Σπύρος Μπιμπίλας: «Σκέφτηκα εκείνη την ώρα τον Δημήτρη Λιγνάδη που ήταν μόνος του μέσα σε ένα κελί»
13:21 - 03/03/2021
Καλεσμένος στο Πρωινό, ο Σπύρος Μπιμπίλας συγκίνησε κατά τη διάρκεια της κουβέντας του με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο […]
The post Σπύρος Μπιμπίλας: «Σκέφτηκα εκείνη την ώρα τον Δημήτρη Λιγνάδη που ήταν μόνος του μέσα σε ένα κελί» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σπύρος Μπιμπίλας - Δημήτρης Λιγνάδης: «Τον σκέφτηκα που ήταν μόνος σε ένα κελί»
Αποκάλυψε πως αυτή τη στιγμή το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών έχει συγκεντρώσει περίπου 6.000 ηθοποιούς
Διαβάστε το στο Σπύρος Μπιμπίλας: Σκέφτηκα τον Δημήτρη Λιγνάδη που ήταν μόνος του μέσα σε ένα κελί
Καθόλου δεν ενοχλήθηκε από τον χαρακτηρισμό του Αλέξη Κούγια «μέτριος ηθοποιός» ο Σπύρος Μπιμπίλας, που βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό» «Δεν με πείραξε καθόλου, ούτε έδωσα σημασία και όπως είδατε δεν απάντησα. Αφού απάντησαν όλοι οι άλλοι, γιατί να απαντήσω εγώ; Δεν απάντησα τίποτα» είπε. Στη συνέχεια, βουρκωμένος, ο Σπύρος Μπιμπίλας εξομολογήθηκε: «Με θλίβει που κάποιοι […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣπύρος Μπιμπίλας για Δημήτρη Λιγνάδη: Σκέφτηκα εκείνον τον άνθρωπο που ήταν μόνος σε ένα κελί
Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, μίλησε για όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες και τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε στο Πρωινό πως αυτή τη στιγμή το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών έχει συγκεντρώσει περίπου 6.000 ηθοποιούς. Ο Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας...
The post Σπύρος Μπιμπίλας για Δημήτρη Λιγνάδη: Σκέφτηκα εκείνον τον άνθρωπο που ήταν μόνος σε ένα κελί appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΣπύρος Μπιμπίλας: Εκείνη την ώρα σκέφτηκα τον Λιγνάδη που ήταν μόνος του μέσα σε ένα κελί
Καλεσμένος στο Πρωινό βρέθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας και συγκίνησε κατά τη διάρκεια της κουβέντας του με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Αρχικά, ο ηθοποιός διευκρίνισε πως: «Δεν με πείραξε καθόλου, ούτε έδωσα σημασία και όπως είδατε δεν απάντησα. Αφού απάντησαν όλοι οι άλλοι, γιατί να απαντήσω εγώ; Δεν απάντησα τίποτα». Στη συνέχεια, φανερά […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣπύρος Μπιμπίλας για Δημήτρη Λιγνάδη: Τον σκέφτηκα που ήταν μόνος σε ένα κελί”
Ο Σπύρος Μπιμπίλας σίγουρα είναι το πρόσωπο των ημερών. Ο Πρόεδρος του ΣΕΗ από την πρώτη
To άρθρο Σπύρος Μπιμπίλας για Δημήτρη Λιγνάδη: Τον σκέφτηκα που ήταν μόνος σε ένα κελί” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΣπύρος Μπιμπίλας: Σκέφτηκα εκείνη την ώρα τον Δημήτρη Λιγνάδη που ήταν μόνος του μέσα σε ένα κελί
"Με θλίβει που κάποιοι φίλοι μου κατηγορούνται. Έχω χάσει τον ύπνο μου", εξομολογείται ο Σπύρος Μπιμπίλας.
Διαβάστε το στο thetoc.grΜπιμπίλας: Σκέφτηκα εκείνη την ώρα τον Δημήτρη Λιγνάδη που ήταν μόνος του μέσα σε ένα κελί
«Δέχθηκα μηνύματα αγάπης από όλη την Ελλάδα»
Διαβάστε το στο news.grΣπύρος Μπιμπίλας για Λιγνάδη: Σκέφτηκα αυτόν τον άνθρωπο που ήταν μόνος του μέσα σε ένα κελί
Ο Σπύρος Μπιμπίλας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Το πρωινό» και μίλησε για την υπόθεση Λιγνάδη και τις καταγγελίες ηθοποιών. «Δεν με πείραξε καθόλου, ούτε...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σπύρος Μπιμπίλας για Λιγνάδη: Σκέφτηκα αυτόν τον άνθρωπο που ήταν μόνος του μέσα σε ένα κελί
Διαβάστε το στο spoilersΣπύρος Μπιμπίλας: "Σκέφτηκα εκείνη την ώρα τον Δημήτρη Λιγνάδη που ήταν μόνος του μέσα σε ένα κελί" (video)
"Με θλίβει που κάποιοι φίλοι μου κατηγορούνται. Έχω χάσει τον ύπνο μου"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΣπ. Μπιμπίλας για Δ. Λιγνάδη: Τον σκέφτηκα που ήταν μόνος σε ένα κελί
Καθόλου δεν ενοχλήθηκε από τον χαρακτηρισμό του Αλέξη Κούγια «μέτριος ηθοποιός» ο Σπύρος Μπιμπίλας, που βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό». «Δεν...
The post Σπ. Μπιμπίλας για Δ. Λιγνάδη: Τον σκέφτηκα που ήταν μόνος σε ένα κελί appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr