#Ταμίλα Κουλίεβα

Ταμίλα Κουλίεβα: «Απέφευγα να κάνω ρόλους μετανάστριας για να μην με ταυτίσουν»

zappit.gr
Η Ταμίλα Κουλίεβα κάθισε στον καναπέ της εκπομπής Καλύτερα Αργά με την Αθηναΐδα Νέγκα και μίλησε για τον λόγο που […] The post Ταμίλα Κουλίεβα: «Απέφευγα να κάνω ρόλους μετανάστριας για να μην με ταυτίσουν» appeared first on Zappit.
02:00 14/03/2024

Ταμίλα Κουλίεβα: Οι ρόλοι που έχασε εξαιτίας της σειράς «Η ζωή που δεν έζησα»

happytv.gr
Η Ταμίλα Κουλίεβαk αυτήν την Κυριακή, θα βρεθεί καλεσμένη της Βάσως Λασκαράκη στην εκπομπή «The Break» στον ΣΚΑΪ. Η αγαπημένη ηθοποιός, θα μιλήσει για τους ρόλους που έχασε εξαιτίας της σειράς «Η ζωή που δεν έζησα», τη «συγγνώμη» που ζήτησε για το #metoo, τις ανησυχίες της ως μητέρα και την εμπειρία να σκηνοθετεί στο θέατρο […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Ταμίλα Κουλίεβα: Οι ρόλοι που έχασε εξαιτίας της σειράς «Η ζωή που δεν έζησα»
19:37 01/03/2024

Οι «Παγιδευμένοι» συνάντησαν τις «Ψυχοκόρες»

happytv.gr
Επίσημη πρεμιέρα, χθες Τρίτη, για την παράσταση «Ο Σεργκέι είναι και πολύ βλάκας» του Dimitri Danilov σε μετάφραση και σκηνοθεσία της Ταμίλα Κουλίεβα. Στην παράσταση που πρωταγωνιστούν ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, ο Σαμουήλ Ακίνολα, ο Πάνος Ζυγούρος, η Αλίκη Κακολύρη και ο Γρηγόρης Καραντινάκης, εκτός από τους δημοσιογράφους, βρέθηκαν και αρκετοί φίλοι τους. Ανάμεσα στον Γιώργο […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Οι «Παγιδευμένοι» συνάντησαν τις «Ψυχοκόρες»
16:37 13/12/2023

Ταμίλα Κουλίεβα: Καλούμαι να απολογηθώ για κάτι, το οποίο ούτε το εγκρίνω ούτε το επιβραβεύω ούτε συμμετέχω

koolnews.gr
Την Ταμίλα Κουλίεβα μαζί με τον πρώην σύζυγο και πατέρα του παιδιού της Γρηγόρη Καραντινάκη φιλοξένησε η εκπομπή «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1. Στη συνέντευξη, η Κουλίεβα μίλησε για τις ρίζες της και για τα συναισθήματα που την κυρίευσαν λόγω του πρόσφατου πολέμου στην Ουκρανία. Αποκαλύπτοντας την καταγωγή της, η Κουλίεβα είπε […] The post Ταμίλα Κουλίεβα: Καλούμαι να απολογηθώ για κάτι, το οποίο ούτε το εγκρίνω ούτε το επιβραβεύω ούτε συμμετέχω appeared first on Koolnews.gr.
10:58 29/11/2023

Ταμίλα Κουλίεβα για τον χωρισμό της από τον Γρηγόρη Καραντινάκη – «Υπάρχουν διακυμάνσεις, το παιδί μας είναι το κέντρο»

tlife.gr
Καλεσμένοι στην εκπομπή «The 2night Show» βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης 29/11 η Ταμίλα Κουλίεβα και To άρθρο Ταμίλα Κουλίεβα για τον χωρισμό της από τον Γρηγόρη Καραντινάκη – «Υπάρχουν διακυμάνσεις, το παιδί μας είναι το κέντρο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 29/11/2023

Ταμίλα Κουλίεβα – Γρηγόρης Καραντινάκης: Η σχέση ζωής του πρώην ζευγαριού, ο γιός τους και η συνεργασία τους

happytv.gr
Η εκπομπή "The 2Night Show" και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξενούν απόψε την Ταμίλα Κουλίεβα και τον Γρηγόρη Καραντινάκη. Το πρώην ζευγάρι κάνει την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μαζί με αφορμή τη θεατρική τους συνεργασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Ταμίλα Κουλίεβα – Γρηγόρης Καραντινάκης: Η σχέση ζωής του πρώην ζευγαριού, ο γιός τους και η συνεργασία τους
11:37 28/11/2023

Ταμίλα Κουλίεβα: «Με έκλεψε λίγο η δουλειά από τον Στέφανο» εκμυστηρεύεται η γοητευτική πρωταγωνίστρια

Newsit
Η Ταμίλα Κουλίεβα βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Δύο στις 10» της ΕΡΤ με την Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε με τρυφερότητα στον αγαπημένο της γιο και τα πρώτα χρόνια της ζωής του. Πιο συγκεκριμένα, η γοητευτική ηθοποιός, Ταμίλα Κουλίεβα εξομολογήθηκε πως «η ανάγκη μου ... Περισσότερα To άρθρο Ταμίλα Κουλίεβα: «Με έκλεψε λίγο η δουλειά από τον Στέφανο» εκμυστηρεύεται η γοητευτική πρωταγωνίστρια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
00:00 19/11/2023

Ταμίλα Κουλίεβα: «Θα ήθελα να είχα μιλήσει στον γιο μου περισσότερο την μητρική μου γλώσσα»

zappit.gr
Η Ταμίλα Κουλίεβα βρέθηκε καλεσμένη το Σάββατο στο πλατό της εκπομπής «Δύο στις 10» της ΕΡΤ με την Ζωή Κρονάκη και […] The post Ταμίλα Κουλίεβα: «Θα ήθελα να είχα μιλήσει στον γιο μου περισσότερο την μητρική μου γλώσσα» appeared first on Zappit.
19:00 18/11/2023

Ταμίλα Κουλίεβα: «Ο γιος μου πήρε όλα τα μπράβο που δεν πήρα εγώ»

okmag.gr
Η Ταμίλα Κουλίεβα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» καιμίλησε μεταξύ άλλων για την απόφασή της να έρθει Ελλάδα αλλά και για τον γιο της. Για την απόφασή της να έρθει στην Ελλάδα ανέφερε: «Εκείνη την ώρα δεν συνειδητοποιείς πόση δύναμη θέλει αυτή η απόφαση. Να φύγεις σε μια άλλη χώρα, με μια άλλη γλώσσα […] The post Ταμίλα Κουλίεβα: «Ο γιος μου πήρε όλα τα μπράβο που δεν πήρα εγώ» appeared first on OK! Magazine.
19:58 12/10/2023

Ταμίλα Κουλίεβα: Δέκα ξέγνοιαστες ημέρες στην Κρήτη

okmag.gr
Έπειτα από τις διακοπές της στη Νάξο και στο Κουφονήσι, η γνωστή ηθοποιός ταξίδεψε για δέκα ημέρες στην Κρήτη. Η Ταμίλα Κουλίεβα απόλαυσε τη συντροφιά στενών της φίλων και το κολύμπιστις παραλίες Ελαφονήσι και Μπάλο. Όπως εξηγεί στο ΟΚ! «ερωτεύτηκα τα Φαλάσαρνα, εκεί οδήγησα jet ski πρώτη φορά. Έμενα σε ένα γραφικό χωριό, τον Πλάτανο, […] The post Ταμίλα Κουλίεβα: Δέκα ξέγνοιαστες ημέρες στην Κρήτη appeared first on OK! Magazine.
19:58 09/09/2023

Ταμίλα Κουλίεβα: Το φωτογραφικό άλμπουμ από την τελευταία της εξόρμηση στη θάλασσα

govastileto.gr
Στον δεύτερο κύκλου της σειράς «Παγιδευμένοι» θα βρεθεί προσεχώς η Ταμίλα Κουλίεβα, έχοντας αφήσει ασφαλώς τις καλύτερες εντυπώσεις στον ρόλο της Υβόννης μέχρι τώρα στην ιστορία του ΑΝΤ1. Ως τότε, όμως, η αγαπημένη ηθοποιός προσπαθεί να απολαύσει μέχρι και την τελευταία στάλα του καλοκαιριού. Έτσι, όσο ο ελεύθερος χρόνος της επιτρέπει να γίνεται ένα με […]
00:00 07/09/2023

Η Ταμίλα Κουλίεβα φορά το μαγιό της και… λιώνει στα βράχια της Τήνου

zappit.gr
Στον δεύτερο κύκλου της σειράς «Παγιδευμένοι» θα βρεθεί προσεχώς η Ταμίλα Κουλίεβα, έχοντας αφήσει ασφαλώς τις καλύτερες εντυπώσεις στον ρόλο της […] The post Η Ταμίλα Κουλίεβα φορά το μαγιό της και… λιώνει στα βράχια της Τήνου appeared first on Zappit.
22:00 05/09/2023

Ταμίλα Κουλίεβα: Η 56χρονη ηθοποιός ποζάρει με μπικίνι σε βράχια και εντυπωσιάζει – ΦΩΤΟ

instyle.gr
Η Ταμίλα Κουλίεβα ανήκει στην κατηγορία των γυναικών για τις οποίες η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Η 56χρονη ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με μπικίνι σε βράχια στην Τήνο και εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο σώμα της, το οποίο θα ζήλευαν πολύ νεότερές της. Απολαμβάνει τον ήλιο […] The post Ταμίλα Κουλίεβα: Η 56χρονη ηθοποιός ποζάρει με μπικίνι σε βράχια και εντυπωσιάζει – ΦΩΤΟ appeared first on InStyle.
19:46 05/09/2023

Η Ταμίλα Κουλίεβα στην πιο summer πόζα της στέλνει μήνυμα στα Ρώσικα για το φετινό καλοκαίρι

queen.gr
Το ιδιαίτερο μήνυμα στα Ρώσικα για τις ομορφιές της χώρας μας και η μεγάλη επιστροφή της Ταμίλας Κουλίεβα στη σειρά Παγιδευμένοι τη δεύτερη σεζόν. Περισσότερα...
14:17 02/08/2023

Παγιδευμένοι – Ταμίλα Κουλίεβα: «Μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε»

happytv.gr
Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Παγιδευμένοι» έχουν ξεκινήσει και η τηλεοπτική Υβόννη, κατά κόσμον Ταμίλα Κουλίεβα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία από το σημερινό γύρισμα. Στη φωτογραφία βλέπουμε την ίδια και τον Στάθη Σταμουλακάτο, τον οποίο όπως έχει πει σε παλιότερα συνέντευξη, του έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Στη φωτογραφία έγραψε: […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Παγιδευμένοι – Ταμίλα Κουλίεβα: «Μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε»
15:37 28/07/2023

Παγιδευμένοι: Το βίντεο από τα backstage του β’ κύκλου και το “μάτι”

happytv.gr
Έχει μάτι μάτι μάτι έχει.. η Ταμίλα Κουλίεβα. Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 “Παγιδευμένοι” έχουν ήδη ξεκινήσει και οι πρωταγωνιστές συχνά ανεβάζουν στο προσωπικό τους λογαριασμούς στο instagram διάφορες στιγμές από τα γυρίσματα. Το πρωί της Παρασκευής η στυλίστρια της σειράς, Νικόλ Παναγιώτου, δημοσίευσε ένα story με την Ταμίλα […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Παγιδευμένοι: Το βίντεο από τα backstage του β’ κύκλου και το “μάτι”
00:37 22/07/2023

Ταμίλα Κουλίεβα: Ποζάρει topless στη Σαντορίνη και αφήνει άφωνους τους θαυμαστές της

instyle.gr
Η Ταμίλα Κουλίεβα είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα socilal media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την επαγγελματική και προσωπική της ζωή. Όπως είναι γνωστό η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία πρωταγωνίστησε στη φετινή τηλεοπτική σεζόν στη σειρά “Παγιδευμένοι” του ΑΝΤ1, λατρεύει τα ταξίδια. Αυτές τις μέρες η Ταμίλα Κουλίεβα απολαμβάνει τις διακοπές […] The post Ταμίλα Κουλίεβα: Ποζάρει topless στη Σαντορίνη και αφήνει άφωνους τους θαυμαστές της appeared first on InStyle.
14:46 12/07/2023

Δάκρυα για τον γάμο στους Παγιδευμένους και ύμνοι από το Twitter για την Ταμίλα Κουλίεβα

queen.gr
«Γιατί Άννα σκότωσες τον Δημήτρη;» Μέχρι και δικό της hashtag απέκτησε η Ταμίλα Κουλίεβα στο Twitter με ρεκόρ σχολίων για μία ακόμη φορά. Οι Παγιδευμένοι έκλεισαν με συγκίνηση, αγωνία και δικαίωση. Περισσότερα...
07:17 05/07/2023

Ταμίλα Κουλίεβα: Chic εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας – Σε ποιο fashion show παρευρέθηκε

okmag.gr
Η Ταμίλα Κουλίεβα βρέθηκε στην Athens Fashion Week στο Πάρκο του Ελληνικού, The Ellinikon Experience Park. Η ηθοποιός έδωσε «το παρών» τη δεύτερη μέρα της διοργάνωσης για να θαυμάσει από κοντά τη Maison Zoulias prêt-à-porter συλλογή «Garden Euphoria», A/W ’23-’24. Η κολεξιόν συνοδεύονταν με κοσμήματα από κρύσταλλα Pericles Kondylatos. Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που […] The post Ταμίλα Κουλίεβα: Chic εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας – Σε ποιο fashion show παρευρέθηκε appeared first on OK! Magazine.
11:58 17/06/2023

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ – Spoiler: Αυτο είναι το τέλος της Υβόννης στη σειρά – Η σκοτεινή πλευρά της

logiastarata.gr
Ο ρόλος της Υβόννης έδωσε στην Ταμίλα Κουλίεβα μια θέση κλειδί στη σειρά ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ που ήταν από τις αγαπημένες των τηλεθεατών για την τρέχουσα τηλεοπτική χρονιά. Η ηθοποιός αποκαλύπτει τον χαρακτήρα της ηρωίδας της και δηλώνει πως η ανάγνωση των επεισοδίων την έκανε πολλές φορές να αναρρωτηθεί πως θα γυριστούν οι σκηνές. Τα ακραία περιστατικά […] The post ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ – Spoiler: Αυτο είναι το τέλος της Υβόννης στη σειρά – Η σκοτεινή πλευρά της appeared first on Λόγια-Σταράτα.
23:00 09/06/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load