Η FIFA πρότεινε σε Conmebol να γίνουν τα ματς σε Αθήνα, Βουδαπέστη και Βουκουρέστι

10:06 - 05/03/2021

    Σε Αθήνα, Βουδαπέστη και Βουκουρέστι πρότεινε η FIFA στην Conmebol, σύμφωνα με την εφημερίδα της Ουρουγουάης «Ovacion» και άλλα ΜΜΕ σε Ευρώπη και Νότια Αμερική, να γίνουν τα προκριματικά παιχνίδια της 5ης και 6ης αγωνιστικής για το Μουντιάλ 2022, ανάμεσά τους και αυτό της Βραζιλίας με την Αργεντινή, προκειμένου να ξεπεραστούν τα εμπόδια που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορονοϊού, στις μετακινήσεις των ποδοσφαιριστών.

Διαβάστε Περισσότερα στο analitis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μουντιάλ 2022: Η FIFA προτείνει στην Conmebol αγώνες σε Αθήνα, Βουδαπέστη και Βουκουρέστι

Η εφημερίδα Ovacion (Ουρουγουάη), αλλά κι άλλα μέσα μαζικής ενημέρωσης σε Νότια Αμερική κι Ευρώπη, αναφέρει πως η FIFA πρότεινε στην ποδοσφαιρική συνομοσπονδία της Νότιας Αμερικής (Conmebol) να διεξαχθούν οι αναμετρήσεις της 5ης και 6ης αγωνιστικής για το Μουντιάλ 2022 σε Αθήνα, Βουδαπέστη και Βουκουρέστι.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Η FIFA πρότεινε σε Conmebol να γίνουν τα ματς σε Αθήνα, Βουδαπέστη και Βουκουρέστι

Σε Αθήνα, Βουδαπέστη και Βουκουρέστι πρότεινε η FIFA στην Conmebol

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Η FIFA πρότεινε σε Conmebol να γίνουν τα ματς σε Αθήνα, Βουδαπέστη και Βουκουρέστι

Η Αθήνα βρίσκεται μεταξύ των πόλεων που πρότεινε η FIFA στην Conmebol για να γίνουν τα προκριματικά παιχνίδια της 5ης και 6ης αγωνιστικής για το Μουντιάλ 2022.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ analitis.gr

Σουηδία-Covid-19: Εμβολιάστηκε ο πρωθυπουργός Λεβέν, παροτρύνει τους πολίτες να κάνουν το ίδιο

Νέο ban της FΙΒΑ στην ΑΕΚ

ΜέΡΑ 25: Nα καταργηθούν άμεσα τα sms και η νυχτερινή απαγόρευση

Κοζάνη: Στις περιοχές που υπέστησαν ζημιές ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ

Αυστηρά μέτρα και αλλαγές στο Wimbledon

Ημιτελικός των ρεκόρ στο «Θεράμικα»