«Πάμε να τους σκοτώσουμε» λέει ο επικεφαλής της ομάδας ΔΙΑΣ σε αστυνομικούς (βίντεο)
08:35 - 10/03/2021
Εικόνες που προκαλούν τρόμο και θλίψη έλαβαν χώρα το βράδυ της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη, καθώς μετά τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού από τους διαδηλωτές ακολούθησε ένα ντεμαράζ αστυνομικής βίας, με τις δυνάμεις ασφαλείας να κλωτσούν και να χτυπούν πολίτες.
Σε βίντεο που δημοσίευσε στο Twitter ο φωτορεπόρτερ Μάριος-Ραφαήλ Μπίκος φαίνεται η αντίδραση ομάδας της ΔΙΑΣ όταν μαθαίνει για τον τραυματισμό του συναδέλφου τους.
«Πάμε να τους γαμ...υμε, τελειώσανε, να τους σκοτώσουμε» ακούγεται να λέει ο επικεφαλής της ομάδας, δίνοντας το σύνθημα για το τι θα ακολουθήσει.
Βίντεο όπου ακούγεται η ομάδα να λέει πάμε να τους σκοτώσουμε #antireport pic.twitter.com/SJdGGZGETF— Marios Rafail Bikos (@bikosmariosraf)
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Πάμε να τους σκοτώσουμε», ξύλο και οργή από πολίτες - Και οι αστυνομικοί υπό έλεγχο για τη Νέα Σμύρνη
Δεν ήταν μόνο η άγρια επίθεση σε βάρος αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη που προκάλεσε σοκ. Τα social media έχουν γεμίσει video και οργισμένα μηνύματα και ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο «Πάμε να τους σκοτώσουμε», ξύλο και οργή από πολίτες - Και οι αστυνομικοί υπό έλεγχο για τη Νέα Σμύρνη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο