Νέα Σμύρνη: Επίθεση 30 ατόμων κατά αστυνομικών

16:05 - 07/03/2021

Επίθεση δέχθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ στις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής στο Άλσος Νέας Σμύρνης. Σύμφωνα με πληροφορίες του... The post Νέα Σμύρνη: Επίθεση 30 ατόμων κατά αστυνομικών appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη – Επίθεση 30 ατόμων κατά αστυνομικών της ΔΙΑΣ

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Νέα Σμύρνη: Επίθεση 30 ατόμων κατά αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ

Στο στόχαστρο αγνώστων βρέθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που πραγματοποιούσαν ελέγχους για την τήρηση των μέτρων προστασίας στο Άλσος της Νέας Σμύρνης.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Νέα Σμύρνη: Επίθεση 30 ατόμων κατά αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ

Επίθεση σε βάρος αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ πραγματοποίησε το μεσημέρι της Κυριακής, ομάδα 30 ατόμων στη Νέα Σμύρνη.

Διαβάστε το στο NewsBomb

Επίθεση 30 ατόμων κατά αστυνομικών στη Νέα Σμύρνη

Επίθεση από ομάδα περίπου 30 ατόμων δέχτηκε αστυνομικοί κοντά στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας εξ αυτών. Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια ελέγχων για την τήρηση των μέτρων για τον κορονοϊό. Σημειώθηκαν μάχες σώμα με σώμα με τους  αστυνομικούς να ζητούν ενισχύσεις από δυνάμεις των ΔΙΑΣ και […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Εκτακτο: Ενέδρα και επίθεση 30 ατόμων κατά αστυνομικών της ΔΙΑΣ στη Νέα Σμύρνη

Επίθεση δέχθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ στις 3 μετά το μεσημέρι της Κυριακής στο Άλσος Νέας Σμύρνης. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ομάδα 30 ατόμων επιτέθηκαν κατά τεσσάρων αστυνομικών, οι οποίοι πραγματοποιούσαν ελέγχους για χρήση μάσκας, αποστάσεις και μη νόμιμες μετακινήσεις. Ακολούθησε μάχη σώμα με σώμα με τους  αστυνομικούς να... The post Εκτακτο: Ενέδρα και επίθεση 30 ατόμων κατά αστυνομικών της ΔΙΑΣ στη Νέα Σμύρνη appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Νέα Σμύρνη: Επιτέθηκαν σε ομάδα ΔΙ.ΑΣ.- Τραυματίστηκε αστυνομικός

Επεισόδιο σημειώθηκε στην Νέα Σμύρνη, όταν ομάδα 30-40 περίπου ατόμων, επιτέθηκε σε ομάδα ΔΙ.ΑΣ, που πραγματοποιούσε έλεγχο covid. 

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Επίθεση 30 ατόμων κατά αστυνομικών της ΔΙΑΣ στη Νέα Σμύρνη

Επίθεση δέχθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ στις 3 μετά το μεσημέρι της Κυριακής στο Άλσος Νέας Σμύρνης. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ομάδα 30 ατόμων επιτέθηκαν κατά τεσσάρων αστυνομικών, οι οποίοι πραγματοποιούσαν ελέγχους για χρήση μάσκας, αποστάσεις και μη νόμιμες μετακινήσεις. Ακολούθησε μάχη σώμα με σώμα με τους  αστυνομικούς να ζητούν ενισχύσεις από δυνάμεις των […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Νέα Σμύρνη: Βίντεο καταγράφουν αστυνομική βία εναντίον πολιτών

Αίσθηση προκαλούν βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, στα οποία φαίνεται αστυνομικοί να επιτίθενται με γκλοπ σε πολίτες οι οποίοι είχαν ήδη συλληφθεί από την αστυνομία. Όπως φαίνεται στα βίντεο, ένας από τους αστυνομικούς πλησίασε νεαρό και τον χτύπησε με γκλοπ, ενώ όταν εκείνος μαζί με άλλους διαμαρτυρήθηκε και τον ρώτησε για την επίθεση. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Επίθεση 30 ατόμων κατά αστυνομικών της ΔΙΑΣ στη Νέα Σμύρνη

Επίθεση δέχθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ στις 3 μετά το μεσημέρι

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Νέα Σμύρνη: Επίθεση κατά αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ - Επτά προσαγωγές

Ομάδα 30 - 40 ατόμων επιτέθηκε εναντίον αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που διενεργούσαν εκείνη την ώρα ελέγχους στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Νέα Σμύρνη: Επίθεση 30 ατόμων κατά αστυνομικών της ΔΙΑΣ

Μάχες σώμα με σώμα ακολούθησαν την επίθεση κατά τεσσάρων αστυνομικών οι οποίοι ζήτησαν ενισχύσεις και τελικά προχώρησαν σε συλλήψεις The post Νέα Σμύρνη: Επίθεση 30 ατόμων κατά αστυνομικών της ΔΙΑΣ appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Νέα Σμύρνη: Mάχη σώμα με σώμα αστυνομικών με 30 άτομα

Επίθεση δέχθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ στις 3 μετά το μεσημέρι της Κυριακής στο Άλσος Νέας Σμύρνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα 30 ατόμων επιτέθηκαν κατά τεσσάρων αστυνομικών, οι οποίοι πραγματοποιούσαν ελέγχους για χρήση μάσκας, αποστάσεις και μη νόμιμες μετακινήσεις. Ακολούθησε μάχη σώμα με σώμα με τους αστυνομικούς να ζητούν ενισχύσεις από δυνάμεις των ΔΙΑΣ και […] The post Νέα Σμύρνη: Mάχη σώμα με σώμα αστυνομικών με 30 άτομα first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Επίθεση 30 ατόμων σε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ

Επίθεση 30 ατόμων σε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ Sun, 07/03/2021 - 17:10

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Αναστάτωση στη Νέα Σμύρνη-Επίθεση 30 ατόμων κατά αστυνομικών

Αναστάτωση δημιουργήθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Κυριακής στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, όταν, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., 30 άτομα περίπου επιτέθηκαν εναντίον αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στην πλατεία Νέας Σμύρνης, όπου υπήρχαν αναφορές για συνωστισμό, για να πραγματοποιήσουν ελέγχους για χρήση […]

Διαβάστε το στο

Επίθεση αγνώστων κατά αστυνομικών στη Ν. Σμύρνη

Ομάδα τριάντα ατόμων επιτέθηκε σε κλιμάκιο της ΕΛ. ΑΣ. που διενεργούσε ελέγχους και επέβαλε πρόστιμα για τα μέτρα κατά του κορονοϊού στην πλατεία της Ν. Σμύρνης

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Νέα Σμύρνη: Πυρά της αντιπολίτευσης για την αστυνομική βία

Σύσσωμη καταδίκη της αστυνομικής βίας από την αντιπολίτευση στη Νέα Σμύρνη με το ΚΙΝ.ΑΛΛ. να τονίζει ότι η αστυνομική βία αποτελεί προσωπική επιλογή του πρωθυπουργού και το ΜέΡΑ25 να υπογραμμίζει ότι ο κ. Μητσοτάκης «χτίζει ένα βίαιο αστυνομικό κράτος».Τα απαράδεκτα γεγονότα που έλαβαν μέρος στην πλατεία της Νέας Σμύρνης το μεσημέρι της Κυριακής, με τις αστυνομικές δυνάμεις να προχωρούν σε απρόκλητο ξυλοδαρμό κατοίκων, δεν έμειναν ασχολίαστα από τα κόμματα της αντιπολίτευσης. ΚΙΝΑΛ για Νέα Σμύρνη: Η αστυνομική βία δεν έτυχε, είναι επιλογή της Κυβέρνησης και προσωπικά του κ Μητσοτάκη Η αστυνομική βία στη χώρα μας παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις, δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης εκπρόσωπος Τύπου του Κιν

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Νέα Σμύρνη: Επίθεση 30 ατόμων κατά αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ

Επίθεση σε βάρος αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ πραγματοποίησε το μεσημέρι της Κυριακής, ομάδα 30 ατόμων στη Νέα Σμύρνη. Στο στόχαστρο αγνώστων βρέθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που πραγματοποιούσαν ελέγχους για την τήρηση των μέτρων προστασίας κατά της COVID-19 στο Άλσος της Νέας Σμύρνης. Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, το περιστατικό έλαβε χώρα περίπου στις 15:00 το […] The post Νέα Σμύρνη: Επίθεση 30 ατόμων κατά αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)