Πάνος Μουζουράκης: «Με στιγμάτισε αυτή η εμπειρία στα 14, δεν το ήξερε ούτε η μάνα μου»

02:06 - 02/03/2021

Για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος αλλά και για μια προσωπική εμπειρία που είχε μίλησε στο Ενώπιος Ενωπίω ο […] The post Πάνος Μουζουράκης: «Με στιγμάτισε αυτή η εμπειρία στα 14, δεν το ήξερε ούτε η μάνα μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάνος Μουζουράκης: «Με στιγμάτισε αυτή η εμπειρία στα 14, δεν το ήξερε ούτε η μάνα μου»

Καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο Πάνος Μουζουράκης. Ο γνωστός καλλιτέχνης μεταξύ άλλων μίλησε για τις καταγγελίες στον χώρο...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ο Πάνος Μουζουράκης βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας στο «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για τις άγνωστες πτυχές της ζωής του. Ο γνωστός καλλιτέχνης, με αφορμή τις συνεχείς καταγγελίες στον χώρο του θεάματος, έκανε μια αποκάλυψη για το συμβάν που τον στιγμάτισε σε ηλικία 14 ετών. «Προσπαθώ να είμαι χριστιανός και να βλέπω τα πράγματα με φως και αγάπη… Πρέπει να σταματήσει αυτή η μάχη με την μαυρίλα και το κακό… Είναι δικιά μας υπόθεση να ξεχωρίσουμε μέσα μας τι είναι καλό και τι κακό… Εγώ φοβάμαι πάρα πολύ να σηκώσω το δάχτυλο μου και να δείχνω κάποιον, χωρίς να ξέρω όλα τα στοιχεία. Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται. Καταλαβαίνω ότι είμαστε σε μια εποχή που πρέπει να μιλ

Διαβάστε το στο

Πάνος Μουζουράκης: «Έχω περάσει κι εγώ από παρόμοια φάση - Με στιγμάτισε αυτή η εμπειρία στα 14 μου»

Ένα προσωπικό του βίωμα σε ηλικία 14 ετών, το οποίο όπως λέει τον στιγμάτισε, αποκάλυψε ο γνωστός καλλιτέχνης Πάνος Μουζουράκης, με αφορμή τις συνεχείς καταγγελίες στον χώρο του θεάματος.

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Μουζουράκης: Με στιγμάτισε μια εμπειρία στα 14 – Δεν το ήξερε ούτε η μάνα μου

Στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω το βράδυ της Δευτέρας ο Πάνος Μουζουράκης τοποθετήθηκε για τις καταγγελίες και το κίνημα #metoo της Ελλάδας, στη συνέντευξή του στον... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μουζουράκης: Με στιγμάτισε μια εμπειρία στα 14 – Δεν το ήξερε ούτε η μάνα μου

Διαβάστε το στο spoilers

Μουζουράκης: "Με στιγμάτισε μια εμπειρία στα 14, το είπα στα 23"

Μιλά για τη σεξουαλική παρενόχληση

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Μουζουράκης: Με στιγμάτισε μια εμπειρία όταν ήμουν 14 ετών

Το κίνημα #MeToo και τη σωρεία καταγγελιών από τον χώρο του θεάτρου για περιπτώσεις παιδεραστίας, βιασμών και σεξουαλικής κακοποίησης που... The post Μουζουράκης: Με στιγμάτισε μια εμπειρία όταν ήμουν 14 ετών appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο