Άκης Πετρετζίκης: Ίδια μέρα γενέθλια με τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Η αστεία φωτογραφία και το μήνυμα

10:06 - 04/03/2021

Ο Άκης Πετρετζίκης έχει σήμερα, 4 Μαρτίου, γενέθλια. Ο πρώτος Έλληνας μαστερ σεφ, που περνά την To άρθρο Άκης Πετρετζίκης: Ίδια μέρα γενέθλια με τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Η αστεία φωτογραφία και το μήνυμα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άκης Πετρετζίκης: Έχει γενέθλια μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη - Το σχόλιο του σεφ στο Instagram

«Έχω γενέθλια ίδια μέρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, να μας χαίρεστε» έγραψε στην ανάρτησή του. 

Διαβάστε το στο

Άκης Πετρετζίκης: Ίδια μέρα γενέθλια με τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Το μήνυμα στα social

Ίδια μέρα γενέθλια με τον Κυριάκο Μητσοτάκη έχει ο γνωστός σεφ Άκης Πετρετζίκης

Διαβάστε το στο

Άκης Πετρετζίκης: Έχει γενέθλια μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Τι ανέβασε στο Instagram

Ανέβασε μία φωτογραφία του στα stories του Instagram στην οποία κάνει γνωστό στους followers του πως έχει γενέθλια την ίδια μέρα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. «Χρόνια μου πολλά… σήμερα 37… έχω γενέθλια ίδια μέρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη… να μας χαίρεστε» έγραψε στην ανάρτησή του. Δείτε την εικόνα:

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Άκης Πετρετζίκης: Ίδια μέρα γενέθλια με τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Το μήνυμα του (φωτό)

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα 4 Μαρτίου ο Άκης Πετρετζίκης. Αλλά δεν είναι ο μόνος… Ο γνωστός σεφ κλείνει σήμερα τα 37 του χρόνια και βρίσκεται στην πιο δημιουργική φάση της ζωής του τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά αφού σε λίγους μήνες θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά. Σήμερα, λοιπόν, ανέβασε μία φωτογραφία […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της