Θέμης Αδαμαντίδης για τη σύλληψή του: Ούτε υφυπουργός είμαι, ούτε δάσκαλος του κατηχητικού

06:12 - 12/03/2021

Ο Θέμης Αδαμαντίδης μιλά για πρώτη φορά για τη σύλληψή του το απόγευμα της 26ης Φεβρουαρίου σε παράνομο καζίνο στην…

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θέμης Αδαμαντίδης για τη σύλληψή του: Δεν είμαι υφυπουργός, ούτε του κατηχητικού

Για την σύλληψή του σε παράνομο «καζίνο» στην Κυψέλη, μίλησε στο ένθετο του πολιτισμού «Secret» της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, και τον Γιάννη Ξυνόπουλο, ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Διαβάστε το στο

Θέμης Αδαμαντίδης για τη σύλληψή του: Δεν είμαι υφυπουργός, ούτε του κατηχητικού

Για την σύλληψή του σε παράνομο «καζίνο» στην Κυψέλη, μίλησε στο Secret ο Θέμης Αδαμαντίδης. Μαζί με άλλα 17 άτομα, ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη το ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Θέμης Αδαμαντίδης για τη σύλληψή του: Δεν είμαι υφυπουργός, ούτε του κατηχητικού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Αδαμαντίδης για την σύλληψή του σε παράνομο καζίνο: «Δεν είμαι δάσκαλος κατηχητικού»

Ο Θέμης Αδαμαντίδης αναφέρθηκε στην σύλληψη του σε παράνομο καζίνο.

Διαβάστε το στο

Θέμης Αδαμαντίδης: «Δεν με νοιάζει η σύλληψη ούτε υφυπουργός είμαι, ούτε του κατηχητικού»

Για την σύλληψή του σε παράνομο «καζίνο» στην Κυψέλη, μίλησε στο Secret ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Θέμης Αδαμαντίδης για τη σύλληψη του: Ούτε υφυπουργός είμαι, ούτε δάσκαλος του κατηχητικού

Μια καταγγελία στις αρχές για τη λειτουργία παράνομης χαρτοπαικτικής λέσχης στην Κυψέλη, πριν λίγες μέρες, οδήγησε τους Αστυνομικούς μπροστά στον Θέμη Αδαμαντίδη. Ο τραγουδιστής μαζί με άλλα 16 άτομα, σύμφωνα με τα όσα είχε μεταδώσει το Mega τότε, έπαιζαν παράνομα χαρτιά χωρίς μάλιστα, να τηρούν κανένα μέτρο ασφαλείας. Ο υπεύθυνος της παράνομης χαρτοπαικτικής λέσχης συνελήφθη […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Θ. Αδαμαντίδης για τη σύλληψή του: Ούτε υφυπουργός είμαι, ούτε δάσκαλος του κατηχητικού

Μια καταγγελία στις αρχές για τη λειτουργία παράνομης χαρτοπαικτικής λέσχης στην Κυψέλη, πριν λίγες μέρες, οδήγησε τους Αστυνομικούς μπροστά στον Θέμη Αδαμαντίδη.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Αδαμαντίδης για τη σύλληψη σε παράνομη λέσχη: Ήταν συνάντηση φίλων, δεν είμαι δάσκαλος του κατηχητικού

Για την σύλληψή του τον πεσμένο Φεβρουάριο σε παράνομο καζίνο στην Κυψέλη, μίλησε ο Θέμης Αδαμαντίδης. Ο γνωστός τραγουδιστής μαζί με άλλα 17 άτομα, συνελήφθη το απόγευμα της 26ης Φεβρουαρίου να παίζει τυχερά παιχνίδια σε παράνομη λέσχη. Ο κ. Αδαμαντίδης μιλώντας  στο Secret  υποστήριξε πως ήταν μια συνάντηση φίλων, και... The post Αδαμαντίδης για τη σύλληψη σε παράνομη λέσχη: Ήταν συνάντηση φίλων, δεν είμαι δάσκαλος του κατηχητικού appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Αδαμαντίδης για τη σύλληψή του σε καζίνο: «Και στο φινάλε δικαίωμά μου δεν είναι;»

Για την σύλληψή του τον πεσμένο Φεβρουάριο σε παράνομο καζίνο στην Κυψέλη, μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης. Μιλώντας στο Secret ο Θέμης Αδαμαντίδης υποστηρίζει ότι «ήταν μια συνάντηση φίλων». Όπως λέει, «δεν καταλάβαμε πώς πέρασε ο χρόνος. Θυμηθήκαμε πώς ήταν να αισθανόμαστε ότι είμαστε ελεύθεροι και να βγαίνουμε τη στιγμή που επιθυμούμε, χωρίς δικαιολογητικά και SMS». […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αδαμαντίδης για τη σύλληψή του: «Ούτε υφυπουργός είμαι, ούτε καθηγητής του κατηχητικού»

ΕΛΛAΔΑ  Στο Secret μίλησε ο Θέμης Αδαμαντίδης, αναφερόμενος -μεταξύ άλλων- στην σύλληψή του τον Φεβρουάριο σε παράνομο καζίνο στην Κυψέλη.  Ο τραγουδιστής υποστηρίζει ότι επρόκειτο για μια «συνάντηση φίλων» που, μάλιστα, τον έκανε να θυμηθεί πώς είναι να είσαι και αισθάνεσαι "ελεύθερος και να βγαίνεις όποτε το επιθυμείς, χωρίς δικαιολογητικά και SMS". Ερωτηθείς, πάντως, αν το περιστατικό της σύλληψης του έριξε την ψυχολογία, ο ίδιος απαντά αρνητικά τονίζοντας: "Ούτε υφυπουργός είμαι, ούτε δάσκαλος του κατηχητικού! Ένας απλός άνθρωπος είμαι. Και στο φινάλε δικαίωμά μου δεν είναι; Πρέπει να πάω κάπου που διαφημίζουν; Πάω εκεί που θέλω εγώ. Ο κόσμος ίσως δεν έχει καταλάβει ότι έχουμε μπει σε μια ει

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Ο Θέμης Αδαμαντίδης μιλά πρώτη φορά για τη σύλληψη του: «Ούτε υφυπουργός είμαι, ούτε δάσκαλος του κατηχητικού»

Για τη σύλληψη του τον περασμένο Φεβρουάριο σε παράνομο καζίνο μίλησε για πρώτη φορά ο Θέμης Αδαμαντίδης. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Θέμης Αδαμαντίδης για τη σύλληψή του: Ούτε υφυπουργός είμαι, ούτε δάσκαλος του κατηχητικού

Ο Θέμης Αδαμαντίδης μιλά για πρώτη φορά για τη σύλληψή του το απόγευμα της 26ης Φεβρουαρίου σε παράνομο καζίνο στην Κυψέλη.

Διαβάστε το στο astrology.gr

Θ.Αδαμαντίδης για τη σύλληψή του: «Ούτε υφυπουργός είμαι ούτε δάσκαλος του κατηχητικού»

Ο γνωστός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε σε συνέντευξή του για την σύλληψή του τον πεσμένο Φεβρουάριο σε παράνομο καζίνο στην Κυψέλη. Ο Θέμης Αδαμαντίδης υποστηρίζει ότι «ήταν μια συνάντηση φίλων». Όπως λέει, «δεν καταλάβαμε πώς πέρασε ο χρόνος. Θυμηθήκαμε πώς ήταν να αισθανόμαστε ότι είμαστε ελεύθεροι και να βγαίνουμε τη στιγμή που επιθυμούμε, χωρίς δικαιολογητικά και SMS». Απαντώντας στο αν χάλασε η ψυχολογία του από τη σύλληψή του λέει: «γιατί να μου ρίξει την ψυχολογία; Ούτε υφυπουργός είμαι, ούτε δάσκαλος του κατηχητικού! Ένας απλός άνθρωπος είμαι. Και στο φινάλε δικαίωμά μου δεν είναι; Πρέπει να πάω κάπου που διαφημίζουν; Πάω εκεί που θέλω εγώ. Ο κόσμος ίσως δεν έχει καταλάβει ότι έ

Διαβάστε το στο pronews.gr

Lamianow.gr Θέμης Αδαμαντίδης για τη σύλληψή του: Δεν είμαι υφυπουργός, ούτε του κατηχητικού Ο κ. Αδαμαντίδης υποστήριξε πως ήταν μια συνάντηση φίλων και, όπως είπε, «δεν καταλάβαμε πώς πέρασε ο χρόνος. Θυμηθήκαμε πώς ήταν να αισθανόμαστε ότι είμαστε ελεύθεροι και να βγαίνουμε τη στιγμή που επιθυμούμε, χωρίς δικαιολογητικά και SMS». Απαντώντας στο αν χάλασε η ψυχολογία του από τη σύλληψή του λέει: «γιατί να μου ρίξει την ψυχολογία; Ούτε […] Θέμης Αδαμαντίδης για τη σύλληψή του: Δεν είμαι υφυπουργός, ούτε του κατηχητικού Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Αδαμαντίδης για τη σύλληψή του σε καζίνο: Δεν είμαι υφυπουργός, ούτε του κατηχητικού

Για την σύλληψή του τον πεσμένο Φεβρουάριο σε παράνομο καζίνο στην Κυψέλη, μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης. Μιλώντας στο Secret ο Θέμης Αδαμαντίδης υποστηρίζει ότι «ήταν μια συνάντηση φίλων». Όπως λέει, «δεν καταλάβαμε πώς πέρασε ο χρόνος. Θυμηθήκαμε πώς ήταν να αισθανόμαστε ότι είμαστε ελεύθεροι και να βγαίνουμε τη στιγμή που επιθυμούμε, χωρίς δικαιολογητικά […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Θέμης Αδαμαντίδης για τη σύλληψη σε καζίνο: Δεν είμαι ούτε υφυπουργός, ούτε δάσκαλος του Κατηχητικού

Ο Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε στο Secret για την σύλληψή του, τον πεσμένο Φεβρουάριο, σε παράνομο καζίνο στην Κυψέλη και υποστηρίζει ότι «ήταν μια συνάντηση φίλων».... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Θέμης Αδαμαντίδης για τη σύλληψη σε καζίνο: Δεν είμαι ούτε υφυπουργός, ούτε δάσκαλος του Κατηχητικού

Διαβάστε το στο spoilers

Αδαμαντίδης: «Ούτε υφυπουργός είμαι, ούτε δάσκαλος κατηχητικού!»

Για την σύλληψη του σε παράνομο καζίνο που λειτουργούσε εν μέσω πανδημίας, μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής, Θέμης Αδαμαντίδης! Το άρθρο Αδαμαντίδης: «Ούτε υφυπουργός είμαι, ούτε δάσκαλος κατηχητικού!» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Αδαμαντίδης για τη σύλληψή του σε καζίνο: «Δεν είμαι υφυπουργός, ούτε του κατηχητικού»

«Και στο φινάλε δικαίωμά μου δεν είναι; », λέει ο γνωστός τραγουδιστής Για την σύλληψή του τον πεσμένο Φεβρουάριο σε παράνομο καζίνο στην Κυψέλη, μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης. Μιλώντας στο Secret ο Θέμης Αδαμαντίδης υποστηρίζει ότι «ήταν μια συνάντηση φίλων». Όπως λέει, «δεν καταλάβαμε πώς πέρασε ο χρόνος. Θυμηθήκαμε πώς ήταν να αισθανόμαστε ...

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Θέμης Αδαμαντίδης για τη σύλληψη σε παράνομη λέσχη: «Δεν είμαι δάσκαλος κατηχητικού»

Για την σύλληψή του σε παράνομο «καζίνο» στην Κυψέλη, μίλησε στο ο Θέμης Αδαμαντίδης.«Ούτε υφυπουργός είμαι, ούτε δάσκαλος του κατηχητικού!», με αυτά τα λόγια αναφέρθηκε για πρώτη φορά για τη σύλληψή του σε κατάστημα όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής, Θέμης Αδαμαντίδης. Μιλώντας στο Secret ο Θέμης Αδαμαντίδης αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη σύλληψή του σε παράνομο «καζίνο-λέσχη» στις 26 Φεβρουαρίου κάνοντας λόγο για «μια συνάντηση φίλων». «Δεν καταλάβαμε πώς πέρασε ο χρόνος. Θυμηθήκαμε πώς ήταν να αισθανόμαστε ότι είμαστε ελεύθεροι και να βγαίνουμε τη στιγμή που επιθυμούμε, χωρίς δικαιολογητικά και SMS», προσέθεσε. Στη συνέχεια απάντησε στην ερώτηση για το α

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Αδαμαντίδης για τη σύλληψή του σε καζίνο: «Και στο φινάλε δικαίωμά μου δεν είναι;»

«Ούτε υφυπουργός είμαι, ούτε δάσκαλος του κατηχητικού! Ένας απλός άνθρωπος είμαι». Για την σύλληψή του τον πεσμένο Φεβρουάριο σε παράνομο καζίνο στην Κυψέλη, μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης. Μιλώντας στο Secret ο Θέμης Αδαμαντίδης υποστηρίζει ότι «ήταν μια συνάντηση φίλων». Όπως λέει, «δεν καταλάβαμε πώς πέρασε ο χρόνος. Θυμηθήκαμε πώς ήταν να αισθανόμαστε ότι …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr

Η καταγγελία στις αρχές για τη λειτουργία παράνομης χαρτοπαικτικής λέσχης στην Κυψέλη, πριν λίγες μέρες, οδήγησε τους Αστυνομικούς μπροστά στον Θέμη Αδαμαντίδη. Ο τραγουδιστής μαζί με άλλα 16 άτομα, σύμφωνα με τα όσα είχε μεταδώσει το Mega τότε, έπαιζαν παράνομα χαρτιά χωρίς μάλιστα, να τηρούν κανένα μέτρο ασφαλείας. Ο υπεύθυνος της παράνομης χαρτοπαικτικής λέσχης συνελήφθη και […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Ο Θέμης Αδαμαντίδης για τη σύλληψή του σε καζίνο: "Δεν είμαι υφυπουργός, ούτε του κατηχητικού"

«Και στο φινάλε δικαίωμά μου δεν είναι; », λέει ο γνωστός τραγουδιστής

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Θέμης Αδαμαντίδης για τη σύλληψή του: «Δεν είμαι υφυπουργός, ούτε του κατηχητικού»

Για τη σύλληψή του πριν από λίγες εβδομάδες σε παράνομο «καζίνο» στην Κυψέλη, μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης. Όταν... The post Θέμης Αδαμαντίδης για τη σύλληψή του: «Δεν είμαι υφυπουργός, ούτε του κατηχητικού» appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες