Θέμης Κανέλλος: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση στα 13 μου»

08:12 - 02/03/2021

Ο Θέμης Κανέλλος, όπως τον γνωρίσαμε στο Big Brother, ή αλλιώς γνωστός ως Themicorn, μιλάει για πρώτη φορά στην ON […] The post Θέμης Κανέλλος: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση στα 13 μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θέμης Κανέλλος: Δέχτηκα σεxουαλική παρενόχληση από άντρα στη γειτονιά στα 13 μου, είμαστε στα δικαστήρια

Ο Θέμης Κανέλλος, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Big Brother, μίλησε στην εφημερίδα ON Time για τη σεxουαλική παρενόχληση που δέχτηκε, όταν ήταν ακόμα παιδi. Έχεις δεχτεί στο παρελθόν σεxουαλική παρενόχληση; Ναι. Μου έχει συμβεί σεxουαλική παρενόχληση στο παρελθόν, όταν ήμουν πιο μικpούλης. Ήμουν ανήλιkος, κάτω από 13. Τι ακριβώς σου […]

Διαβάστε το στο Newside.gr

Θέμης Κανέλλος: Είμαι ακόμη στα δικαστήρια για παρενόχληση στα 13 μου

Διαβάστε το στο

Θέμης Κανέλλος: Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από άντρα στη γειτονιά στα 13 μου

«Μου είχε προτείνει να βρεθούμε κιόλας με λεφτά. Τότε ήταν μια δύσκολη μάλιστα περίοδος για μένα, γιατί δεν μιλούσα με τους γονείς μου», αναφέρει ο ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Θέμης Κανέλλος: Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από άντρα στη γειτονιά στα 13 μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Θέμης Κανέλλος: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από άντρα στα 13 μου»

Την δική του οδυνηρή εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης της οποίας υπήρξε θύμα σε ηλικία 13 ετών αποκάλυψε ο Θέμης Καννέλλος.  

Διαβάστε το στο

Θέμης Κανέλλος: Είχα δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στα 13 μου – Μου είχε προτείνει να «βρεθούμε» με λεφτά

Κι ενώ οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον χώρο της υποκριτικής και του θεάτρου δίνουν και παίρνουν, έρχεται ακόμα μια συγκλονιστική εξομολόγηση από τον Θέμη Κανέλλο, τον πρώην παίκτη του Big Brother. Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr  Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις  Ο Πάνος Μουζουράκης συγκλονίζει: Η εξομολόγηση για... The post Θέμης Κανέλλος: Είχα δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στα 13 μου – Μου είχε προτείνει να «βρεθούμε» με λεφτά appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Θέμης Κανέλλος: Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση στα 13 μου από άντρα στη γειτονιά – Μου πρότεινε και λεφτά

Στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα ON Time παραχώρησε συνέντευξη ο πρώην παίκτης του Big Brother, Θέμης Κανέλλος, όπου μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί στο παρελθόν, από άνθρωπο της γειτονιάς του, όταν ήταν ακόμα παιδί. Έχεις δεχτεί στο παρελθόν σεξουαλική παρενόχληση; Ναι. Μου έχει συμβεί σεξουαλική παρενόχληση στο παρελθόν, όταν ήμουν πιο […] The post Θέμης Κανέλλος: Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση στα 13 μου από άντρα στη γειτονιά – Μου πρότεινε και λεφτά appeared first on TheCaller.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Θέμης Κανέλλος: “Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από άντρα στη γειτονιά στα 13 μου, είμαστε στα δικαστήρια”

Ο Θέμης Κανέλλος, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Big Brother, μίλησε To άρθρο Θέμης Κανέλλος: “Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από άντρα στη γειτονιά στα 13 μου, είμαστε στα δικαστήρια” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Θέμης Κανέλλος: Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση στα 13 μου

Ο Θέμης Κανέλλος, όπως τον γνωρίσαμε στο Big Brother, ή αλλιώς γνωστός ως Themicorn, μιλάει για πρώτη φορά στην ON Time και την Σάσα Σταμάτη... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Θέμης Κανέλλος: Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση στα 13 μου

Διαβάστε το στο spoilers

Πέμυ Ζούνη: «Είχα υποστεί σεξουαλική παρενόχληση σε πολύ μικρή ηλικία»

Η εξομολόγηση της ηθοποιού

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Σοκάρει ο Θέμης Κανέλλος : «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση στα 13 μου»

Τη δική του οδυνηρή εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης της οποίας υπήρξε θύμα σε ηλικία 13 ετών αποκάλυψε ο Θέμης Κανέλλος.

Διαβάστε το στο to10.gr

Θέμης Κανέλλος: Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από άντρα στη γειτονιά στα 13 μου, είμαστε στα δικαστήρια

«Μου είχε προτείνει να βρεθούμε κιόλας με λεφτά. Τότε ήταν μια δύσκολη μάλιστα περίοδος για μένα, γιατί δεν μιλούσα με τους γονείς μου», αποκάλυψε ο πρώην παίκτης του Big Brother.Ο Θέμης Κανέλλος, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Big Brother, μίλησε στην εφημερίδα ON Time για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε, όταν […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Θέμης Κανέλλος: "Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση στα 13 μου"

"Είμαστε ακόμα στα δικαστήρια"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Θέμης Κανέλλος: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση στα 13 μου»

Θέμης Κανέλλος: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση στα 13 μου» Ο Θέμης Κανέλλος, όπως τον γνωρίσαμε στο Big Brother, ή αλλιώς γνωστός ως Themicorn, μιλάει για πρώτη φορά στην ON Time και την Σάσα Σταμάτη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε όταν ήταν ανήλικος από 50χρονο άντρα αλλά και το δικαστήριο που είναι σε εξέλιξη. Έχεις δεχτεί […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο