#Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Υπήρχε μια κόντρα με τον Γιώργο Θεοφάνους, αλλά ο χρόνος τα γιατρεύει όλα»

tlife.gr
Στις πρόβες του Χρήστου Δάντη με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου για την καλοκαιρινή τους περιοδεία βρέθηκε η To άρθρο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Υπήρχε μια κόντρα με τον Γιώργο Θεοφάνους, αλλά ο χρόνος τα γιατρεύει όλα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 12/04/2024

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Εγώ είχα πει να διαλύσουμε τους ONE, δεν μπορούσα άλλο»

zappit.gr
Μαζί με τα υπόλοιπα μέλη των ONE βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, το απόγευμα της Παρασκευής, στο Στούντιο 4 για να […] The post Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Εγώ είχα πει να διαλύσουμε τους ONE, δεν μπορούσα άλλο» appeared first on Zappit.
18:00 29/03/2024

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για Victor Vernicos: «Ήταν μία εμφάνιση σχολικής εορτής»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αντώνη Λαγουδάκη έδωσε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στα ευτράπελα που του […] The post Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για Victor Vernicos: «Ήταν μία εμφάνιση σχολικής εορτής» appeared first on Zappit.
13:00 06/12/2023

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μιλά στο okmag για τη συνεργασία με τον 18 χρόνια μικρότερο αδελφό του

okmag.gr
Αυθόρμητος, πολυπράγμων και με μια αστείρευτη ενέργεια πάνω στη σκηνή που του δίνει μοναδική δυναμική σε κάθε Live εμφάνιση. Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου δεν σταματά να μας εκπλήσσει, να κάνει όμορφες συνεργασίες και να αποδεικνύει με κάθε τρόπο ότι η μουσική αποτελεί για εκείνον τον απόλυτο τρόπο έκφρασης. Όπως ήταν αναμενόμενο, το καλλιτεχνικό μικρόβιο δεν θα […] The post Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μιλά στο okmag για τη συνεργασία με τον 18 χρόνια μικρότερο αδελφό του appeared first on OK! Magazine.
16:08 24/05/2023

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για Eurovision: Η βαθμολογία της ελληνικής επιτροπής για την Κύπρο ήταν κομπλεξική

Newsit
“Τα τελευταία χρόνια υπάρχει ένα αντικυπριακό κλίμα στην ΕΡΤ από συγκεκριμένους κύκλους” σημείωσε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ήταν καλεσμένος στο Breakfast@star και τοποθετήθηκε για το 4άρι που έλαβε η κυπριακή συμμετοχή στην Eurovision από την επιτροπή της Ελλάδας.  “Περπατούσα στον δρόμο και μου έλεγαν αυτό το πράγμα. Έχει πάρει μεγάλη έκταση. Δεν χρειαζόταν ... Περισσότερα To άρθρο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για Eurovision: Η βαθμολογία της ελληνικής επιτροπής για την Κύπρο ήταν κομπλεξική δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:28 15/05/2023

Βραδιά Eurovision στο κέντρο της Αθήνας – Οι διάσημες παρουσίες

govastileto.gr
Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου τα τελευταία χρόνια τις ημέρες της Eurovision διοργανώνει ένα ανεπανάληπτο πάρτι στο Shamone με άρωμα…Eurovision. Το πάρτι πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης μία ημέρα πριν τον Β’ Ημιτελικό της φετινής Eurovision, στον οποίο διαγωνίζονται η Ελλάδα και η Κύπρος. Φέτος καλεσμένοι ήταν η Έλενα Παπαρίζου, ο Γιώργος Καπουτζίδης, γνωστός από τον σχολιασμό […]
16:04 11/05/2023

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Αποκάλυψε γιατί «έκοψαν» την Καλομοίρα από τη Eurovision

neolaia.gr
Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Δεν γίνεται να σου λέει η Καλομοίρα πέρυσι ότι θέλει να πάει και να της λες "όχι"»
13:58 11/05/2023

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για Καλομοίρα: «Έχει ειπωθεί αυτό και όποιος το αρνηθεί θα είναι ψεύτης»

zappit.gr
Για τη Eurovision απάντησε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Ο γνωστός τραγουδιστής, μάλιστα, αποκάλυψε κι ένα άγνωστο […] The post Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για Καλομοίρα: «Έχει ειπωθεί αυτό και όποιος το αρνηθεί θα είναι ψεύτης» appeared first on Zappit.
08:30 11/05/2023

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Πολλές φορές σκέφτομαι ότι θα ήμουν ένας άχρηστος, αν δεν ήμουν τραγουδιστής»

okmag.gr
Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μίλησε για τον μικρό αδερφό του, τον χαμένο χρόνο που δεν πέρασαν μαζί αλλά και για την πορεία του στο τραγούδι. Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος την εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και ανέφερε: «Πολλές φορές όταν ξυπνάω αυτό που σκέφτομαι και μου έρχεται στο μυαλό, είναι ότι θα ήμουν ένας άχρηστος, […] The post Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Πολλές φορές σκέφτομαι ότι θα ήμουν ένας άχρηστος, αν δεν ήμουν τραγουδιστής» appeared first on OK! Magazine.
16:30 10/05/2023

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για το περιστατικό του στη Eurovision: «Ήταν άδικο, έφαγε πρόστιμο το ΡΙΚ και κόπηκε η φράση»

zappit.gr
Καλεσμένος του Φώτη Σεργουλόπουλου βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ […] The post Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για το περιστατικό του στη Eurovision: «Ήταν άδικο, έφαγε πρόστιμο το ΡΙΚ και κόπηκε η φράση» appeared first on Zappit.
16:08 10/05/2023

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Συνεργάζεται με τον μικρότερο αδερφό του στο νέο του τραγούδι «Με Άλλους» - Δείτε το βίντεο

Zougla
Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου επιστρέφει στη δισκογραφία με ένα τραγούδι ερωτικό, με ήχο και ρυθμό...
12:06 09/05/2023

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Όταν χώρισε με την Ευρυδίκη, φιλοξενούσα τον Γιώργο Θεοφάνους»

okmag.gr
Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου έκανε ένα flashback στην καλλιτεχνική του διαδρομή και θυμήθηκε μουσικές του επιτυχίες, αλλά και ιστορίες με τον Γιώργο Θεοφάνους και όχι μόνο. «Το Gimme γράφτηκε στα τέλη του 2001. Μας είχε γίνει ανάθεση από το ΡΙΚ για να εκπροσωπήσουμε την Κύπρο και ήμασταν στην Μαγιόρκα όπου μας είχε στείλει η Ρούλα Κορομηλά […] The post Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Όταν χώρισε με την Ευρυδίκη, φιλοξενούσα τον Γιώργο Θεοφάνους» appeared first on OK! Magazine.
23:08 29/04/2023

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Ο Γιώργος Θεοφάνους έμενε σπίτι μου μόλις είχε χωρίσει με την Ευρυδίκη»

zappit.gr
Μια αναδρομή στις μεγαλύτερες του μουσικές επιτυχίες έκανε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, το μεσημέρι του Σαββάτου, μέσα από την κάμερα της εκπομπής […] The post Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Ο Γιώργος Θεοφάνους έμενε σπίτι μου μόλις είχε χωρίσει με την Ευρυδίκη» appeared first on Zappit.
21:18 29/04/2023

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Δεν θέλω συγγνώμη από τον Γιώργο Θεοφάνους»

tlife.gr
Την Πέγκυ Ζήνα και τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και η To άρθρο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Δεν θέλω συγγνώμη από τον Γιώργο Θεοφάνους» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:40 10/04/2023

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για Θεοφάνους: «Τα αφήνω πίσω μου όλα, ακόμα και αν με στεναχωρούν»

zappit.gr
Στην εκπομπή Happy Day και την Κατερίνα Χατζηιωάννου μίλησε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για […] The post Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για Θεοφάνους: «Τα αφήνω πίσω μου όλα, ακόμα και αν με στεναχωρούν» appeared first on Zappit.
08:30 10/04/2023

Σπίτι με το Mega: Η Άντζελα Δημητρίου ανεβαίνει στη σκηνή και ερμηνεύει μεγάλες επιτυχίες

ProtoThema.gr
Το «παρών» δίνουν Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Χρήστος Μενιδιάτης, Γιώργος Γιαννιάς, Νίκος Απέργης και Ανδρομάχη - Δείτε το τρέιλερ 
10:48 31/03/2023

Μαρία Καβογιάννη και Βίκυ Σταυροπούλου διασκέδασαν με Μέλισσες και Βανδή (pics)

neolaia.gr
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Φωκάς Ευαγγελινός, Βασίλης Θωμόπουλος, Μάριος Αθανασίου, Ρένος Ρώτας και Κωνσταντίνος Χριστοφόρου βρέθηκαν επίσης στο Έναστρον.
14:32 07/02/2023

The Voice: Δείτε ποιοι καλλιτέχνες θα βρεθούν δίπλα στους Coaches

happytv.gr
Στέφανος Κορκολής, Έλλη Κοκκίνου, Josephine, και Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, θα βρεθούν στο The Voice. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ The Voice: Δείτε ποιοι καλλιτέχνες θα βρεθούν δίπλα στους Coaches
09:56 03/02/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load