Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Στον τελικό του Big Brother ήμουν σε κατάσταση σοκ»
00:33 - 04/03/2021
Στον καναπέ του The 2Night Show κάθισε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, όπου εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου το πως έζησε την […]
The post Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Στον τελικό του Big Brother ήμουν σε κατάσταση σοκ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Στον τελικό του Big Brother ήμουν σε κατάσταση σοκ
«Με την εξέλιξη του παιχνιδιού περίμενα ότι θα έφτανα στην πεντάδα κι όλο αυτό το ξέσπασμα ήταν από συσσωρευμένη πίεση, από συσσωρευμένο άγχος»
Διαβάστε το στο Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Ο κόσμος μου λέει να γίνω παρουσιάστρια»
Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μίλησε για την εμπειρία της στο Big Brother, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη συμβίωση με τους συμπαίκτες της και τους επικούς καυγάδες τους, αλλά και για την προσωπική της ζωή και τα μελλοντικά της σχέδια
Διαβάστε το στο Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Στον τελικό του Big Brother ήμουν σε σοκ (videos)
Η μεγάλη νικήτρια του «Big Brother», Άννα Μαρία Ψυχαράκη βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2night Show» το βράδυ της Τετάρτης (3/3)
Διαβάστε το στο NewsBombΆννα Μαρία Ψυχαράκη: Στον τελικό του Big Brother ήμουν σε κατάσταση σοκ
Πως έζησε την εμπειρία της στο Big Brother και κυρίως τα συναισθήματά της όταν ανακοινώθηκε ότι είναι η νικήτρια του ριάλιτι, εξομολογήθηκε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ANT1, «The 2Night Show». «Ένιωσα με το που άκουσα ότι νίκησα ότι με έχει ψηφίσει όλος ο κόσμος… Δεν πίστευα ότι θα είμαι […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΆννα Μαρία Ψυχαράκη: Στον τελικό του Big Brother ήμουν σε σοκ (videos)
Η μεγάλη νικήτρια του «Big Brother», Άννα Μαρία Ψυχαράκη βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2night Show» το βράδυ της Τετάρτης (3/3)
Διαβάστε το στο astrology.grΆννα Μαρία Ψυχαράκη: Στον τελικό του Big Brother ήμουν σε κατάσταση σοκ. Δεν περίμενα ότι θα είμαι νικήτρια
Στην εκπομπή The 2Night Show βρέθηκε καλεσμένη η νικήτρια του Big Brother Άννα Μαρία Ψυχαράκη και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την εμπειρία της στο...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Στον τελικό του Big Brother ήμουν σε κατάσταση σοκ. Δεν περίμενα ότι θα είμαι νικήτρια
Διαβάστε το στο spoilersΆννα Μαρία Ψυχαράκη: «Στον τελικό του Big Brother ήμουν σε κατάσταση σοκ»
Καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου
Διαβάστε το στο ekriti.grΆννα Μαρία Ψυχαράκη: "Στον τελικό του Big Brother ήμουν σε κατάσταση σοκ" (video)
"Με την εξέλιξη του παιχνιδιού περίμενα ότι θα έφτανα στην πεντάδα"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr