Πάνος Μουζουράκης: Μπάρμπας στο καφενείο με έβαλε στα 14 σε αμάξι και με πήγε στο δάσος

07:24 - 02/03/2021

Για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο χώρο της Τέχνης μίλησε, μεταξύ άλλων, καλεσμένος στο Ενώπιος Ενωπίω ο Πάνος Μουζουράκης. Δεν δίστασε μάλιστα να αναφερθεί και σε μία προσωπική του εμπειρία όταν ήταν 14 ετών. «Πρέπει να σταματήσει αυτή η μάχη με την μαυρίλα και το κακό… Φοβάμαι πάρα πολύ να σηκώσω το δάχτυλο μου και να […]

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάνος Μουζουράκης: «Με έβαλε σε ένα αμάξι και με πήγε σε ένα δάσος»

Ένα περιστατικό στην ηλικία των 14 ετών που τον στιγμάτισε μίλησε ο Πάνος Μουζουράκης. Ένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης, για το οποίο δεν είχε μιλήσει έως ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Πάνος Μουζουράκης: «Με έβαλε σε ένα αμάξι και με πήγε σε ένα δάσος» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Μουζουράκης: Στα 14 μου μπάρμπας στο καφενείο με έβαλε στο αμάξι και με πήγε σε ένα δάσος

«Φοβάμαι πάρα πολύ να σηκώσω το δάχτυλο και να δείξω κάποιον χωρίς να ξέρω όλα τα στοιχεία. Ξέρω ότι πρέπει να μιλήσουμε και να στηρίξουμε. Έχω περάσει και εγώ από παρόμοια φάση. Υπάρχει πολύ κόσμος που έχει ζήσει κάτι τέτοιο. Δεν γίνεται μόνο στον χώρο του θεάτρου», είπε αρχικά ο Πάνος Μουζουράκης. Ο ίδιος, στη […] The post Μουζουράκης: Στα 14 μου μπάρμπας στο καφενείο με έβαλε στο αμάξι και με πήγε σε ένα δάσος appeared first on TheCaller.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μουζουράκης: “Στα 14 μου ένας μπάρμπας με έβαλε σε ένα αμάξι και με πήγε σε δάσος”

Ο Πάνος Μουζουράκης σχολίασε τον ορυμαγδό καταγγελιών από τον χώρο του θεάτρου, αναφέροντας μία προσωπική του εμπειρία από τότε που ήταν 14 ετών. Το κίνημα #MeToo και τη σωρεία καταγγελιών από τον χώρο του θεάτρου για περιπτώσεις παιδεραστίας, βιασμών και σεξουαλικής κακοποίησης που έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο σχολίασε στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” ο Πάνος Μουζουράκης. Ο γνωστός καλλιτέχνης, ερωτηθείς για […] The post Μουζουράκης: “Στα 14 μου ένας μπάρμπας με έβαλε σε ένα αμάξι και με πήγε σε δάσος” appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Μουζουράκης: Στα 14 μου ένας μπάρμπας με έβαλε σε ένα αμάξι και με πήγε σε δάσος

«Καταλαβαίνω ότι είμαστε σε μια εποχή που πρέπει να μιλήσουμε και να στηρίξουμε»

Διαβάστε το στο news.gr

Πάνος Μουζουράκης: Στα 14 μου ένας μπάρμπας από το καφενείο με πήγε στο δάσος

Ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για την εμπειρία που τον στιγμάτισε ως έφηβο και το πως για μια δεκαετία δεν το είχε πει ούτε στην μητέρα του.Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» ο Πάνος Μουζουράκης μοιράστηκε με το κοινό προσωπικές στιγμές από το παρελθόν, αναμνήσεις από τα παιδιά χρόνια του στην Ελβετία όπου είχαν μεταναστεύσει οι δικοί του και την Θεσσαλονίκη, το τραγούδι που έγραψε για τον πατέρα του αλλά και τις σκέψεις του για τα οδυνηρά περιστατικά που βλέπουν σήμερα το φως της δημοσιότητας στον χώρο του θεάματος. «Φοβάμαι πάρα πολύ να σηκώσω το δάχτυλό μου και να αρχίσω να δείχνω. Όταν σηκώσεις ένα δάχτυλο, τα άλλα τρία δείχνουν εσένα. Έχω περάσει κ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Μουζουράκης: Στα 14 μου ένας μπάρμπας με έβαλε σε ένα αμάξι και με πήγε σε δάσος

Μουζουράκης: Σόκαρε πολλούς από τους φαν του ο γνωστός τραγουδοποιός και παρουσιαστής.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Μουζουράκης: Σόκαρε πολλούς από τους φαν του ο γνωστός τραγουδοποιός και παρουσιαστής.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!