#Αργεντινή

F-16: Η Αργεντινή ανακοίνωσε την απόκτηση 24 μαχητικών από τη Δανία

onalert.gr
Η Αργεντινή αγόρασε 24 μαχητικά F-16 από τη Δανία, ανακοίνωσαν σήμερα ο πρόεδρος Χαβιέ Μιλέι και ο υπουργός Άμυνας Λουίς Πέτρι. The post F-16: Η Αργεντινή ανακοίνωσε την απόκτηση 24 μαχητικών από τη Δανία appeared first on OnAlert.
15:28 16/04/2024

Αργεντινή: Ο Χαβιέρ Μιλέι χώρισε με την Φατίμα Φλόρες

eleftherostypos.gr
Ο πολιτικός μήνας του μέλιτος με τους Αργεντινούς έχει λήξει προ πολλού για τον Χαβιέρ Μιλέι, που βιώνει τώρα τα ίδια σε προσωπικό επίπεδο. Ο 53χρονος ακροδεξιός – νεοφιλελεύθερος πρόεδρος έσπευσε να ανακοινώσει ο ίδιος το χωρισμό του με την εκρηκτική σύντροφό του, διάσημη ηθοποιό, μίμο και τραγουδίστρια, Φατίμα Φλόρες, για λόγους επαγγελματικής ανωτέρας βίας, […] Το άρθρο Αργεντινή: Ο Χαβιέρ Μιλέι χώρισε με την Φατίμα Φλόρες εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
14:00 16/04/2024

Ρόα: «Αρνήθηκα την Γιουνάιτεντ και έβαλα τον Θεό πάνω από το ποδόσφαιρο»

filathlos.gr
Ρόα: «Αρνήθηκα την Γιουνάιτεντ και έβαλα τον Θεό πάνω από το ποδόσφαιρο» 13/04/2024 O Κάρλος Ρόα, προπονητής τερματοφυλάκων στην ΑΕΚ, μέλος του τεχνικού επιτελείου του Κάρλος Αλμέιδα, παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα «As, μιλώντας για την αγαπημένη του Μαγιόρκα, την περιπέτεια υγείας, το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και την επιλογή του να...ακολουθήσει τον Θεό αρνούμενος πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.  «Παρακολούθησα τον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου (σ.σ: τα κατέκτησε η Αθλέτικ Μπιλμπάο νικώντας στα πέναλτι τη Μαγιόρκα) στο σπίτι, με την οικογένειά μου, στην αθηναϊκή γειτονιά όπου μένω αυτή τη στιγμή. Απογοητεύτηκα», είπε ο Κάρλος Ρόα, σύμβο
11:46 13/04/2024

MotoGP Αμερικής: Πρόγραμμα και προβλέψεις

Newsauto.gr
Στις ΗΠΑ συνεχίζεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP και την εντυπωσιακή πίστα COTA στο Τέξας. Μετά από μια διακοπή τριών εβδομάδων λόγω της ματαίωσης του Grand Prix της Αργεντινής, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP επιστρέφει δυναμικά στην εντυπωσιακή πίστα Circuit of the Americas στο Τέξας των ΗΠΑ. Ο 3ος γύρος του θεσμού αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς […]
23:00 11/04/2024

Αργεντινή: Κι όμως ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου ήταν κάποτε η αλεπού – Τι δείχνει νέα μελέτη

tanea.gr
Η ανάλυση οστών από μια περιοχή ταφής στην Παταγονία της Αργεντινής δείχνει ότι ένα είδος αλεπούς, γνωστός ως ο λύκος των Νήσων Φόκλαντ ήταν «πολύτιμος σύντροφος» για τους ανθρώπους.
13:00 10/04/2024

Οργή: Κάνουν σκοινάκι με βόα- Σοκάρει το βίντεο

eleftherostypos.gr
Μια ομάδα ανδρών στην Αργεντινή προκάλεσε οργή, αφού δημοσιοποίησαν ένα βίντεο στο οποίο χρησιμοποιούν ένα γιγάντιο φίδι ως σκοινάκι! Δύο από τους άγνωστους άνδρες φαίνονται να πιάνουν τον βόα από τον λαιμό και την ουρά, ενώ ένας τρίτος άνδρας στέκεται ανάμεσά τους  σε μια αγροτική περιοχή της χώρας. Στο βίντεο αρχίζουν να ταλαντεύουν επιθετικά το […] Το άρθρο Οργή: Κάνουν σκοινάκι με βόα- Σοκάρει το βίντεο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
16:00 02/04/2024

Κρούση της Γιουνάιτεντ στην Μπόκα Τζούνιορς για 18χρονο ταλέντο

aek1924.gr
Για την απόκτηση του 18χρονου αμυντικού της Μπόκα Τζούνιορς, Άαρον Ανσελμίνο, ενδιαφέρεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μεγάλες αγγλικές ομάδες διεκδικούν το νέο μεγάλο ταλέντο του ποδοσφαίρου της Αργεντινής, Ααρον Ανσελμίνο, όπως σχετικά αποκαλύπτουν τα ΜΜΕ του Λονδίνου. Ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός της Μπόκα Τζούνιορς εντυπωσιάζει τη φετινή σεζόν στη χώρα του και Αρσεναλ, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι […] The post Κρούση της Γιουνάιτεντ στην Μπόκα Τζούνιορς για 18χρονο ταλέντο appeared first on AEK1924.gr.
22:37 28/03/2024

Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία

onsports.gr
Τρία άτομα συνελήφθησαν στην Αργεντινή, ως οι υπεύθυνοι για τις…
22:17 28/03/2024

Μπλάνκο: Στα 41 του υπέγραψε σε ομάδα τρίτης κατηγορίας στην Αργεντινή

pressaris.gr
Με τη φανέλα της Ουνιόν ντε Σαντσάλες θα αγωνίζεται ο 41χρονος , Ίσμαελ Μπλάνκο.   The post Μπλάνκο: Στα 41 του υπέγραψε σε ομάδα τρίτης κατηγορίας στην Αργεντινή appeared first on pressaris.gr.
21:09 28/03/2024

Αργεντινή: Οι Άρχες συνέλαβαν τους εκβιαστές του Ντι Μαρία μέσα σε 48 ώρες!

pressaris.gr
Η Αστυνομία της Αργεντινής συνέλαβε τους εκβιαστές του Άνχελ Ντι Μαρία, μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες και έδωσε τέλος στις απειλές που δέχτηκε η οικογένειά του. The post Αργεντινή: Οι Άρχες συνέλαβαν τους εκβιαστές του Ντι Μαρία μέσα σε 48 ώρες! appeared first on pressaris.gr.
20:09 28/03/2024

Νέο διπλωματικό επεισόδιο Κολομβίας - Αργεντινής λόγω δηλώσεων του Μιλέι: Χαρακτήρισε τον Κολομβιανό ομόλογό του «τρομοκράτη»

Skai.gr
Εξαιτίας των δηλώσεών του, «η κολομβιανή κυβέρνηση διέταξε την απέλαση διπλωματών της πρεσβείας της Αργεντινής στην Κολομβία», σημείωσε το υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του
04:37 28/03/2024

Ζάιρα Νάρα: Η αδερφή της Γουάντα Νάρα είναι η… νάρα της οικογένειας

koolnews.gr
Wanda Nara & Zaira Nara: Δύο αδερφές, δύο διαφορετικά στυλ με παράλληλη επιτυχία στα social media Η Wanda Nara και η Zaira Nara, αδερφές από την Αργεντινή, έχουν κατακτήσει τον κόσμο των social media με τις εντυπωσιακές τους εμφανίσεις και τα εκατομμύρια followers. Η Wanda, 36 ετών, είναι γνωστή για το εκρηκτικό της ταπεραμέντο, τις […] The post Ζάιρα Νάρα: Η αδερφή της Γουάντα Νάρα είναι η… νάρα της οικογένειας appeared first on Koolnews.gr.
14:58 27/03/2024

«Μάχη» Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα για το 16χρονο αστέρι της Ρίβερ Πλέιτ

aek1924.gr
Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα ετοιμάζονται για… μάχη ώστε να αποκτήσουν τον 16χρονο ταλαντούχο Αργεντινό Φράνκο Μασταντουόνο. Κοντά σε συμφωνία με τη Ρίβερ Πλέιτ υποστηρίζει πως βρίσκεται η διοίκηση της Μπαρτσελόνα για να εξασφαλίσει το νέο μεγάλο ταλέντο του ποδοσφαίρου της Αργεντινής, αλλά η αθλητική εφημερίδα της Μαδρίτης «MARCA» αναφέρει πως η Ρεάλ μπήκε δυναμικά στη […] The post «Μάχη» Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα για το 16χρονο αστέρι της Ρίβερ Πλέιτ appeared first on AEK1924.gr.
14:37 27/03/2024

Βασικός ο Σαμόρα κόντρα στην Αργεντινή, είχε συμμετοχή στο γκολ της Κόστα Ρίκα (video)

pressaris.gr
Σημαντική στιγμή για τον Αλβάρο Σαμόρα… Ο επιθετικός του Άρη ήταν βασικό στη φιλική ήττα με 3-1 κόντρα στην πρωταθλήτρια κόσμου Αργεντινή, σε παιχνίδι που έγινε στο Λος Άντζελες τα ξημερώματα της Τετάρτης. Ο Σαμόρα είχε μάλιστα με συμμετοχή στο γκολ του Ουγκάλντε στο 34′ για το 0-1, σουτάροντας πρώτος πριν έρθει ο συμπαίκτης του […] The post Βασικός ο Σαμόρα κόντρα στην Αργεντινή, είχε συμμετοχή στο γκολ της Κόστα Ρίκα (video) appeared first on pressaris.gr.
09:09 27/03/2024

Wanda Nara: Selfie με… τσιμπήματα από κουνούπια στο…μπούστο!

koolnews.gr
Η Wanda Nara, η Αργεντινή influencer και επιχειρηματίας, μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram μια selfie που σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη. Στη φωτογραφία, η Nara εμφανίζεται με ένα μπουστάκι, ενώ το στήθος της είναι γεμάτο με τσιμπήματα από κουνούπια. Στη λεζάντα, η Nara έγραψε με χιουμοριστικό ύφος: “Τα κουνούπια”. Η φωτογραφία έλαβε χιλιάδες likes […] The post Wanda Nara: Selfie με… τσιμπήματα από κουνούπια στο…μπούστο! appeared first on Koolnews.gr.
12:58 26/03/2024

Επεισόδια στην Αργεντινή με την Αστυνομία να ρίχνει πλαστικές σφαίρες (vid)

fosonline.gr
Νέα επεισόδια σημειώθηκαν σε ποδοσφαιρικό αγώνα της Αργεντινής. Αυτή τη φορά τα θλιβερά γεγονότα έλαβαν χώρα στο ματς Γοδόι Κρουζ-Σαν Μαρτίν.
00:46 26/03/2024

Γκολάρα Καβάνι στη νίκη της Μπόκα (vid!)

thessports.gr
Τι κι αν έχει κλείσει τα 37; Η τέχνη δεν ξεχνιέται για τον Έντινσον Καβάνι, ο οποίος πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ στη νίκη της Μπόκα Τζούνιορς επί της Σέντρα Νόρτε για το Κύπελλο Αργεντινής. Ο Ουρουγουανός φορ, που είχε ανοίξει το σκορ στο 17′, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 56′ με εντυπωσιακό εναέριο […]
15:53 24/03/2024

Η Κόστα Ρίκα του Σαμόρα ολοκλήρωσε το παζλ του Κόπα Αμέρικα-Οι όμιλοι της διοργάνωσης

pressaris.gr
Μετά τον Καναδά, που νίκησε το Τρίνινταντ και Τομπάγκο, το παζλ του Κόπα Αμέρικα συμπληρώθηκε με την Κόστα Ρίκα που επικράτησε 3-1 της Ονδούρας. Πλέον ο χάρτης της διοργάνωσης, που θα γίνει από τις 20 Ιουνίου μέχρι τις 14 Ιουλίου στις ΗΠΑ, σε 14 διαφορετικές πόλεις, είναι ολοκληρωμένος. Αναλυτικά οι όμιλοι: 1ος Όμιλος: Αργεντινή, Περού, Χιλή, Καναδάς 2ος Όμιλος: Μεξικό, Ισημερινός, […] The post Η Κόστα Ρίκα του Σαμόρα ολοκλήρωσε το παζλ του Κόπα Αμέρικα-Οι όμιλοι της διοργάνωσης appeared first on pressaris.gr.
13:09 24/03/2024

H Ενελ δεν πουλάει τη «ΔΕΗ» της Αργεντινής – Ψήφος εμπιστοσύνης στον Μιλέι

in.gr
Η Enel γίνεται η πρώτη μεγάλη πολυεθνική που ανατρέπει τη στρατηγική της στην Αργεντινή εμπιστευόμενη το σχέδιο «θεραπείας-σοκ» του Mιλέι
05:00 24/03/2024

Προσπέρασε τον Μαραντόνα σε ασίστ στην εθνική Αργεντινής και έγραψε ιστορία ο Ντι Μαρία

Skai.gr
Ο Ντι Μαρία μοίρασε μία ασίστ στη νίκη της Αργεντινής επί του Ελ Σαλβαδόρ και προσπέρασε στη σχετική λίστα τον Ντιέγκο Μαραντόνα, μένοντας δεύτερος, πίσω μόνο από τον Λιονέλ Μέσι
15:37 23/03/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load