Κρούσματα σήμερα 7/3: Αντίστροφη μέτρηση για κορύφωση, φόβοι για τους διασωληνωμένους στην ανακοίνωση του ΕΟΔΥ
17:12 - 07/03/2021
Εισερχόμαστε στην πλέον κρίσιμη εβδομάδα για κρούσματα, διασωληνωμένους και νέους θανάτους. «Η Εβδομάδα που διανύουμε θα είναι η πιο κρίσιμη σε σχέση με τα κρούσματα, τους διασωληνωμένους και τους νέους θανάτους», σχολίαζαν μέλη της Επιτροπής των Ειδικών του υπουργείου Υγείας.
Με τόνους πραγματικά αγωνίας υποστήριξαν ότι οι επόμενες ημέρες θα κρίνουν και τις οριστικές τους εισηγήσεις την ερχόμενη Παρασκευή με την κυβέρνηση, ωστόσο, να έχει έτοιμο σχέδιο ανοίγματος των καταστημάτων.
Όσον αφορά την κατάσταση στα νοσοκομεία η ΠΟΕΔΗΝ μιλά με… μελανά χρώματα. Και αυτό καθώς δεν υπάρχει «καμία κλίνη ΜΕΘ στα νοσοκομεία της 2ης ΥΠΕ (σ.σ. Πειραιώς και Αιγαίου)», ενώ, μεταξύ άλλων, καταγγέλλει εκ νέου τ
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr