Γιάννης Στάνκογλου: “Έχουμε γίνει καθρέφτης της κοινωνίας – Δεν είναι μόνο ο Λιγνάδης”
09:25 - 08/03/2021
Ο Γιάννης Στάνκογλου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Mega, Super Μπάλα Live, και μίλησε για τις σοκαριστικές
To άρθρο Γιάννης Στάνκογλου: “Έχουμε γίνει καθρέφτης της κοινωνίας – Δεν είναι μόνο ο Λιγνάδης” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Στάνγκολγου: Όλα αυτά που ακούγονται ήταν φήμες και δεν είναι μόνο ο Λιγνάδης
«Το θέμα είναι να υπάρχει ένας φόβος στο πώς συμπεριφέρεσαι εσύ στον άλλον, όχι πώς σου συμπεριφέρονται», λέει ο ηθοποιός
Διαβάστε το στο Γιάννης Στάνκογλου: Δεν είναι μόνο ο Δημήτρης Λιγνάδης
«Το θέμα είναι να υπάρχει ένας φόβος στο πώς συμπεριφέρεσαι στον άλλον, όχι στο πώς σου συμπεριφέρονται», λέει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Στάνκογλου.
Διαβάστε το στο Γιάννης Στάνκογλου: «Δεν είναι μόνο ο Λιγνάδης»
” Να γίνει κάθαρση και αλλού, όχι μόνο στον δικό μου χώρο.”, λέει ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο δημοφιλής ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Γιάννης Στάνκογλου: «Δεν είναι μόνο ο Λιγνάδης» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Γιάννης Στάνκογλου: «Δεν είναι μόνο ο Δημήτρης Λιγνάδης»
Ο δημοφιλής ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA, Super Μπάλα Live, και ρωτήθηκε για τα όσα έχουν […]
The post Γιάννης Στάνκογλου: «Δεν είναι μόνο ο Δημήτρης Λιγνάδης» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΓιάννης Στάνκογλου: Δεν είναι μόνο ο Δημήτρης Λιγνάδης
Για τις καταγγελίες για βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις που έχουν συγκλονίσει τον χώρο της τέχνης μίλησε ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου. «Έχει γίνει καθρέφτης της κοινωνίας αυτή τη στιγμή ο χώρος μου, αλλά εγώ δεν θεωρώ ότι ισχύουν αυτά μόνο στον δικό μου χώρο. Ισχύουν σε όλους τους χώρους και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα βγουν. […]
Διαβάστε το στο irafina.grΓιάννης Στάνκογλου: Να γίνει κάθαρση, δεν είναι μόνο ο Λιγνάδης
Ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου ως καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA, Super Μπάλα Live μίλησε τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας όπως επίσης για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, τονίζοντας ότι έχουμε ανάγκη από «κάθαρση». «Έχει γίνει καθρέφτης της κοινωνίας αυτή τη στιγμή ο χώρος μου, […]
Διαβάστε το στο dete.grΓιάννης Στάνκογλου: "Δεν είναι μόνο ο Δημήτρης Λιγνάδης"
"Το θέμα είναι να υπάρχει ένας φόβος στο πώς συμπεριφέρεσαι στον άλλον"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr