Επιστρεπτέα προκαταβολή 6: Σε λειτουργία τέθηκε η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων

16:11 - 02/03/2021

Σύμφωνα με την ΑΑΔΕ, σε λειτουργία τέθηκε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις των επιχειρήσεων που επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα Επιστρεπτέα προκαταβολή 6. Σημειώνεται ότι επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες που έχουν πληγεί από το lockdown δικαιούνται να καταθέσουν στη σχετική διαδικτυακή πλατφόρμα αίτηση για τον έκτο κύκλο της επιστρεπτέας προκαταβολής. Η αίτηση γίνεται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ «myBusinessSupport». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις έως τις 16 Μαρτίου για ενισχύσεις ύψους 500 εκατ. ευρώ εκ των οποίων το μισό έχει χαρακτήρα επιχορήγησης. Στον έκτο κύκλο της Επιστρεπτέας Προκαταβολής, το 50% των ενισχύσεων έχει και πάλι μη επιστρεπτέο χαρακτήρα, με τ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επιστρεπτέα Προκαταβολή 6: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις οριστικές αιτήσεις

Άνοιξε η πλατφόρμα για την οριστικοποίηση, από την πλευρά των δικαιούχων επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών, της Επιστρεπτέας Προκαταβολής Νο 6. Την ανακοίνωση έκανε η Ανεξάρτητη ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Επιστρεπτέα Προκαταβολή 6: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις οριστικές αιτήσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Επιστρεπτέα Προκαταβολή 6: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις

Την ανακοίνωση έκανε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων

Διαβάστε το στο NewsBomb

Επιστρεπτέα Προκαταβολή 6: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις οριστικές αιτήσεις

Άνοιξε η πλατφόρμα για την οριστικοποίηση, από την πλευρά των δικαιούχων επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών, της Επιστρεπτέας Προκαταβολής Νο 6, όπως ανακοίνωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Οι δικαιούχοι έχουν προθεσμία έως τις 16 Μαρτίου για την αποδοχή των ποσών, προκειμένου να τους καταβληθούν οι ενισχύσεις. Μέσω της Επιστρεπτέας Προκαταβολής... The post Επιστρεπτέα Προκαταβολή 6: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις οριστικές αιτήσεις appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Επιστρεπτέα Προκαταβολή 6: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις οριστικές αιτήσεις

Οι δικαιούχοι της επιστρεπτέας προκαταβολής έχουν προθεσμία έως τις 16 Μαρτίου για την αποδοχή των ποσών.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Επιστρεπτέα Προκαταβολή 6: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις- myBusinessSupport

188.804 επιχειρήσεις δεν έχουν ελάχιστο τζίρο αναφοράς 200 ευρώ. Από αυτές, 21.530 έχουν αύξηση τζίρου τον Ιανουάριο του 2021 και 124.260 επιχειρήσεις έχουν πτώση τζίρου μικρότερη από 20% τον Ιανουάριο του 2021, σε σύγκριση με τον Ιανουάριο του 2020. Το άρθρο Επιστρεπτέα Προκαταβολή 6: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις- myBusinessSupport εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Επιστρεπτέα Προκαταβολή 6: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις οριστικές αιτήσεις

Άνοιξε η πλατφόρμα για την οριστικοποίηση, από την πλευρά των δικαιούχων επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών, της Επιστρεπτέας Προκαταβολής Νο 6. Την ανακοίνωση έκανε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Σημειώνεται πως οι δικαιούχοι έχουν προθεσμία έως τις 16 Μαρτίου για την αποδοχή των ποσών, ώστε να τους καταβληθούν οι ενισχύσεις. ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε το στο irafina.gr

Επιστρεπτέας Προκαταβολής 6: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις οριστικές αιτήσεις

Σε λειτουργία τέθηκε σήμερα η εφαρμογή της ηλεκτρονικής πλατφόρμας «myBusinessSupport», της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, μέσω της οποίας οι επιχειρήσεις που έχουν υποβάλει οριστική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον 6ο κύκλο της Επιστρεπτέας Προκαταβολής, καλούνται να υποβάλουν αίτηση χορήγησης της χρηματοδοτικής ενίσχυσης. Η προθεσμία υποβολής της αίτησης για τη χορήγηση της Επιστρεπτέας Προκαταβολής 6 λήγει […] Επιστρεπτέας Προκαταβολής 6: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις οριστικές αιτήσεις on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις