Καπουτζίδης για Κούγια: Είμαι άνεργος ομοφυλόφιλος - Δεν ξέρω γιατί κάνει επίθεση

21:54 - 01/03/2021

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε στη δήλωση του Αλέξη Κούγια και τόνισε ότι δεν «γνωρίζω τον λόγο της επίθεσης. Μπορεί να είναι προσωπικοί λόγοι ή να θεωρεί πως είμαι πολίτης δεύτερης κατηγορίας».Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και αναφέρθηκε στη δήλωση του Αλέξη Κούγια. Συγκεκριμένα, ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε για τον δημοφιλή ηθοποιό σε δήλωση του, πως «ιδιαίτερα για τον Καπουτζίδη, αυτό το νέο πρότυπο της κοινωνίας, που στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου “Στην Υγειά μας” επί 3 ώρες, ανέλυε -παρουσίαζε τον έρωτά του με το σύντροφό του, ο οποίος του αφιέρωνε και του τραγουδούσε τραγούδια, ενώπιον των φυσιολογικών οικογενειών μας και των φυσιολογικών παιδ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αποστομωτικός Καπουτζίδης για Κούγια: «Είμαι άνεργος ομοφυλόφιλος, μπορούμε να πάμε στα δικαστήρια» (vid)

Ο Γιώργος Καπουτζίδης απάντησε στον Αλέξη Κούγια στον «αέρα» της ΕΡΤ. 

Διαβάστε το στο

Γιώργος Καπουτζίδης: Πώς απάντησε σε Κούγια – «Είμαι άνεργος ομοφυλόφιλος» Τι είπε για δικαστήρια [video]

Ο σεναριογράφος και ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης απάντησε στον ποινικολόγο με συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ – «Αν θέλει ο κ. Κούγιας μπορούμε να πάμε και στα δικαστήρια», είπε. Ο Γιώργος Καπουτζίδης εμφανίστηκε σήμερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και απάντησε στον Αλέξη Κούγια, μετά την ανακοίνωση του ποινικολόγου που απειλεί με […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Γιώργος Καπουτζίδης: Πώς απάντησε σε Κούγια – «Είμαι άνεργος ομοφυλόφιλος» Τι είπε για δικαστήρια [video].

Διαβάστε το στο fimes.gr

Απάντηση Καπουτζίδη προς Κούγια: Είμαι ένας άνεργος ομοφυλόφιλος-Αν θέλει μπορούμε να πάμε στα δικαστήρια

Ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός, Γιώργος Καπουτζίδης, μίλησε σήμερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και, μεταξύ άλλων, απάντησε στον Αλέξη Κούγια, με αφορμή μια ανακοίνωση του γνωστού  ποινικολόγου που απειλεί με μηνύσεις. «Δεν έχω μιλήσει σε τηλεοπτική εκπομπή για την προσωπική μου ζωή αλλά θα το κάνω τώρα», ανέφερε ο κ. Καπουτζίδης. «Έχω ζήσει […]

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά