Πάνος Μουζουράκης για σεξουαλική παρενόχληση: “Στα 14 μου με στιγμάτισε μια εμπειρία και μέχρι τα 23 δεν το είπα πουθενά”
01:06 - 02/03/2021
Ο Πάνος Μουζουράκης έκατσε το βράδυ της Δευτέρας απέναντι από τον Νίκο Χατζηνικολάου και μίλησε για
To άρθρο Πάνος Μουζουράκης για σεξουαλική παρενόχληση: “Στα 14 μου με στιγμάτισε μια εμπειρία και μέχρι τα 23 δεν το είπα πουθενά” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μουζουράκης για το #Metoo: Με στιγμάτισε αυτή η εμπειρία, το έπαθα στα 14 και μέχρι τα 23 δεν το είχα πει ούτε στη μάνα μου
Διαβάστε το στο Πάνος Μουζουράκης για καταγγελίες: «Με στιγμάτισε μια εμπειρία στα 14 μου»
Μια εμπειρία που όπως είπε, «τον στιγμάτισε στα 14 του» και την οποία μέχρι τα 23 δεν είχε εξομολογηθεί πουθενά αποκάλυψε ο Πάνος Μουζουράκης
Διαβάστε το στο Πάνος Μουζουράκης για σεξουαλική παρενόχληση: Με στιγμάτισε μια εμπειρία στα 14, το είπα στα 23
Ο Πάνος Μουζουράκης προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση μιλώντας και για μια «εμπειρία» που τον στιγμάτισε σε ηλικία 14…
Διαβάστε το στο NewsBombΠάνος Μουζουράκης: Στα 14 μου με στιγμάτισε μια εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης
Ο Πάνος Μουζουράκης βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας απέναντι από τον Νίκο Χατζηνικολάου και μίλησε για τις άγνωστες πτυχές της ζωής του.
Διαβάστε το στο thebest.grΠάνος Μουζουράκης για σεξουαλική παρενόχληση: Στα 14 μου με στιγμάτισε μια εμπειρία και μέχρι τα 23 δεν το είπα πουθενά
Άγνωστες πτυχές από την προσωπική του ζωή μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό ο Πάνος Μουζουράκης. Ο τραγουδιστής μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, για την πορεία του στο τραγούδι ενώ με αφορμή τα όσα αποκαλύπτονται για το χώρο του θεάματος μίλησε για τη δική του προσωπική τραυματική ιστορία μόλις στα 14 του χρόνια. Από την […]
Διαβάστε το στο irafina.grΗ αποκάλυψη του Πάνου Μουζουράκη για το συμβάν που τον στιγμάτισε σε ηλικία 14 ετών: «Μέχρι τα 23 δεν το είχα πει ούτε στη μάνα μου»
Στο Ενώπιος Ενωπίω μίλησε το βράδυ της Δευτέρας 1 Μαρτίου ο Πάνος Μουζουράκης για τις καταγγελίες, μιλώντας μεταξύ άλλων στον Νίκο Χατζηνικολάου για το περιστατικό που έζησε στα 14 του έτη και τον στιγμάτισε. Το βράδυ της Δευτέρας ο Πάνος Μουζουράκης κάθισε απέναντι από τον Νίκο Χατζηνικολάου και μίλησε μαζί του, αποκαλύπτοντας όσα δεν ξέραμε […]
Το άρθρο Η αποκάλυψη του Πάνου Μουζουράκη για το συμβάν που τον στιγμάτισε σε ηλικία 14 ετών: «Μέχρι τα 23 δεν το είχα πει ούτε στη μάνα μου» εμφανίζεται στο iPop.
Διαβάστε το στο ipop.grΠάνος Μουζουράκης σεξουαλική παρενόχληση:Με στιγμάτισε μια τέτοια εμπειρία στα 14 μου
Ο Πάνος Μουζουράκης μιλώντας για την σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο του θεάτρου είπε για ένα δικό του βίωμα στα 14 , τονίζοντας «Φοβάμαι πάρα πολύ να σηκώσω το δάχτυλο και να δείξω κάποιον, χωρίς να ξέρω όλα τα στοιχεία. Ξέρω ότι πρέπει να μιλήσουμε και να στηρίξουμε. Έχω περάσει κι εγώ από παρόμοια φάση. Υπάρχει […]
The post Πάνος Μουζουράκης σεξουαλική παρενόχληση:Με στιγμάτισε μια τέτοια εμπειρία στα 14 μου appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.grΠάνος Μουζουράκης για σεξουαλική παρενόχληση: Στα 14 μου με στιγμάτισε μια εμπειρία και μέχρι τα 23 δεν το είπα πουθενά
Άγνωστες πτυχές από την προσωπική του ζωή μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό ο Πάνος Μουζουράκης. Ο τραγουδιστής μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, για την πορεία του στο τραγούδι ενώ με αφορμή τα όσα αποκαλύπτονται για το χώρο του θεάματος μίλησε για τη δική του προσωπική τραυματική ιστορία μόλις στα 14 του χρόνια. Από την […]
Διαβάστε το στο dete.gr