Εβελίνα Παπούλια: «Αν έκανε κάποιος κάτι στην κόρη μου θα ήταν θαμμένος μπρούμυτα»

00:03 - 08/03/2021

Η Εβελίνα Παπούλια εμφανίστηκε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και μίλησε για τα θύματα κακοποίησης και όσους δεν στέκονται στο πλευρό τους. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν μπορείς να ξέρεις… Δεν είμαι και πολύ του κουτσομπολιού και δεν μου αρέσει να παίρνω θέση, λες και είμαι ο Θεός και τα ξέρω όλα. Εννοείται […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εβελίνα Παπούλια : «Εάν έκανε κάποιος κάτι στην κόρη μου θα ήταν θαμμένος μπρούμυτα

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε με θάρρος τόσο στο «κύμα» των καταγγελιών που έχει ξεσπάσει στον θεατρικό χώρο το τελευταίο διάστημα και στα πρόσωπα τα οποία έχουν μέχρι σήμερα κατηγορηθεί.

Διαβάστε το στο

Εβελίνα Παπούλια:«Αν έκανε κάποιος οτιδήποτε στην κόρη μου θα ήταν θαμμένος μπρούμυτα» (video)

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Εβελίνα Παπούλια: «Εάν έκανε κάποιος κάτι στην κόρη μου…» (VIDEO)

Τη συμπαράστασή της σε όλες και όλους που έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης, εξέφρασε η γνωστή ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια, υποστηρίζοντας... The post Εβελίνα Παπούλια: «Εάν έκανε κάποιος κάτι στην κόρη μου…» (VIDEO) appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Ραφήνα: Βασιλόπουλος – “Η κα Τσεβά πέτυχε κάτι μοναδικό στην Ελλάδα, να παραιτηθεί η μισή παράταξη της”

Συναγερμός για φωτιά στον Βρανά Μαραθώνα!

Μαραθώνας: Αναβάλλεται η συναυλία των Locomondo – Τι θα γίνει με όσους αγόρασαν εισιτήρια

Μαραθώνας: Παντρεύεται αύριο ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος!

Ραφήνα Πικέρμι: Αποκλειστικό! Ο Βασίλης Μοτσάκος θα ορκιστεί νέος δημοτικός σύμβουλος!

Ραφήνα: Χρ. Τσεμπέρης – “Πως θα συνταχθεί ο προϋπολογισμός μετά την παραίτηση Ψωμά; Δεν “κλείνει” ούτε με θαύμα!”