Αλέξης Κουγιας: Πλήρωσα 7 ευρώ για όλη τη δικογραφία της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη

13:18 - 05/03/2021

Επιμένει στους ισχυρισμούς του για υπόθεση που δεν είναι «δεμένη» ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας. Ο ποινικολόγος σε νέα ανακοίνωση του, προκειμένου να υποστηρίξει τον αρχικό ισχυρισμό του για δικογραφία τηλεγράφημα, περιγράφει ότι πλήρωσε μόλις 7 ευρώ για να λάβει αντίγραφα, θέλοντας να δείξει το μικρό μέγεθος του υλικού που έχει συγκεντρωθεί. Ολόκληρη […] The post Αλέξης Κουγιας: Πλήρωσα 7 ευρώ για όλη τη δικογραφία της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κούγιας : Πλήρωσα 7 ευρώ για τη δικογραφία της υπόθεσης Λιγνάδη – Τόσο σοβαρή είναι

Ο Αλέξης Κούγιας αμφισβητεί τη σοβαρότητα και την αξιοπιστία της δικογραφίας για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη του με το επιχείρημα ότι «κόστισε μόλις 7 ευρώ, τόσο σοβαρή είναι…».

Διαβάστε το στο

Κούγιας: Πλήρωσα 7 ευρώ για τη δικογραφία της υπόθεσης Λιγνάδη – Τόσο σοβαρή είναι

Νέα δήλωση για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη έκανε ο Αλέξης Κούγιας. Ο ίδιος αμφισβητεί τη σοβαρότητα και την αξιοπιστία της δικογραφίας για την υπόθεση του πελάτη του με το επιχείρημα ότι “μόλις 7 ευρώ κόστισε η δικογραφία για τον Λιγνάδη, τόσο σοβαρή είναι…”. Αναλυτικά η δήλωσή του: «Για να... The post Κούγιας: Πλήρωσα 7 ευρώ για τη δικογραφία της υπόθεσης Λιγνάδη – Τόσο σοβαρή είναι appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Κούγιας: Πλήρωσα 7 ευρώ για τις φωτοτυπίες της δικογραφίας, τόσο σοβαρή είναι

Μόνο μία κατάθεση περιέχει η δικογραφία της υπόθεσης Λιγνάδη, δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας.   Σε νέα δήλωσή του, ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, αναφέρει τα εξής: «Για να αντιληφθεί ο νομικός κόσμος, Δικαστές, Εισαγγελείς και Δικηγόροι το πόσο σοβαρή ήταν και είναι η δικογραφία, που σχηματίσθηκε εις βάρος του εντολέως μου, κου Δημήτρη Λιγνάδη, από τους Εισαγγελείς, που έχω αναφέρει στον Άρειο πάγο και από την 19η Ανακρίτρια, που χειρίζεται την υπόθεση, πριν από λίγο, για τα αντίγραφα που έλαβα και επί των οποίων απολογήθηκε ο εντολέας μου, στον επιχειρηματία, που μας παραδίδει τις φωτοτυπίες των δικογραφιών, πλήρωσα για να τον εξοφλήσω το ποσό των 7 ευρώ. Γι’ αυτήν τη δικογραφία, η

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Κούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: Πλήρωσα 7 ευρώ για τα αντίγραφα της δικογραφίας, τόσο σοβαρή είναι

Σε νέα δήλωσή του ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας αναφέρει: «Για να αντιληφθεί ο νομικός κόσμος, Δικαστές, Εισαγγελείς και Δικηγόροι το πόσο σοβαρή ήταν και είναι η δικογραφία, που σχηματίσθηκε εις βάρος του εντολέως μου, κου Δημήτρη Λιγνάδη, από τους Εισαγγελείς, που έχω αναφέρει στον Άρειο πάγο και από την 19η Ανακρίτρια, που […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι