Γεωργιάδης στον realfm 97,8: Ο Μάρτιος θα είναι ο μήνας που θα ανοίξει η αγορά
12:47 - 09/03/2021
"Εγώ δεν έχω δεσμευτεί σε ημερομηνία. Το 22 Μαρτίου το λέμε ως έναν σχεδιασμό υπό την αίρεση πάντα της πανδημίας. Και ο υπουργός Οικονομικών ως σενάριο το είπε, πάντα ότι λέμε είναι υπό την αίρεση της εξέλιξης της πανδημίας ...
Διαβάστε Περισσότερα στο real.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γεωργιάδης: Ο Μάρτιος θα είναι ο μήνας που θα ανοίξει η αγορά
Γεωργιάδης: Ο Μάρτιος θα είναι ο μήνας που θα ανοίξει η αγορά
Tue, 09/03/2021 - 13:06
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΑδ. Γεωργιάδης: “Ο Μάρτιος θα είναι ο μήνας που θα ανοίξει η αγορά”
Αρκετά διευκρινιστικός σχετικά με το άνοιγμα της αγοράς ήταν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον REAL FM. Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε αρχικά: «Εγώ δεν…
Διαβάστε το στο politik.grΑδ. Γεωργιάδης: Ο Μάρτιος θα είναι ο μήνας που θα ανοίξει η αγορά
«Εγώ δεν έχω δεσμευτεί σε ημερομηνία. Το 22 Μαρτίου το λέμε ως έναν σχεδιασμό υπό την αίρεση πάντα της πανδημίας.
Διαβάστε το στο analitis.grΓεωργιάδης: Τον Μάρτιο θα ανοίξει η αγορά
Γεωργιάδης: «Θα είμαστε εδώ να στηρίξουμε την επανεκκίνηση» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης.
Διαβάστε το στο pagenews.grΑδ. Γεωργιάδης: Ο Μάρτιος θα είναι ο μήνας που θα ανοίξει η αγορά
«Εγώ δεν έχω δεσμευτεί σε ημερομηνία. Το 22 Μαρτίου το λέμε ως έναν σχεδιασμό υπό την αίρεση πάντα της πανδημίας....
The post Αδ. Γεωργιάδης: Ο Μάρτιος θα είναι ο μήνας που θα ανοίξει η αγορά appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.grΓεωργιάδης: Τον Μάρτιο θα ανοίξει η αγορά
Γεωργιάδης: «Θα είμαστε εδώ να στηρίξουμε την επανεκκίνηση» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης.
Διαβάστε το στο