Βαλέρια Κουρούπη: «Μένω ακόμα με τον πρώην σύζυγό μου για οικονομικούς λόγους»
02:57 - 13/03/2021
Στον διαστημικό σταθμό του Χιούστον το Λύσαμε «προσεγειώθηκε» η Βαλέρια Κουρούπη και μίλησε για το γεγονός ότι έχει χωρίσει με […]
The post Βαλέρια Κουρούπη: «Μένω ακόμα με τον πρώην σύζυγό μου για οικονομικούς λόγους» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βαλέρια Κουρούπη: Με τον πρώην σύζυγό μου ζούμε μαζί για οικονομικούς λόγους
«Όταν έχεις ένα παιδί δεν ρισκάρεις να μην μπορείς να του πάρεις γάλα για να πληρώσεις το νοίκι», είπε η γνωστή ηθοποιός
Διαβάστε το στο Βαλέρια Κουρούπη : Μένω ακόμα με τον πρώην σύζυγό μου για οικονομικούς λόγους
«Όταν έχεις ένα παιδί δεν ρισκάρεις να μην μπορείς να του πάρεις γάλα για να πληρώσεις το νοίκι» ανέφερε η Βαλέρια Κουρούπη.
Διαβάστε το στο Βαλέρια Κουρούπη: Συγκατοικώ με τον πρώην σύζυγο για οικονομικούς λόγους – Όταν έχεις παιδί δεν ρισκάρεις να μην μπορείς να του πάρεις γάλα
«Συγκατοικούμε κι όσο κι αν συμπαθιόμαστε είναι πάρα πολύ παράδοξο… Έχουμε ένα παιδί κι είμαστε πάνω κάτω. Είναι κάπως διαμορφωμένο που δεν είμαστε τελείως μαζί, έχουμε και κοινούς χώρους. Δεν θα φέρουμε κάποιον καινούριο σύντροφο. Τα προβλήματα που προκύπτουν είναι πολύ περισσότερο από αυτό που ρωτάς. Είναι πολύ δύσκολο γιατί όταν αποφασίζεις να τελειώσεις μία […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΒαλέρια Κουρούπη: Συγκατοικώ ακόμη με τον πρώην σύζυγο μου
Η Βαλέρια Κουρούπη αποκάλυψε ότι μπορεί να έχει χωρίσει με τον σύντροφό της πριν από δύο χρόνια, αλλά ακόμη μένουν κάτω από την ίδια στέγη.Η Βαλέρια Κουρούπη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Χιούστον το λύσαμε» και μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή.
Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι εξαιτίας οικονομικών λόγων συγκατοικεί ακόμη με τον πρώην σύζυγο της.
«Συγκατοικούμε κι όσο κι αν συμπαθιόμαστε είναι πάρα πολύ παράδοξο… Έχουμε ένα παιδί κι είμαστε πάνω κάτω. Είναι κάπως διαμορφωμένος ο χώρος, και δεν είμαστε τελείως μαζί, έχουμε και κοινούς χώρους. Δεν θα φέρουμε κάποιον καινούργιο σύντροφο. Τα προβλήματα που προκύπτουν είναι πολύ περισσότερο από αυτό που ρωτάς. Είναι πολύ δύσκολο γιατί ότ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΒαλέρια Κουρούπη: Μένω ακόμα με τον πρώην σύζυγό μου
Βαλέρια Κουρούπη: Για μία πληθώρα ζητημάτων σχετικά με την προσωπική και την επαγγελματική της ζωή μίλησε η ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη.
Διαβάστε το στο pagenews.grΒαλέρια Κουρούπη : Μένω ακόμα με τον πρώην σύζυγό μου για οικονομικούς λόγους
«Όταν έχεις ένα παιδί δεν ρισκάρεις να μην μπορείς να του πάρεις γάλα για να πληρώσεις το νοίκι» ανέφερε η Βαλέρια Κουρούπη.
Διαβάστε το στο to10.grΒαλέρια Κουρούπη: «Μένω ακόμα με τον πρώην σύζυγό μου για οικονομικούς λόγους» (video)
"Όταν έχεις ένα παιδί δεν ρισκάρεις να μην μπορείς να του πάρεις γάλα για να πληρώσεις το νοίκι"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΒαλέρια Κουρούπη: Μένω ακόμα με τον πρώην σύζυγό μου
Βαλέρια Κουρούπη: Για μία πληθώρα ζητημάτων σχετικά με την προσωπική και την επαγγελματική της ζωή μίλησε η ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη.
Διαβάστε το στο