#Θέμης Κανέλλος

Βρήκε τον άνθρωπό του: Καψούρης με έναν κούκλο παιδαρά ο Θέμης Κανέλλος

empisteutiko.gr
Ερωτευμένος φαίνεται πως είναι ο Θέμης Κανέλλος, ο οποίος φροντίζει να το δείχνει με διακριτικές αναρτήσεις μέσα από το Instagram του. Ερωτευμένος ο Θέμης! Ο ινφλουένσερ έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στην αναβίωση του Big Brother στον ΣΚΑΪ, την περίοδο της πρώτης καραντίνας, παρότι ήταν γνωστός youtuber μέχρι εκείνη τη στιγμή, συνέχισε να […] The post Βρήκε τον άνθρωπό του: Καψούρης με έναν κούκλο παιδαρά ο Θέμης Κανέλλος appeared first on Empisteutiko.gr.
20:58 08/02/2024

Πήρε απαλλαγή από τον Στρατό: Ο Θέμης Κανέλλος φόρεσε μίνι φόρεμα και ξέσπασε στο Φρουραρχείο – «Περιμένω μια ώρα όρθια»

empisteutiko.gr
Θέμης Κανέλλος: Χαρτί για κατάταξη στον στρατό έλαβε ο πρώην παίκτης του «Big Brother». Ωστόσο, με δύο βίντεο στο TikTok, ο YouTuber έκανε ξεκάθαρη την πρόθεσή του να πάρει απαλλαγή. Θέμης Κανέλλος: Τα βίντεο που δημοσίευσε Στο πρώτο βίντεο, ο YouTuber δείχνει το φόρεμα που επέλεξε για να πάει να κανονίσει τα διαδικαστικά της απαλλαγής […] The post Πήρε απαλλαγή από τον Στρατό: Ο Θέμης Κανέλλος φόρεσε μίνι φόρεμα και ξέσπασε στο Φρουραρχείο – «Περιμένω μια ώρα όρθια» appeared first on Empisteutiko.gr.
21:58 29/01/2024

Tzef Montana και Θέμης Κανέλλος στηρίζουν Κατερίνα Καινουργιου. Θα βγουν ζωντανά στην τηλεόραση;

koolnews.gr
Αν και η Κατερίνα Καινούργιου έχει δεχθεί μεγάλη επίθεση τις τελευταίες ώρες μέσω του Twitter για την χθεσινή της επίθεση στη Φαίη Σκορδά, έχει εισπράξει και αρκετή αγάπη από αγαπημένους φίλους και φίλες όπως Θέμης Κανέλλος και Τζεφ Μοντάνα! Μάλιστα αναμένεται αύριο στην εκπομπή της να επανατοποθετηθεί για το όλο περιστατικό και να προσπαθήσει να […] The post Tzef Montana και Θέμης Κανέλλος στηρίζουν Κατερίνα Καινουργιου. Θα βγουν ζωντανά στην τηλεόραση; appeared first on Koolnews.gr.
01:58 09/11/2023

Θέμης Κανέλλος: «Πήγα ντυμένος με μίνι στο στρατό για να πάρω απαλλαγή»

tlife.gr
Ο Θέμης Κανέλλος, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο reality «Big Brother» To άρθρο Θέμης Κανέλλος: «Πήγα ντυμένος με μίνι στο στρατό για να πάρω απαλλαγή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 12/09/2023

Θέμης Κανέλλος: Πήγε για απαλλαγή από τον στρατό με μίνι και κορσέ – Δείτε βίντεο

empisteutiko.gr
Ο YouTuber έκανε ξεκάθαρη την πρόθεσή του να πάρει απαλλαγή και ανάρτησε μέσω TikTok δύο βίντεο. Στο πρώτο, δείχνει το φόρεμα που επέλεξε για να πάει να κανονίσει τα διαδικαστικά της απαλλαγής του. Σ ένα από τα δύο κλιπ, ο ίδιος έχει φτάσει στο Φρουραρχείο Αθηνών και ακούγεται να λέει, δείχνοντας παράλληλα το μίνι φόρεμα […] The post Θέμης Κανέλλος: Πήγε για απαλλαγή από τον στρατό με μίνι και κορσέ – Δείτε βίντεο appeared first on Empisteutiko.gr.
12:58 06/09/2023

Θέμης Κανέλλος: Άλλαξε τα πάντα – Οι εμφανίσεις του με φούστες, έντονο μακιγιάζ και ψηλοτάκουνες γόβες

eleftherostypos.gr
Ο Θέμης Κανέλλος ηταν ένα από τα πρόσωπα που απασχόλησε αρκετά όσο έμεινε στο σπίτι του Big Brother, αλλά και μετά, κατά την έξοδό του από το παιχνίδι. Οι τηλεοπτικές κάμερες, τότε, είχαν πέσει πάνω του ενώ δημοσιογράφοι και παρουσιαστές ζητούσαν μια του συνέντευξη. Σήμερα, δυο χρόνια μετά το παιχνίδι, έχει αποφασίσει να μείνει μακριά […] Το άρθρο Θέμης Κανέλλος: Άλλαξε τα πάντα – Οι εμφανίσεις του με φούστες, έντονο μακιγιάζ και ψηλοτάκουνες γόβες εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
08:58 27/10/2022

Γκρέμισε τη Μύκονο ο Θέμης Κανέλλος με την εμφάνιση του – Με μίνι φούστα και μικροσκοπικό μπικίνι

diaforetiko.gr
Γκρέμισε τη Μύκονο ο Θέμης Κανέλλος με την εμφάνιση του – Με μίνι φούστα και μικροσκοπικό μπικίνι Με μία νέα φωτό ο Θέμης Κανέλλος που γνωρίσαμε μέσα από το Big Brother κατάφερε να προκαλέσει εκατοντάδες αντιδράσεις. Το ευρύ κοινό γνώρισε τον Θέμη Κανέλλο μέσα από την συμμετοχή του στο Big Brother όπου μπορεί στην αρχή […]
13:08 21/08/2022

Με μακριά νυχιά και ξανθά μαλλιά – Αγνώριστος ο Θέμης Κανέλλος 2 χρόνια μετά το Big Brother

tomati.gr
Στις τελευταίες του μάλιστα αναρτήσεις στο Instagram τον βλέπουμε να έχει αδυvατίσει κι άλλοΑγνώριστο και [...] The post Με μακριά νυχιά και ξανθά μαλλιά – Αγνώριστος ο Θέμης Κανέλλος 2 χρόνια μετά το Big Brother appeared first on Το Μάτι.
22:54 28/03/2022

Ο Θέμης Κανέλλος αποκαλύπτει: Είχα ερωτική σχέση με τον Ισίδωρο

spoilers
Ο Θέμης Κανέλλος σχολίασε όσα συμβαίνουν φέτος στο ριάλιτι και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τη σχέση του με τον Ισίδωρο, η οποία όπως αποκάλυψε ήταν ερωτική.... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ο Θέμης Κανέλλος αποκαλύπτει: Είχα ερωτική σχέση με τον Ισίδωρο
23:16 05/10/2021

Big Brother Spoiler: Θέμης Κανέλλος. Με αυτόν στο σπίτι είχα περιστασιακή σχέση

koolnews.gr
Ο Θέμης Κανέλλος πρώην παίκτης του Big Brother μίλησε για την ερωτική σχέση που είχε με κάποιον από τους παίκτες που είναι φέτος στο ριάλιτι Δεν ήταν ο πρώην μου ούτε είχαμε κάποια μορφή σχέσης ήταν αμιγώς ερωτική και περιστασιακή Τον Ισίδωρο τον ήξερα. Δεν ήμασταν φίλοι, ούτε είχαμε σχέση. Είχαν πει ότι είναι ο […] The post Big Brother Spoiler: Θέμης Κανέλλος. Με αυτόν στο σπίτι είχα περιστασιακή σχέση appeared first on Koolnews.gr.
16:40 05/10/2021

Big Brother – Θέμης Κανέλλος για Ισίδωρο: «Ήταν κάτι περιστασιακό, γνωριστήκαμε από εφαρμογή»

tlife.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή Love It βρέθηκε ο Θέμης Κανέλλος. Ο πρώην παίκτης του Big Brother σχολίασε To άρθρο Big Brother – Θέμης Κανέλλος για Ισίδωρο: «Ήταν κάτι περιστασιακό, γνωριστήκαμε από εφαρμογή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:00 05/10/2021

Big Brother: Ο παλιός που τα είχε με τον νέο

spoilers
Δημοσιεύθηκε: 10 Σεπτεμβρίου 2021 21:00 Ο Θέμης Κανέλλος βγήκε πέρυσι από το ριάλιτι αλλά φέτος ξαναγεμίζει την επικαιρότητα γιατί είχε σχέση του με παίκτη του... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Big Brother: Ο παλιός που τα είχε με τον νέο
21:10 10/09/2021

Θέμης Κανέλλος: «Όταν ήρθε στο σπίτι μου ήταν άλλος» – Τι αποκαλύπτει για παίκτη του Big Brother

irafina.gr
“Δεν είχε αυτή τη γλυκιά φωνή. Δεν μου μιλούσε έτσι” πρόδωσε ο Θέμης Κανέλλος. Ο Θέμης Κανέλλος μίλησε την Δευτέρα στη νέα πρωινή εκπομπή του OPEN και τη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου. Μέσα σε όλα, ο πρώην παίκτης του Big Brother αναφέρθηκε στον Ισίδωρο Δούνη που βρίσκεται τη φετινή σεζόν στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού για […]
01:02 07/09/2021

Big Brother: Ο Θέμης Κανέλλος «καίει» τον Ισίδωρο Δούνη

news.gr
Ο πρώην παίκτης του reality του ΣΚΑΪ μίλησε για την συνάντηση που είχαν
22:40 06/09/2021

Big Brother: Αποκαλύψεις Θέμη Κανέλλου για Ισίδωρο Δούνη – «Ήταν ένας άλλος, στρατηγικές» [video]

fimes.gr
“Δεν είχε αυτή τη γλυκιά φωνή. Δεν μου μιλούσε έτσι” πρόδωσε ο Θέμης Κανέλλος για τον Ισίδωρο Δούνη. Ο Θέμης Κανέλλος μίλησε την Δευτέρα στη νέα πρωινή εκπομπή του OPEN και τη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου. Μέσα σε όλα, ο πρώην παίκτης του Big Brother αναφέρθηκε στον Ισίδωρο Δούνη που βρίσκεται τη φετινή σεζόν στο σπίτι […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Big Brother: Αποκαλύψεις Θέμη Κανέλλου για Ισίδωρο Δούνη – «Ήταν ένας άλλος, στρατηγικές» [video].
21:02 06/09/2021

Big Brother Θέμης Κανέλλος: Όταν ήρθε σπίτι ο Ισίδωρος ούτε για Θεολογία μιλήσαμε ούτε είχε αυτή τη γλυκιά φωνή

koolnews.gr
Ο Θέμης Κανέλλος μίλησε στην πρωινή εκπομπή του open και “έδωσε” τον Ισίδωρο Δούνη Αποκάλυψε ότι για την ανάρτηση που έκανε πριν λίγες ημέρες δεν ανέφερε τον Ισίδωρο αλλά… τώρα πλέον που έγινε γνωστό okay εννοούσε τον Ισίδωρο. Ο Θέμης Κανέλλος αποκάλυψε ότι ο Ισίδωρος Δούνης τον επισκέφτηκε στο σπίτι του έκατσαν μαζί δύο ώρες […] The post Big Brother Θέμης Κανέλλος: Όταν ήρθε σπίτι ο Ισίδωρος ούτε για Θεολογία μιλήσαμε ούτε είχε αυτή τη γλυκιά φωνή appeared first on Koolnews.gr.
12:50 06/09/2021

Big Brother: Ο Θέμης Κανέλλος αποκάλυψε το όνομα του παίκτη που πέρασε από το σπίτι του

tlife.gr
Τον Θέμη Κανέλλο συνάντησε η κάμερα του Open και η Σοφία Μανουσακίδου. Το Ποιος είναι Πρωινιάτικα To άρθρο Big Brother: Ο Θέμης Κανέλλος αποκάλυψε το όνομα του παίκτη που πέρασε από το σπίτι του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:48 06/09/2021

Ο Θέμης Κανέλλος ξεμπροστιάζει τον Ισίδωρο του Big Brother: «Θα αποκαλυφθεί η περσόνα του θεούσα – Δεν είχε αυτή τη γλυκιά φωνούλα»

thecaller.gr
Στην κάμερα της νέας εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN και τη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου, μίλησε ο Θέμης Κανέλλος. Μέσα σε όλα, ο πρώην παίκτης του Big Brother αναφέρθηκε στον Ισίδωρο Δούνη που βρίσκεται τη φετινή σεζόν στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού για τον οποίο και πρόσφατα είχε κάνει μια ειδική ανάρτηση στα social media. […]
12:18 06/09/2021

Ο Θέμης Κανέλλος «καίει» παίκτη του Big Brother – «Όταν ήρθε στο σπίτι μου ήταν άλλος»

zappit.gr
Ο Θέμης Κανέλλος μίλησε την Δευτέρα στη νέα πρωινή εκπομπή του OPEN και τη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου. Μέσα σε όλα, ο […] The post Ο Θέμης Κανέλλος «καίει» παίκτη του Big Brother – «Όταν ήρθε στο σπίτι μου ήταν άλλος» appeared first on Zappit.
11:26 06/09/2021

Για “άνω των 18” η τούρτα γενεθλίων του Θέμη Κανέλλου

eleftherostypos.gr
Ο Θέμης Κανέλλος γιόρτασε τα 19α γενέθλιά του, λίγους μήνες μετά το τέλος του Big Brother, έχοντας στο πλευρό του, τους πιο στενούς φίλους του. Μάλιστα, η τούρτα η οποία επέλεξε ήταν αυστηρώς ακατάλληλη! Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις ... The post Για “άνω των 18” η τούρτα γενεθλίων του Θέμη Κανέλλου appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
14:08 31/08/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load