Αλέξης Κούγιας: “Είμαστε αγανακτισμένοι με τον κύριο Λιγνάδη για το περιεχόμενο το βουλεύματος”
20:03 - 28/02/2021
Μετά την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη στις φυλακές της Τρίπολης με την κατηγορία του βιασμού κατά
To άρθρο Αλέξης Κούγιας: “Είμαστε αγανακτισμένοι με τον κύριο Λιγνάδη για το περιεχόμενο το βουλεύματος” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κούγιας: «Είμαστε αγανακτισμένοι με τον κ. Λιγνάδη για το περιεχόμενο το βουλεύματος»
«Είναι το πιο παράνομο που έχω δει ποτέ στη ζωή μου», σχολίασε ο συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη αναφερόμενος στο βούλευμα για την προφυλάκιση Λιγνάδη
Διαβάστε το στο Υπόθεση Λιγνάδη - Κούγιας: Είμαστε αγανακτισμένοι για το περιεχόμενο το βουλεύματος
Διαβάστε το στο Αλέξης Κούγιας: “Είμαστε αγανακτισμένοι με τον κ. Λιγνάδη για το περιεχόμενο το βουλεύματος”
«Είναι το πιο παράνομο που έχω δει ποτέ στη ζωή μου», δήλωσε ο κ. Κούγιας.
Διαβάστε το στο Κούγιας: Κι εγώ και ο Δ. Λιγνάδης είμαστε αγανακτισμένοι από το περιεχόμενο του βουλεύματος (vid)
Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε πως τόσο ο ίδιος, όσο και ο πελάτης του είναι αγανακτισμένοι με το περιεχόμενο του βουλεύματος.
Διαβάστε το στο Λιγνάδης : «Είμαστε αγανακτισμένοι για το περιεχόμενο του βουλεύματος» λέει ο Κούγιας
«Είναι το πιο παράνομο που έχω δει ποτέ στη ζωή μου», δήλωσε ο κ. Κούγιας.
Διαβάστε το στο tovimaΚούγιας: Είμαστε αγανακτισμένοι με τον κ. Λιγνάδη για το περιεχόμενο του βουλεύματος
O συνήγορoς του Δημήτρη Λιγνάδη Αλέξης Κούγιας επεσήμανε πως τόσο ο ίδιος όσο και ο πελάτης του είναι αγανακτισμένοι από το περιεχόμενο του βουλεύματος. «Και εγώ και ο κύριος Λιγνάδης είμαστε αγανακτισμένοι από το περιεχόμενο του βουλεύματος, γιατί συνεχίστηκε και στο στάδιο του συμβουλίου η ίδια διαδικασία της κονιορτοποίησεως του...
The post Κούγιας: Είμαστε αγανακτισμένοι με τον κ. Λιγνάδη για το περιεχόμενο του βουλεύματος appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΑλέξης Κούγιας: "Είμαστε αγανακτισμένοι με τον κ. Λιγνάδη για το περιεχόμενο το βουλεύματος"
Είναι το πιο παράνομο που έχω δει ποτέ στη ζωή μου" ανέφερε ο κ. Κούγιας, αναφορικά με το βούλευμα για την προφυλάκιση Λιγνάδη.
Διαβάστε το στο thetoc.grΚούγιας: Και εγώ και ο κ. Λιγνάδης είμαστε αγανακτισμένοι από το περιεχόμενο του βουλεύματος
Την αγανάκτηση του ίδιου αλλά και του πελάτη του Δημήτρη Λιγνάδη σχετικά με το περιεχόμενο του βουλεύματος εξέφρασε ο Αλέξης Κούγιας.
Το άρθρο Κούγιας: Και εγώ και ο κ. Λιγνάδης είμαστε αγανακτισμένοι από το περιεχόμενο του βουλεύματος εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΚούγιας: «Είμαστε αγανακτισμένοι με τον κ. Λιγνάδη για το περιεχόμενο του βουλεύματος»
Τι δήλωσε σήμερα ο Αλέξης Κούγιας
Διαβάστε το στο mononews.grΚούγιας: «Είμαστε αγανακτισμένοι με τον κ. Λιγνάδη για το περιεχόμενο του βουλεύματος»
«Είναι το πιο παράνομο που έχω δει ποτέ στη ζωή μου», σχολίασε ο συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη αναφερόμενος στο βούλευμα για την προφυλάκιση Λιγνάδη Δύο 24ωρα μετά την προφυλάκιση του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη στις φυλακές Τριπόλεως με την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή, ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας επεσήμανε […]
Διαβάστε το στο irafina.gr