Στεφανία Γουλιώτη- Σοκάρει η ηθοποιός: “Με κακοποίησαν από τον κηπουρό μέχρι τον γιατρό μου”

10:21 - 28/02/2021

Η Στεφανία Γουλιώτη, με αφορμή τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, που βλέπουν το φως της To άρθρο Στεφανία Γουλιώτη- Σοκάρει η ηθοποιός: “Με κακοποίησαν από τον κηπουρό μέχρι τον γιατρό μου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοκάρει η Στεφανία Γουλιώτη: “Με κακοποίησαν από τον κηπουρό μέχρι τον γιατρό μου”

Η Στεφανία Γουλιώτη, με αφορμή τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας με ρυθμούς καταιγιστικούς, μιλά στον Δημήτρη Δανίκα και το Πρώτο Θέμα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Γνωστή ηθοποιός εξομολογείται – Με κακοποίησαν από τον κηπουρό μέχρι τον γιατρό μου

Η ηθοποιός Στεφανία Γουλιώτη, με αφορμή τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, μίλησε για την κακοποίηση που υπέστη από τον γιατρό της και από τον... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γνωστή ηθοποιός εξομολογείται – Με κακοποίησαν από τον κηπουρό μέχρι τον γιατρό μου

Διαβάστε το στο spoilers

Στεφανία Γουλιώτη- Σοκάρει η ηθοποιός: “Με κακοποίησαν από τον κηπουρό μέχρι τον γιατρό μου”

Η Στεφανία Γουλιώτη, με αφορμή τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας με ρυθμούς καταιγιστικούς, μιλά στον Δημήτρη Δανίκα και το Πρώτο Θέμα. Η ηθοποιός εξομολογείται τα όσα βίωσε και σε προσωπικό επίπεδο, αφού, όπως ομολογεί, την κακοποίησε ο γιατρός της και ο κηπουρός της γιαγιάς της. «Σου μιλάω από […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της