Γιώργος Καπουτζίδης: Είμαι ευτυχισμένος και “άνεργος ομοφυλόφιλος” όπως θα έλεγε ο κύριος Κούγιας
21:45 - 01/03/2021
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ εμφανίστηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης, μετά την επιστολή του Αλέξη Κούγια
To άρθρο Γιώργος Καπουτζίδης: Είμαι ευτυχισμένος και “άνεργος ομοφυλόφιλος” όπως θα έλεγε ο κύριος Κούγιας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιωργος Καπουτζίδης: Είμαι ένας άνεργος ομοφυλόφιλος – Αν θέλει ο Κούγιας πάμε στα δικαστήρια
Ο σεναριογράφος και ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης απάντησε στον Αλέξη Κούγια μετά την ανακοίνωση του ποινικολόγου που απειλεί με μηνύσεις. Ο κ. Καπουτζίδης μιλώντας στο κεντρικό ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Γιωργος Καπουτζίδης: Είμαι ένας άνεργος ομοφυλόφιλος – Αν θέλει ο Κούγιας πάμε στα δικαστήρια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ο Καπουτζίδης απάντησε στον Κούγια: Είμαι ευτυχισμένος… άνεργος ομοφυλόφιλος – Προετοιμασμένος να πάω στα δικαστήρια
Απάντηση στις απαξιωτικές αναφορές του Αλέξη Κουγιά προς το πρόσωπό του, εδωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης, υπογραμμίζοντας πως δεν ξαφνιάστηκε από τις αντιδράσεις, καθώς «οι ομοφυλόφιλοι πολίτες έχουν μάθει να ζουν με αυτά από μικρή ηλικία». «Κανείς δεν κάνει σημαία την ιδιαιτερότητά του» υποστήριξε, τονίζοντας πως «για κάποιους ανθρώπους όσο κι αν παλέψεις θα είσαι πολίτης […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚαπουτζίδης σε Κούγια: Είμαι ευτυχισμένος άνεργος ομοφυλόφιλος
Απάντηση στις αναφορές του Αλέξη Κουγιά προς το πρόσωπό του, εδωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης, υπογραμμίζοντας πως δεν ξαφνιάστηκε από τις αντιδράσεις, καθώς όπως ο ίδιος επεσήμανε «οι ομοφυλόφιλοι πολίτες έχουν μάθει να ζουν με αυτά από μικρή ηλικία».
Διαβάστε το στο thebest.grΑπάντηση Καπουτζίδη σε Κούγια: «Είμαι ευτυχισμένος και “άνεργος ομοφυλόφιλος” – Δεν κρύβομαι»
Υπενθυμίζεται ότι ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας σε επιστολή που έστειλε το μεσημέρι της Δευτέρας στα μέσα ενημέρωσης ανέφερε για τον γνωστό ηθοποιό: «Ιδιαίτερα για τον Καπουτζίδη, αυτό το νέο πρότυπο της κοινωνίας, που στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην Υγειά μας» επί 3 ώρες, ανέλυε –παρουσίαζε τον έρωτά του με το σύντροφό του, ο οποίος […]
The post Απάντηση Καπουτζίδη σε Κούγια: «Είμαι ευτυχισμένος και “άνεργος ομοφυλόφιλος” – Δεν κρύβομαι» appeared first on TheCaller.
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιώργος Καπουτζίδης: «Είμαι άνεργος ομοφυλόφιλος όπως θα έλεγε ο κ. Κούγιας, αν θέλει μπορούμε να πάμε στα δικαστήρια»
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ με την Αντριάνα Παρασκευοπούλου εμφανίστηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης πήρε θέση σαφή […]
The post Γιώργος Καπουτζίδης: «Είμαι άνεργος ομοφυλόφιλος όπως θα έλεγε ο κ. Κούγιας, αν θέλει μπορούμε να πάμε στα δικαστήρια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΚαπουτζίδης κατά Κούγια: Είμαι ευτυχισμένος… άνεργος ομοφυλόφιλος
Απάντηση στις απαξιωτικές αναφορές του Αλέξη Κουγιά προς το πρόσωπό του, εδωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης, υπογραμμίζοντας πως δεν ξαφνιάστηκε από τις αντιδράσεις, καθώς «οι ομοφυλόφιλοι πολίτες έχουν μάθει να ζουν με αυτά από μικρή ηλικία». «Κανείς δεν κάνει σημαία την ιδιαιτερότητά του» υποστήριξε, τονίζοντας πως «για κάποιους ανθρώπους όσο κι αν παλέψεις θα είσαι πολίτης δεύτερης κατηγορίας, γιατί υπάρχουν κάποιοι που […]
The post Καπουτζίδης κατά Κούγια: Είμαι ευτυχισμένος… άνεργος ομοφυλόφιλος appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΓιωργος Καπουτζίδης: Είμαι ένας άνεργος ομοφυλόφιλος – Αν θέλει ο Κούγιας πάμε στα δικαστήρια
Ο σεναριογράφος και ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης απάντησε στον Αλέξη Κούγια μετά την ανακοίνωση του ποινικολόγου που απειλεί με μηνύσεις. Ο κ. Καπουτζίδης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ τόνισε πως δεν φοβάται να πάει στα δικαστήρια εάν χρειαστεί και δήλωσε περήφανος για τις αρχές και τα πιστεύω του. «Δεν έχω μιλήσει σε τηλεοπτική εκπομπή […]
Διαβάστε το στο irafina.grΗ απάντηση Καπουτζίδη σε Κούγια: «Είμαι ευτυχισμένος, άνεργος ομοφυλόφιλος»
Καπουτζίδης Κούγιας: Τη δική του απάντηση στον Αλέξη Κούγια έδωσε μέσα από το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ ο Γιώργος Καπουτζίδης, στον οποίο αναφέρθηκε στην εκτενή ανακοίνωσή του ο δικηγόρος με αφορμή την υπόθεση Λιγνάδη.
Διαβάστε το στο pagenews.grΓιωργος Καπουτζίδης: Είμαι ένας άνεργος ομοφυλόφιλος – Αν θέλει ο Κούγιας πάμε στα δικαστήρια
Ο σεναριογράφος και ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης απάντησε στον Αλέξη Κούγια μετά την ανακοίνωση του ποινικολόγου που απειλεί με μηνύσεις. Ο κ. Καπουτζίδης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ τόνισε πως δεν φοβάται να πάει στα δικαστήρια εάν χρειαστεί και δήλωσε περήφανος για τις αρχές και τα πιστεύω του. «Δεν έχω μιλήσει σε τηλεοπτική εκπομπή για την προσωπική μου ζωή […]
Διαβάστε το στο dete.grΚαπουτζίδης σε Κούγια: Είμαι ευτυχισμένος… άνεργος ομοφυλόφιλος
Απάντηση στις αναφορές του Αλέξη Κούγια έδωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης, υπογραμμίζοντας πως δεν ξαφνιάστηκε από τις αντιδράσεις, καθώς «οι ομοφυλόφιλοι...
The post Καπουτζίδης σε Κούγια: Είμαι ευτυχισμένος… άνεργος ομοφυλόφιλος appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.grΗ απάντηση Καπουτζίδη σε Κούγια: «Είμαι ευτυχισμένος, άνεργος ομοφυλόφιλος»
Καπουτζίδης Κούγιας: Τη δική του απάντηση στον Αλέξη Κούγια έδωσε μέσα από το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ ο Γιώργος Καπουτζίδης, στον οποίο αναφέρθηκε στην εκτενή ανακοίνωσή του ο δικηγόρος με αφορμή την υπόθεση Λιγνάδη.
Διαβάστε το στο