Economist Βασίλης Κοντοζαμάνης: Σχέδιο δράσης για τον Καρκίνο του Πνεύμονα στην Ελλάδα

19:46 - 02/03/2021

Βασίλης Κοντοζαμάνης: ”Είναι χαρά μου να συμμετέχω στη σημερινή συζήτηση. Επιτρέψτε μου να μεταφέρω τα συγχαρητήρια του Υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια για τη διοργάνωση, το επίπεδο των εισηγήσεων και την ποιότητα των συζητήσεων και να σας διαβεβαιώσω ότι το Υπουργείο ακούει πολύ προσεκτικά όχι μόνο τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία αλλά και όλες τις πρωτοβουλίες που […] The post Economist Βασίλης Κοντοζαμάνης: Σχέδιο δράσης για τον Καρκίνο του Πνεύμονα στην Ελλάδα appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας: Σχέδιο Δράσης για τον καρκίνο του πνεύμονα

«Αυτή τη στιγμή, ο καρκίνος του πνεύμονα είναι από τις πρώτες υγειονομικές προτεραιότητες στη χώρα», τονίζει η Managing Director της MSD.Σήμερα, στην ψηφιακή εκδήλωση του «Τhe Economist Events» με τίτλο: «H ατζέντα της Ελλάδας για τον καρκίνο του πνεύμονα στη μετά κορονοϊό εποχή», η οποία πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη της MSD, παρουσιάστηκε από την Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ) το προτεινόμενο Σχέδιο Δράσης για τον καρκίνο του πνεύμονα για την περίοδο 2021-2026. Το Σχέδιο εστιάζει σε τρεις βασικούς άξονες, την πρόληψη, την πρώιμη διάγνωση και τη διαχείριση της νόσου, με κάθε άξονα να συνοδεύεται από συγκεκριμένες δέσμες και δείκτες. Στην εκδήλωση συμμετείχε και η Επί

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι