Συγκλονίζει ο Γιάννης Καλλιάνος: «Ο αδερφός μου απέκτησε σακχαρώδη διαβήτη από τον κορονοϊό»
02:24 - 11/03/2021
Στα Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένος ο Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος μίλησε για την τρομερή περιπέτεια που πέρασε […]
The post Συγκλονίζει ο Γιάννης Καλλιάνος: «Ο αδερφός μου απέκτησε σακχαρώδη διαβήτη από τον κορονοϊό» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Καλλιάνος: Ο αδερφός μου απέκτησε σακχαρώδη διαβήτη από τον κορονοϊό
Για τον αδερφό του και την περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό μίλησε ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος αποκαλύπτοντας πως απέκτησε σακχαρώδη διαβήτη από τον ιό. «Είχα πάθει παράνοια όταν ο αδερφός μου ήταν στο νοσοκομείο με κορονοϊό τον έπαιρνα κάθε μισή ώρα τηλέφωνο και το σήκωνε μία στις 10. Μαζί του νοσηλευόταν και ένα παιδί, […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣυγκλονίζει ο Γιάννης Καλλιάνος: Ο αδερφός μου απέκτησε σακχαρώδη διαβήτη από τον κορονοϊό και υγρό στην καρδιά-ΒΙΝΤΕΟ
Για τον αδελφό του και την περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό, μίλησε ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος. Για τον αδελφό του και την περιπέτεια του με τον κορονοϊό, μίλησε ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha. “Είχα πάθει παράνοια όταν ο αδερφός μου ήταν στο νοσοκομείο...
The post Συγκλονίζει ο Γιάννης Καλλιάνος: Ο αδερφός μου απέκτησε σακχαρώδη διαβήτη από τον κορονοϊό και υγρό στην καρδιά-ΒΙΝΤΕΟ appeared first on Newsitamea.gr.
Διαβάστε το στο newsitamea.grΣυγκλονίζει ο Καλλιάνος: Ο αδερφός μου απέκτησε σακχαρώδη διαβήτη από τον κορονοϊό και υγρό στην καρδιά
Για τον αδελφό του και την περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό, μίλησε ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.
Διαβάστε το στο thetoc.grΣυγκλονίζει ο Γιάννης Καλλιάνος: Ο αδερφός μου απέκτησε σακχαρώδη διαβήτη από τον κορονοϊό
«Κάνει ινσουλίνες κι έχουν αδυνατίσει τα πόδια του, κρέμονται»
Διαβάστε το στο news.grΓιάννης Καλλιάνος: «Ο αδερφός μου απέκτησε σακχαρώδη διαβήτη από τον κορονοϊό»
Για τις δύσκολες στιγμές που έζησε η οικογένεια του όταν ο αδελφός του αρρώστησε βαριά από κορονοϊό περιέγραψε ο Γιάννης Καλλιάνος μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη. Καλεσμένος στα Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε ο Γιάννης Καλλιάνος. Ο μετεωρολόγος μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησε η οικογένεια του όταν ο αδελφός του αρρώστησε βαριά από κορονοϊό με αποτέλεσμα να δίνει μάχη για τη ζωή του στην εντατική.
«Ο αδερφός μου το πέρασε πολύ βαριά. Όσο το σκέφτομαι, τόσο περισσότερο στεναχωριέμαι. Ο αδερφός μου είναι γιατρός στην Κύπρο. Ξεκίνησε με ένα μπούκωμα στη μύτη, όχι κάτι ιδιαίτερο. Έχει δυο παιδάκια και η σύζυγός του είναι τώρα έγκυος στο τρίτο. Έκανε πολύ γρήγορα πνευμονία. Τρόμαξα
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr