Ελένη Φιλίνη: «Πήγα να δοκιμάσω τα ρούχα, βγαίνω και τον βρίσκω ολόγυμνο μπροστά μου»
02:24 - 05/03/2021
Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στo Tik Talk παρακολουθήσαμε την Ελένη Φιλίνη, τη νύχτα της Πέμπτης, στον Αντώνη Σρόιτερ και στον […]
The post Ελένη Φιλίνη: «Πήγα να δοκιμάσω τα ρούχα, βγαίνω και τον βρίσκω ολόγυμνο μπροστά μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Φιλίνη: Πήγα να δοκιμάσω τα ρούχα, βγαίνω και τον βρίσκω ολόγυμνο μπροστά μου
Αποκαλυπτική η Ελένη Φιλίνη για το πιο ακραίο περιστατικό που έχει βιώσει μέχρι σήμερα στην καλλιτεχνική της διαδρομή.
Διαβάστε το στο Ελένη Φιλίνη : «Πήγα να δοκιμάσω τα ρούχα, βγαίνω και τον βρίσκω ολόγυμνο μπροστά μου»
Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μέσα σε όλα, από καρδιάς για το πιο ακραίο περιστατικό που έχει βιώσει μέχρι σήμερα στην καλλιτεχνική της διαδρομή
Διαβάστε το στο «Πήγα να δοκιμάσω τα ρούχα, βγαίνω και τον βρίσκω... ολόγυμνο μπροστά μου» εξομολογείται η Φιλίνη
Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μέσα σε όλα, από καρδιάς για το πιο ακραίο περιστατικό που έχει βιώσει μέχρι σήμερα στην καλλιτεχνική της διαδρομή
Διαβάστε το στο tanea.grΕλένη Φιλίνη: Έβαλα τα καινούργια μου ρούχα και τον βρήκα ολόγυμνο μπροστά μου
Η εξομολόγηση από την Ελένη Φιλίνη για το πιο ακραίο περιστατικό στην καλλιτεχνική της διαδρομή.
Διαβάστε το στο NewsBombΕλένη Φιλίνη: Πήγα να δοκιμάσω τα ρούχα, βγαίνω και τον βρίσκω ολόγυμνο μπροστά μου
Το πιο ακραίο περιστατικό που έζησε στην καλλιτεχνική της διαδρομή περιέγραψε στο Tik Tak και τον Αντώνη Σρόιτερ η Ελένη Φιλίνη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τότε που ήταν 17 και δούλευε ως μοντέλο. «Το πρώτο σοκ που πέρασα, όταν ξεκίνησα ως μοντέλο, ήταν σε ηλικία 17 ετών. Ανήλικη. Ένα μεσημέρι που πήγαινα να δοκιμάσω […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΕλένη Φιλίνη: «Πήγα να δοκιμάσω τα ρούχα, βγαίνω και τον βρίσκω ολόγυμνο μπροστά μου»
H Ελένη Φιλίνη το βράδυ της Πέμπτης ήταν καλέσμένη στην εκπομπή Tik Talk όπου και μίλησε για πολλά ζητήματα, μέσα σε όλα η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε...
Διαβάστε το στο govastileto.grΕλένη Φιλίνη: «Πήγα να δοκιμάσω τα ρούχα, βγαίνω και τον βρίσκω ολόγυμνο μπροστά μου»
Η γνωστή ηθοποιός Ελένη Φιλίνη από καρδιάς για το πιο ακραίο περιστατικό που έχει βιώσει μέχρι σήμερα στην καλλιτεχνική της διαδρομή.Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στo Tik Talk παρακολουθήσαμε την Ελένη Φιλίνη, τη νύχτα της Πέμπτης, στον Αντώνη Σρόιτερ.
Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μέσα σε όλα, για το πιο ακραίο περιστατικό που έχει βιώσει μέχρι σήμερα στην καλλιτεχνική της διαδρομή.
Ειδικότερα, η Ελένη Φιλίνη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το πρώτο σοκ που πέρασα, όταν ξεκίνησα ως μοντέλο, ήταν σε ηλικία 17 ετών. Ανήλικη. Ένα μεσημέρι που πήγαινα να δοκιμάσω ρούχα σε βιοτεχνία που ήταν μέσα 40 άνθρωποι. Ξαφνικά βγαίνω, μόλις είχα βάλει τα καινούργια ρούχα και βρίσκω αυτόν τον άνθρωπο ολόγυμνο μπρο
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΦιλίνη: "Πήγα να δοκιμάσω τα ρούχα, βγαίνω και τον βρίσκω ολόγυμνο μπροστά μου"
Η εμπειριά της στα 17!
Διαβάστε το στο ekriti.grΕλένη Φιλίνη: "Πήγα να δοκιμάσω τα ρούχα, βγαίνω και τον βρίσκω ολόγυμνο μπροστά μου" (video)
"Δεν νομίζω πως υπάρχει χώρος που δεν έχει υπάρξει σεξουαλική παρενόχληση"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr