Γιούλικα Σκαφιδά: «Δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει «επαγγελματίας ομοφυλόφιλος», θα έπρεπε να κινηθεί η Δικαιοσύνη»
12:06 - 06/03/2021
Η Γιούλικα Σκαφιδά φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά Έξαψη στο Mega. Για όλα όσα συμβαίνουν στον χώρο του θεάματος το τελευταίο […]
The post Γιούλικα Σκαφιδά: «Δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει «επαγγελματίας ομοφυλόφιλος», θα έπρεπε να κινηθεί η Δικαιοσύνη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιούλικα Σκαφιδά : Δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει «επαγγελματίας ομοφυλόφιλος» – Να επέμβει η Δικαιοσύνη
«Εγώ έχω γνωρίσει τον σκηνοθέτη και συνάδελφο Δημήτρη Λιγνάδη. Και τον έχω γνωρίσει στο θέατρο και όχι έξω από αυτό» σημειώνει η Γιούλικα Σκαφιδά μιλώντας για τον σκηνοθέτη
Διαβάστε το στο Σκαφιδά: Τι σημαίνει «επαγγελματίας ομοφυλόφιλος» - Θα έπρεπε να κινηθεί η Δικαιοσύνη»
ΕΛΛAΔΑ
Για όλα όσα συμβαίνουν στον χώρο του θεάματος το τελευταίο διάστημα, μίλησε η Γιούλικα Σκαφιδά στο περιοδικό «ΟΚ!».
Η ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Έξαψη» του Mega, μίλησε και για τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Λιγνάδη, το 2017, ενώ σχολίασε τη δήλωση του Αλέξη Κούγια που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.
Σε ό,τι αφορά το θέμα των ημερών, με τις αποκαλύψεις συναδέλφων σου για σωματική και σεξουαλική βία, ποια περίπτωση ήταν αυτή που σε σόκαρε περισσότερο;
Γενικά, επειδή είμαστε λίγοι άνθρωποι στον χώρο, γνωριζόμαστε όλοι πολύ καλά μεταξύ μας. Δεν σοκαρίστηκα, με την έννοια ότι άκουγα για πρώτη φορά κάποια φήμη. Αλλά είναι διαφορετικό να ακούς φήμες και διαφορετικό να βλέπε
Διαβάστε το στο topontiki.gr