Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Είχα έναν κάκιστο πατέρα, δεν έκανε για γονιός»

10:21 - 03/03/2021

Στο Happy Day και την Ελένη Μουστάκη παραχώρησε συνέντευξη ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για το γεγονός […] The post Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Είχα έναν κάκιστο πατέρα, δεν έκανε για γονιός» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Είχα έναν κάκιστο πατέρα, δεν έκανε για γονιός

«Αυτός που κάνει ένα παιδί πρέπει να το θέλει και πρέπει να είναι εντάξει σε αυτό το πράγμα», είπε ο τραγουδιστής

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Είχα έναν κάκιστο πατέρα, δεν έκανε για γονιός

«Ο μπαμπάς μου ήταν εξαιρετικός τραγουδιστής, αλλά δεν έκανε για γονιός»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Είχα έναν κάκιστο πατέρα, δεν έκανε για γονιός»

Στο Happy Day  παραχώρησε συνέντευξη ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων για τον πατέρα του «Έβλεπα κάποιες φορές περίεργες κινήσεις, αλλά ήμουν πολύ δυνατός, τις σταματούσα κι έφευγα. Ήξερα να αποφεύγω τις κακοτοπιές. Αυτά που ακούω στο χώρο του θεάτρου είναι θλιβερά, συνταρακτικά. Αυτά ήταν από ανθρώπους του χώρου που είχαν ισχύ, αλλά φρόντισα να θέσω όρια. Παλαιότερα έκανα τα πάντα για έναν έρωτα, αλλά όχι πια στα 40 που είμαι. Η μεγαλύτερη θυσία που έχω κάνει για έναν έρωτα είναι να παρατήσω τα πάντα για τρία χρόνια, δεν ασχολιόμουν με τη δουλειά μου. Είναι αυτό που λέμε ότι όλος ο κόσμος είσαι εσύ. Τώρα είμαι μόνος μου και είμαι καλά». Διαβάστε όλο το κείμενο στο lif

Διαβάστε το στο

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Ο πατέρας μου ήταν κάκιστος – Δεν έκανε για γονιός

Στο Happy Day και την Ελένη Μουστάκη παραχώρησε συνέντευξη ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο οποίος, μεταξύ άλλων, μίλησε για το γεγονός ότι δεν ήθελε να κάνει οικογένεια και παιδί, αλλά και για το πόσο ακατάλληλος για γονιός, ήταν ο πατέρας του. «Έβλεπα κάποιες φορές περίεργες κινήσεις, αλλά ήμουν πολύ δυνατός, τις σταματούσα κι έφευγα. Ήξερα να […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: “Ο πατέρας μου ήταν κάκιστος, δεν έκανε για γονιός”

Για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει ο ίδιος στον χώρο του τραγουδιού αλλά και την απόφασή To άρθρο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: “Ο πατέρας μου ήταν κάκιστος, δεν έκανε για γονιός” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Είχα έναν κάκιστο πατέρα που δεν έκανε για γονιός

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μίλησε στην κάμερα του Happy Day για όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό στον χώρο του θεάτρου αλλά και για προσωπικές του στιγμές,... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Είχα έναν κάκιστο πατέρα που δεν έκανε για γονιός

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο