Ταμίλα Κουλίεβα: “Έχω βιώσει κακή συμπεριφορά από γυναίκα, αλλά το διαχειρίστηκα”

16:21 - 06/03/2021

Η Ταμίλα Κουλίεβα ήταν το Σάββατο το μεσημέρι καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού και το “Καλύτερα δε To άρθρο Ταμίλα Κουλίεβα: “Έχω βιώσει κακή συμπεριφορά από γυναίκα, αλλά το διαχειρίστηκα” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ταμίλα Κουλίεβα: Έχω βιώσει άσχημη συμπεριφορά από γυναίκα – Τι είπε για τον Κιμούλη

Διαβάστε το στο

Ταμίλα Κουλίεβα : Έχω βιώσει άσχημη συμπεριφορά από γυναίκα – Τι είπε για τον Κιμούλη

Στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» βρέθηκε η Ταμίλα Κουλίεβα και μίλησε για τις καταγγελίες των τελευταίων ημερών στον καλλιτεχνικό χώρο και τη βία που έχει υποστεί από γυναίκα στον εργασιακό χώρο. Η γνωστή ηθοποιός μάλιστα αναφέρθηκε και στην περιπέτεια υγείας που πέρασε με τον κοροναϊό

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της