Μάριος Αθανασίου: “Η υπόθεση Λιγνάδη είναι ένα κομμάτι ενός τεράστιου παζλ – Έχω πιάσει ηθοποιό που…”

12:24 - 01/03/2021

Καλεσμένος στο Happy Day βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Μάριος Αθανασίου. Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο To άρθρο Μάριος Αθανασίου: “Η υπόθεση Λιγνάδη είναι ένα κομμάτι ενός τεράστιου παζλ – Έχω πιάσει ηθοποιό που…” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάριος Αθανασίου: Η υπόθεση του Λιγνάδη είναι ένα κομμάτι ενός τεράστιου παζλ

«Δεν μπορώ να ασχοληθώ με τις δηλώσεις περί μέτριου ηθοποιού, μου φαίνεται αστείος ο άνθρωπος που τις εκφράζει», λέει ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο

Μάριος Αθανασίου: Η υπόθεση του Λιγνάδη είναι ένα κοινωνικό θέμα

«Καταρχήν δεν είμαι εκεί. Γιατί ακριβώς η σχέση δεν είναι ότι παίζαμε στο πάρκο, ήταν επαγγελματική σχέση με πολλές προεκτάσεις. Δεν είναι μόνο σε αυτό τον χώρο. Είναι ένα κοινωνικό θέμα, είναι βασικό»

Διαβάστε το στο

Μάριος Αθανασίου: Καταλαβαίνω ότι η υπόθεση Λιγνάδη είναι ένα κομμάτι ενός τεράστιου παζλ

Ο Μάριος Αθανασίου, το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένος της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο πλατό της εκπομπής «Happy Day». Ο ηθοποιός σχολίασε όλα όσα συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου. «Κανένας δεν μπορεί να μιλήσει με μια υπόθεση που μπορεί να ακούσει. Δεν υπάρχει πιθανότητα αν ο άνθρωπος που έχει υποστεί κάτι το θύμα δεν ακολουθήσει τη […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μάριος Αθανασίου: Η υπόθεση του Λιγνάδη είναι ένα κομμάτι ενός τεράστιου παζλ

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή βρέθηκε καλεσμένος Μάριος Αθανασίου, ο οποίος από την αρχή έχει ταχθεί στο πλευρό των θυμάτων, και μίλησε για όλα όσα συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου, ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος από την Παρασκευή κρατείται στις φυλακές Τριπόλεως. «Κανένας δεν μπορεί να μιλήσει με μια υπόθεση […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της