Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Αν δεν είχα ακούσει το ένστικτό μου, θα ήμουν παντρεμένη, με παιδιά»

17:30 - 02/12/2019

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου διανύει μια υπέροχη φάση στη ζωή της, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική. The post Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Αν δεν είχα ακούσει το ένστικτό μου, θα ήμουν παντρεμένη, με παιδιά» appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Αν δεν είχα ακούσει το ένστικτό μου, θα ήμουν παντρεμένη, με παιδιά

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου διανύει μια υπέροχη φάση στη ζωή της, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική. Η αγαπημένη τραγουδίστρια συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία να κάνει αυτό που αγαπάει, ενώ τη φετινή σεζόν αποφάσισε να ρισκάρει και να ασχοληθεί και με το θέατρο. Από την άλλη, όλα δείχνουν πως είναι full in love με τον γοητευτικό ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Πασχαλάκη, παρά το γεγονός πως η ίδια δεν θέλει να μιλάει για τα προσωπικά της Σε συνέντευξή της στο περιοδικό People, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ποτέ δεν μου άρεσε να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Όπως, επίσης, δεν είμαι από τις γυναίκες που γίνονται θέμα μέσα από τις σχέσεις τους, αλλά μέσα από τη δουλειά τους. Αυτό που μπορώ να σου πω

Διαβάστε το στο thestival.gr

Αν δεν είχα ακούσει το ένστικτό μου, θα ήμουν παντρεμένη, με παιδιά

Η αγαπημένη τραγουδίστρια συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία να κάνει αυτό που αγαπάει, ενώ τη φετινή σεζόν αποφάσισε να ρισκάρει και να ασχοληθεί και με το θέατρο. Από την άλλη, όλα δείχνουν πως είναι full in love με τον γοητευτικό ποδοσφαιριστή, παρά το γεγονός πως η ίδια

Διαβάστε το στο madata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της