Ο Γιώργος Λιάνος επέστρεψε στο Survivor- Οι ευχές των παικτών για τη νεογέννητη κόρη του

09:45 - 08/03/2021

Ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε στο πόστο του στο Survivor. Συγκεκριμένα τον είδαμε στο επεισόδιο της Κυριακής να παρουσιάζει το κουίζ ερωτήσεων....

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor: Ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε και κέρασε για τα γεννητούρια

Στη θέση του στο Survivor επέστρεψε ο Γιώργος Λιανός, κερνώντας τους παίκτες για τη γέννηση του τέταρτου παιδιού του

Διαβάστε το στο

Γιώργος Λιανός: Επιστροφή στο Survivor μετά τα γεννητούρια

Στον Άγιο Δομίνικο και στα χρέη της παρουσίασης του Survivor, επέστρεψε ο Γιώργος Λιανός.

Διαβάστε το στο vita.gr

Survivor: Επέστρεψε ο Γιώργος Λιανός – Τι είπε για την νεογέννητη κόρη του;

Στη θέση του επέστρεψε ο Γιώργος Λιανός. Ο παρουσιαστής πριν από μερικές ημέρες ήταν στην Ελλάδα προκειμένου να βρεθεί στο... The post Survivor: Επέστρεψε ο Γιώργος Λιανός – Τι είπε για την νεογέννητη κόρη του; appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»