Το συγκινητικό "αντίο" της Τζένης Μπαλατσινού στη Σοφία Κοκοσαλάκη: Αντίο Σοφία και σε ευχαριστούμε....

17:29 - 14/10/2019

Θλίψη στον χώρο της μόδας και όχι μόνο έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της σχεδιάστριας Σοφίας Κοκοσαλάκη. Η Τζένη Μπαλατσινού που είχε συνεργαστεί μαζί της την αποχαιρέτησε ποστάροντας μια φωτογραφία της στο instagram, όπου έγραψε: "Η Σοφία ήταν η πρώτη που ξεχώρισε διεθνώς στη γενιά της. Όλοι όσοι δουλεύαμε στο χώρο της μόδας στην δεκαετία του 90, ήμασταν περήφανοι για αυτήν. Δεν θα ξεχάσω τις υπέροχες φωτογραφικές παραγωγές που έκανε με τον @billgeorgoussis. Παράδειγμα για όλους η ταπεινότητα και η προσήλωση στην δουλειά της. Δεν ασχολήθηκε ποτέ με τα...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το συγκινητικό «αντίο» της Μαρέβας Μητσοτάκη στη Σοφία Κοκοσαλάκη: Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ

Το δικό της αποχαιρετιστήριο μήνυμα στη σπουδαία σχεδιάστρια μόδας, Σοφία Κοκοσαλάκη, που πέθανε σήμερα σε ηλικία 47 ετών, στέλνει η Μαρέβα Μητσοτάκη Γκραμπόφσκι, με ανάρτησή της στο Instagram.

Διαβάστε το στο real.gr

Το αντίο της Μαρέβας Γκραμπόβσκι στην Σοφία Κοκοσαλάκη: Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ

Μετά από μάχη δύο μηνών με τον καρκίνο, η Σοφία Κοκοσαλάκη άφησε την τελευταία της πνοή σκορπίζοντας τη θλίψη στον κόσμο της μόδας. Το δικό της αντίο στη σχεδιάστρια είπε και η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόβσκι, με ανάρτησή της στο Instagram. «Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους ότι έφυγες ταλαντούχα Σοφία μας. Θα μας […]

Διαβάστε το στο topnews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει