Δημήτρης Σκουλός: Θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά – Έγκυος η σύζυγός του
18:57 - 08/03/2021
Ανήμερα της Γιορτής της Γυναίκας, ο Δημήτρης Σκουλός έκανε την πιο χαρμόσυνη ανακοίνωση στα social medial.
To άρθρο Δημήτρης Σκουλός: Θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά – Έγκυος η σύζυγός του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ευχάριστα νέα για τον Σκουλό: Θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά (εικόνα)
Φωτογράφισε την 8χρονη κόρη τους, Μάιρα, να φιλάει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της μητέρας της
Διαβάστε το στο Δημήτρης Σκουλός: Θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά!
Όλα όσα αποκάλυψε για την εγκυμοσύνη της συζύγου του.
Διαβάστε το στο NewsBombΔημήτρης Σκουλός: Αποκάλυψε με μια τρυφερή φωτογραφία πως η σύζυγός του είναι ξανά έγκυος
Την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας επέλεξε ο Δημήτρης Σκουλός για να γνωστοποιήσει μια ευχάριστη είδηση και συγκεκριμένα πως η σύζυγος του είναι έγκυος. Ο φωτογράφος, πήρε τη φωτογραφική του μηχανή και απαθανάτισε την 8χρονη κόρη τους Μάιρα, να φιλάει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της μητέρας της. Με αυτήν την τρυφερή φωτογραφία ο Δημήτρης Σκουλός αποκάλυψε πως […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΔημήτρης Σκουλός: Ευχάριστα νέα! Θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά!
Ο Δημήτρης Σκουλός θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς. Όλα όσα αποκάλυψε για την εγκυμοσύνη της…
Διαβάστε το στο queen.grΔημήτρης Σκουλός: Ευχάριστα νέα! Θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά!
Ο Δημήτρης Σκουλός θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς. Όλα όσα…
Διαβάστε το στο onsports.grΔημήτρης Σκουλός: Ευχάριστα νέα! Θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά!
Ο Δημήτρης Σκουλός θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς. Όλα όσα αποκάλυψε για την εγκυμοσύνη της συζύγου του.
Διαβάστε το στο mothersblog.grΔημήτρης Σκουλός: Μπαμπάς για 2η φορά – Η τρυφερή φωτογραφία με την έγκυο σύζυγό του
Ανήμερα της Γιορτής της Γυναίκας, ο Δημήτρης Σκουλός έκανε την πιο χαρμόσυνη ανακοίνωση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media. Ο καταξιωμένος φωτογράφος και κριτής...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Δημήτρης Σκουλός: Μπαμπάς για 2η φορά – Η τρυφερή φωτογραφία με την έγκυο σύζυγό του
Διαβάστε το στο spoilersΔημήτρης Σκουλός: Θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά
Ο Δημήτρης Σκουλός ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία στα social media και αποκάλυψε πως θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά.Ο Δημήτρης Σκουλός ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους, ότι έρχεται νέο μέλος στην οικογένεια του, καθώς η σύζυγος του είναι έγκυος για δεύτερη φορά.
Ο γνωστός φωτογράφος ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram, όπου η κόρη του φιλάει την κοιλιά της μητέρας της, ενώ η λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτηση γράφει το εξής:
«Χωρίς τις γυναίκες δεν θα υπήρχε ο κόσμος. Και εμένα ο κόσμος μου είναι τα κορίτσια μου . Είναι η έμπνευση μου,η χαρά μου,το γέλιο μου,η λαχτάρα μου,η αρμονία μου....... Για αυτό είμαι τρισευτυχισμένος που θα φέρουμε στον κόσμο μια γυναίκα ακόμα».
Δείτε την φω
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΔημήτρης Σκουλός: Αποκάλυψε με μια τρυφερή φωτογραφία πως η σύζυγός του είναι ξανά έγκυος
Tην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας επέλεξε ο Δημήτρης Σκουλός για να γνωστοποιήσει μια ευχάριστη είδηση και συγκεκριμένα πως η σύζυγος του είναι έγκυος. Ο φωτογράφος, πήρε τη φωτογραφική του μηχανή και απαθανάτισε την 8χρονη κόρη τους Μάιρα, να φιλάει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της μητέρας της. Με αυτήν την φωτογραφία ο Δημήτρης Σκουλός αποκάλυψε πως η σύζυγος του […]
Διαβάστε το στο dete.gr