Γεωργιάδης στον realfm 97,8: Ο Μάρτιος θα είναι ο μήνας που θα ανοίξει η αγορά

12:47 - 09/03/2021

"Εγώ δεν έχω δεσμευτεί σε ημερομηνία. Το 22 Μαρτίου το λέμε ως έναν σχεδιασμό υπό την αίρεση πάντα της πανδημίας. Και ο υπουργός Οικονομικών ως σενάριο το είπε, πάντα ότι λέμε είναι υπό την αίρεση της εξέλιξης της πανδημίας ...

Διαβάστε Περισσότερα στο real.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γεωργιάδης: Ο Μάρτιος θα είναι ο μήνας που θα ανοίξει η αγορά

Γεωργιάδης: Ο Μάρτιος θα είναι ο μήνας που θα ανοίξει η αγορά Tue, 09/03/2021 - 13:06

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Αδ. Γεωργιάδης: “Ο Μάρτιος θα είναι ο μήνας που θα ανοίξει η αγορά”

Αρκετά διευκρινιστικός σχετικά με το άνοιγμα της αγοράς ήταν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον REAL FM. Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε αρχικά: «Εγώ δεν…

Διαβάστε το στο politik.gr

Αδ. Γεωργιάδης: Ο Μάρτιος θα είναι ο μήνας που θα ανοίξει η αγορά

«Εγώ δεν έχω δεσμευτεί σε ημερομηνία. Το 22 Μαρτίου το λέμε ως έναν σχεδιασμό υπό την αίρεση πάντα της πανδημίας.

Διαβάστε το στο analitis.gr

Γεωργιάδης: Τον Μάρτιο θα ανοίξει η αγορά

Γεωργιάδης: «Θα είμαστε εδώ να στηρίξουμε την επανεκκίνηση» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Αδ. Γεωργιάδης: Ο Μάρτιος θα είναι ο μήνας που θα ανοίξει η αγορά

«Εγώ δεν έχω δεσμευτεί σε ημερομηνία. Το 22 Μαρτίου το λέμε ως έναν σχεδιασμό υπό την αίρεση πάντα της πανδημίας.... The post Αδ. Γεωργιάδης: Ο Μάρτιος θα είναι ο μήνας που θα ανοίξει η αγορά appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Γεωργιάδης: Τον Μάρτιο θα ανοίξει η αγορά

Γεωργιάδης: «Θα είμαστε εδώ να στηρίξουμε την επανεκκίνηση» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ real.gr

Αυτό είναι το πιο υγιεινό φρούτο του κόσμου, σύμφωνα με ερευνητές

Χαρακόπουλος: Η τεχνητή νοημοσύνη πρέπει να παραμείνει υπηρέτης του ανθρώπου

Ιταλός ΥΠΕΞ για τις ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο: «Απαράδεκτα τα όσα συμβαίνουν»

Κυψέλη: Ολοκληρώθηκε η απολογία των δύο αδερφών που σκότωσαν τον ξάδερφό τους

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εφοριακών στην Κέρκυρα: Χειροπέδες σε υποδιευθυντή ΔΟΥ, ελεγκτές, υπάλληλο και λογιστή

Ζέσταμα κινητήρα όταν έχει κρύο: Μύθος ή αλήθεια;