατερίνα Στανίση και τον Γιάννη Καψάλη για την αφίσα του σχήματός τους και η κάμερα του Happy Day βρέθηκε εκεί. «Τους αγαπώ, τους θαυμάζω και αισθάνομαι μια ασφάλεια. Είναι πάρα πολύ καλοί» είπε αρχικά ο Θέμης Αδαμαντίδης, που στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη σχέση του με τη Βαρβάρα Κίρκη. «Είμαι ευτυχισμένος. Δεν […] The post Θέμης Αδαμαντίδης για Βαρβάρα Κίρκη: «Είμαι ευτυχισμένος» appeared first on OK! Magazine.
17:58 12/09/2023

Θέμης Αδαμαντίδης-Βαρβάρα Κίρκη: Χώρισαν για ακόμη μαι φορά – Ραντεβού στα δικαστήρια

pagenews.gr
«Έχω χάσει και εγώ το μέτρημα» ανέφερε ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Αλέξης Κούγιας - Δείτε το βίντεο
13:46 19/06/2023

Χώρισαν ξανά Θέμης Αδαμαντίδης και Βαρβάρα Κίρκη – Η αποκάλυψη Κούγια

irafina.gr
Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στο Πρωινό για τη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, αλλά και την υπόθεση του Θέμη Αδαμαντίδη, τον οποίο είχε καταγγείλει η πρώην (όπως όλα δείχνουν) σύντροφός του, Βαρβάρα Κίρκη. Σε δηλώσεις του στον δημοσιογράφο, Γιάννη Μαλλιαρό, ο γνωστός ποινικολόγος επεσήμανε για την υπόθεση του γνωστού τραγουδιστή: «Αυτή η υπόθεση είναι πολύπαθη και […]
12:46 19/06/2023

Θέμης Αδαμαντίδης: Χώρισε για ακόμη μια φορά από τη Βαρβάρα Κίρκη

govastileto.gr
Στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον Θέμη Αδαμαντίδη και τη Βαρβάρα Κίρκη. Ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος εκπροσωπεί τον Θέμη Αδαμαντίδη στην υπόθεση ξυλοδαρμού της Βαρβάρας Κίρκη, ανέφερε πως το δικαστήριο θα συνεχιστεί κανονικά ενώ αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής και η Βαρβάρα Κίρκη μετά την επανασύνδεσή τους, ξαναχώρισαν. […]
11:00 19/06/2023

Πανταζής και Μελάς, προκάλεσαν ντελίριο στο Vegas με Αδαμαντίδη-Πετρέλη-Ηλιάδη (φωτογραφίες)

happytv.gr
Το αδιαχώρητο κόσμου και μεγάλη προσέλευση επωνύμων, σημειώνεται περισσότερο από δύο μήνες τώρα,, στο Vegas Live Stage. Ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Θάνος Πετρέλης και η Αγγελική Ηλιάδη, κατάφεραν να κερδίσουν, το στοίχημα της διασκέδασης, προκαλώντας «καύσωνα» κεφιού, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στο hot spot της Πέτρου Ράλλη. Το δυναμικό παρών τους, την περασμένη εβδομάδα, έδωσαν […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Πανταζής και Μελάς, προκάλεσαν ντελίριο στο Vegas με Αδαμαντίδη-Πετρέλη-Ηλιάδη (φωτογραφίες)
18:37 29/05/2023

Στις “ΑΠΑΡΧΕΣ” την Κυριακή ο Θέμης Αδαμαντίδης. Κλείστε έγκαιρα τραπέζι!!!

trikalavoice.gr
Ο Θέμης Αδαμαντίδης ο τραγουδιστής του έρωτα και της αγάπης, έρχεται στα Τρίκαλα την Κυριακή του Πάσχα. Με έντονη παρουσία στη δισκογραφία και με ΄προϋπηρεσία’ στα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα, δίπλα σε σπουδαία ονόματα της ελληνικής μουσικής είναι ένας καλλιτέχνης που εδώ και πάνω από σαράντα χρόνια βρίσκεται στο επίκεντρο.   Την Κυριακή του Πάσχα στην […]
06:28 13/04/2023

Aδαμαντίδης-Πετρέλης-Ηλιάδη: Το απόλυτο λαϊκό σχήμα διασκέδασης έρχεται στο «Vegas»

happytv.gr
Aπό το Σάββατο 1η Απριλίου, και κάθε Πέμπτη και Σάββατο, όλα αλλάζουν, στον αθηναϊκό νυχτερινό χάρτη διασκέδασης! Ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Θάνος Πετρέλης και η Αγγελική Ηλιάδη, έρχονται να πρωταγωνιστήσουν στο «Vegas Live Stage», και να μας χαρίσουν, μοναδικά βράδια κεφιού, μέχρις τις πρώτες πρωινές ώρες! Τα λόγια και οι συστάσεις, είναι περιττά, για τρεις […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Aδαμαντίδης-Πετρέλης-Ηλιάδη: Το απόλυτο λαϊκό σχήμα διασκέδασης έρχεται στο «Vegas»
20:28 27/03/2023

Θέμης Αδαμαντίδης για Βαρβάρα Κίρκη: «Στις σχέσεις συμβαίνουν κι αυτά που είχαν συμβεί»

tlife.gr
Τον Θέμη Αδαμαντίδη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και ο δημοσιογράφος, Γιώργος Γιαννούλιας, με To άρθρο Θέμης Αδαμαντίδης για Βαρβάρα Κίρκη: «Στις σχέσεις συμβαίνουν κι αυτά που είχαν συμβεί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:46 22/03/2023

Θέμης Αδαμαντίδης: «Σκέφτηκα να τα παρατήσω»

zappit.gr
Δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day έκανε ο Θέμης Αδαμαντίδης. Ο σπουδαίος λαϊκός ερμηνευτής, με αφορμή την πρεμιέρα του στο […] The post Θέμης Αδαμαντίδης: «Σκέφτηκα να τα παρατήσω» appeared first on Zappit.
08:35 22/03/2023

Θέμης Αδαμαντίδης: Αναβλήθηκε η δίκη του για την υπόθεση με την χαρτοπαικτική λέσχη

tlife.gr
Σήμερα Τρίτη 28/2 ήταν να πραγματοποιηθεί η δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη στην Ευελπίδων, για την υπόθεση To άρθρο Θέμης Αδαμαντίδης: Αναβλήθηκε η δίκη του για την υπόθεση με την χαρτοπαικτική λέσχη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:18 28/02/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load