Στεφανία Γουλιώτη- Σοκάρει η ηθοποιός: “Με κακοποίησαν από τον κηπουρό μέχρι τον γιατρό μου”
10:21 - 28/02/2021
Η Στεφανία Γουλιώτη, με αφορμή τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, που βλέπουν το φως της
To άρθρο Στεφανία Γουλιώτη- Σοκάρει η ηθοποιός: “Με κακοποίησαν από τον κηπουρό μέχρι τον γιατρό μου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοκάρει η Στεφανία Γουλιώτη: “Με κακοποίησαν από τον κηπουρό μέχρι τον γιατρό μου”
Η Στεφανία Γουλιώτη, με αφορμή τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας με ρυθμούς καταιγιστικούς, μιλά στον Δημήτρη Δανίκα και το Πρώτο Θέμα.
Διαβάστε το στο thebest.grΓνωστή ηθοποιός εξομολογείται – Με κακοποίησαν από τον κηπουρό μέχρι τον γιατρό μου
Η ηθοποιός Στεφανία Γουλιώτη, με αφορμή τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, μίλησε για την κακοποίηση που υπέστη από τον γιατρό της και από τον...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γνωστή ηθοποιός εξομολογείται – Με κακοποίησαν από τον κηπουρό μέχρι τον γιατρό μου
Διαβάστε το στο spoilersΣτεφανία Γουλιώτη- Σοκάρει η ηθοποιός: “Με κακοποίησαν από τον κηπουρό μέχρι τον γιατρό μου”
Η Στεφανία Γουλιώτη, με αφορμή τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας με ρυθμούς καταιγιστικούς, μιλά στον Δημήτρη Δανίκα και το Πρώτο Θέμα. Η ηθοποιός εξομολογείται τα όσα βίωσε και σε προσωπικό επίπεδο, αφού, όπως ομολογεί, την κακοποίησε ο γιατρός της και ο κηπουρός της γιαγιάς της. «Σου μιλάω από […]
Διαβάστε το στο dete.gr