Ελένη Τσολάκη: Αυτός είναι ο λόγος που απέχει 2 χρόνια από την τηλεόραση
00:05 - 05/03/2021
Η Ελένη Τσολάκη καλεσμένη της εκπομπής «Happy Day» αναφέρθηκε στην απόφασή της να απέχει από την τηλεόραση τα τελευταία δύο χρόνια. «Τελικά τα...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ελένη Τσολάκη: Αυτός είναι ο λόγος που απέχει 2 χρόνια από την τηλεόραση
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δεν θα σου πει ποτέ αλήθεια: Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι το κάθε ζώδιο
Υπάρχουν κάποια πράγματα για τα οποία δεν πρέπει να εμπιστευτείτε ποτέ κανένα ζώδιο.
Το ποια είναι αυτά τα πράγματα και σε ποια ζώδια αντιστοιχούν, θα το διαβάσετε παρακάτω.
Τον Ταύρο ή τον Τοξότη όταν μιλάνε για αυτοσυγκράτηση. Δεν έχουν.
Τον Κριό ή τον Υδροχόο όταν σου λένε «πες το μου και δεν θα θυμώσω!»
Τον Δίδυμο ή τον Παρθένο όταν σου λένε «πες το μου και δεν θα γελάσω!»
Τον Σκορπιό ή τον Αιγόκερω όταν σου ανοίγονται.
Τον Ζυγό όταν σου απαντάει «δεν ξέρω». Μωρέ, ξέρει και παραξέρει, αλλά σε παίζει για πλάκα.
Τον Λέοντα όταν σου λέει «δεν πειράζει». Πειράζει και θα σε κάνει να καταλάβεις και γιατί και να ζητήσεις και συγνώμη.
Τον Ιχθύ που σου υπόσχεται ότι θα κάνει αυτό που του ζήτησες να
Διαβάστε το στο pronews.grΑυτός είναι ο λόγος που δεν παίζει ο Μπάρκας στη Σέλτικ
Αυτός είναι ο λόγος που δεν παίζει ο Μπάρκας στη Σέλτικ
05/03/2021
Ο Βασίλης Μπάρκας πήρε μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι από την ΑΕΚ στη Σέλτικ και πήρε κατευθείαν φανέλα βασικού στους «Καθολικούς». Ωστόσο τις τελευταίες εβδομάδες έχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα και ο υπηρεσιακός τεχνικός της ομάδας, Τζον Κένεντι, εξήγησε γιατί συμβαίνει αυτό.
«Αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στον αστράγαλο, όμως το ξεπέρασε και επέστρεψε στις προπονήσεις. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για τον Βασίλη, Ήταν μεγάλη πρόκληση για εκείνον να έρθει στη Σέλτικ για να αντικαταστήσει τον Φόρστερ.
Αλλαγή στην κουλτούρα του, αλλά και στις προπονήσεις. Κάποιοι ποδοσφαιριστές χρειάζ
Διαβάστε το στο filathlos.gr