#Βαλέρια Κουρούπη

Βαλέρια Κουρούπη: «Δεν έχει περάσει με τη ψυχοθεραπεία, στα μαγαζιά με ρούχα κάνω τον κύκλο από τις κούκλες»

zappit.gr
Την Βαλέρια Κουρούπη υποδέχθηκαν σήμερα στο Πρωίαν σε είδον και μίλησε για την περίεργη φοβία που έχει. «Είναι η μόνη […] The post Βαλέρια Κουρούπη: «Δεν έχει περάσει με τη ψυχοθεραπεία, στα μαγαζιά με ρούχα κάνω τον κύκλο από τις κούκλες» appeared first on Zappit.
16:00 02/04/2024

Η Βαλέρια Κουρούπη έχει βάλει το κόκκινο χρώμα στο σπίτι της με έξυπνο τρόπο που θα σε εμπνεύσει

queen.gr
H ηθοποιός απέδειξε πως το κόκκινο χρώμα μπορεί να μην είναι τόσο έντονο όσο νόμιζες για το σπίτι σου, αν συνδυαστεί σωστά.Περισσότερα...
18:09 31/03/2024

Βαλέρια Κουρούπη: «Το πλήρωσα που το μοιράστηκα γιατί όλοι με ρωτάνε για αυτό»

zappit.gr
Η Βαλέρια Κουρούπη μίλησε στο Breakfast@star και στην Λιλή Πυράκη για τον ρόλο της «Στα Σύνορα», την συγγένεια με τον […] The post Βαλέρια Κουρούπη: «Το πλήρωσα που το μοιράστηκα γιατί όλοι με ρωτάνε για αυτό» appeared first on Zappit.
14:00 15/02/2024

Την πιο σωστή συμβουλή για τα κιλά των γιορτών την έδωσε η Βαλέρια Κουρούπη

queen.gr
«Να μην τρελένεστε» προτείνει η ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη μαζί με ακόμα 2-3 tips σε όσους θέλουν να χάσουν τα κιλά των γιορτών και όλοι συμφώνησαν μαζί της.Περισσότερα...
19:09 09/01/2024

Κουρούπη: Αυτός είναι ο νέος σύντροφός της-Η σχέση & η διαφορά ηλικίας

queen.gr
Ξανά ερωτευμένη φαίνεται πως είναι εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο η Βαλέρια Κουρούπη και μάλιστα είναι και εκείνος ηθοποιός.Περισσότερα...
11:17 03/12/2023

Βαλέρια Κουρούπη: Πιο fit και πιο ξανθιά από ποτέ και οι followers λένε «ναι»

astrology.gr
Η ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της μετά από καιρό και απολαμβάνει ανέμελη της διακοπές της, με τους κοιλιακούς της να…
16:28 14/08/2023

Στα σύνορα: Αυτοί είναι οι (12) ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά του Star

happytv.gr
Υρώ Μανέ, Κώστας Κόκλας, Νίκος Πουρσανίδης, Λίλα Μπακλέση, Σπύρος Πούλης, Κώστας Αποστολάκης, Γιάννης Μποσταντζόγλου, Ρένος Ρώτας, Βαλέρια Κουρούπη, Πάρις Θωμόπουλος, Έλενα Ασημακοπούλου, Βασίλης Τριανταφύλλου είναι οι ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα σειρά του Star "Στα σύνορα". Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Στα σύνορα: Αυτοί είναι οι (12) ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά του Star
12:37 14/08/2023

Η Βαλέρια Κουρούπη έχει τόσο γραμμωμένους κοιλιακούς που μέχρι κι ο γυμναστής της «ψάρωσε»

queen.gr
Η Βαλέρια Κουρούπη τα τελευταία χρόνια έχει υιοθετήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής ενώ με τη γυμναστική που κάνει έχει καταφέρει να έχει ένα σώμα που πολλές θα ζήλευαν.Περισσότερα...
17:17 07/07/2023

Βαλέρια Κουρούπη – Νίκος Ξύδης: «Ποτέ δεν πουλήσαμε την ερωτική μας σχέση, ούτε τον χωρισμό μας»

zappit.gr
Συνέντευξη από κοινού παραχώρησαν η Βαλέρια Κουρούπη και ο Νίκος Ξύδης. Το πρώην ζευγάρι μίλησε στη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου και […] The post Βαλέρια Κουρούπη – Νίκος Ξύδης: «Ποτέ δεν πουλήσαμε την ερωτική μας σχέση, ούτε τον χωρισμό μας» appeared first on Zappit.
12:26 02/05/2023

Βαλέρια Κουρούπη: «Ένα κίνητρο στο διαζύγιό μου ήταν το να μάθει το παιδί μου ότι δεν καθηλωνόμαστε κάπου»

tlife.gr
Η Βαλέρια Κουρούπη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για την υγεία μας» με αφορμή το θέμα To άρθρο Βαλέρια Κουρούπη: «Ένα κίνητρο στο διαζύγιό μου ήταν το να μάθει το παιδί μου ότι δεν καθηλωνόμαστε κάπου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:34 26/02/2023

Βαλέρια Κουρούπη: «Η μεγαλύτερη αλλαγή που έκανα στην ζωή μου, είναι όταν χώρισα μετά από 20 χρόνια γάμου»

zappit.gr
Η Βαλέρια Κουρούπη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Όλα για την ζωή μας κι αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχει κάνει στην […] The post Βαλέρια Κουρούπη: «Η μεγαλύτερη αλλαγή που έκανα στην ζωή μου, είναι όταν χώρισα μετά από 20 χρόνια γάμου» appeared first on Zappit.
10:42 26/02/2023

Βαλέρια Κουρούπη: Το σινάφι μου θα ήθελα να μην έχει τέτοια κωλύματα

Newsit
“Θέλουμε κάπως πάντα να τα κριτικάρουμε όλα από πριν” εξηγεί η Βαλέρια Κουρούπη. Για την προσωπική της ζωή και τα μηνύματα που έλαβε ύστερα από την αποκάλυψη πως διατηρεί σχέση με μικρότερο της άνδρα μίλησε, με ειλικρίνεια, η Βαλέρια Κουρούπη όταν βρέθηκε καλεσμένη της Ζωής Κρονάκη και του Δημήτρη Γιαγτζόγλου, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο ... Περισσότερα To άρθρο Βαλέρια Κουρούπη: Το σινάφι μου θα ήθελα να μην έχει τέτοια κωλύματα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:40 18/02/2023

Ξεσπά η Βαλέρια Κουρούπη: «Θέλουμε πάντα να τα κριτικάρουμε όλα με έτοιμα ταμπελάκια και λύσεις»

zappit.gr
Η Βαλέρια Κουρούπη βρέθηκε καλεσμένη της Ζωής Κρονάκη και του Δημήτρη Γιαγτζόγλου, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής «Δύο […] The post Ξεσπά η Βαλέρια Κουρούπη: «Θέλουμε πάντα να τα κριτικάρουμε όλα με έτοιμα ταμπελάκια και λύσεις» appeared first on Zappit.
19:50 18/02/2023

Βαλέρια Κουρούπη: Μίλησα ανοιχτά για τη διαφορά ηλικίας με το νέο σύντροφο, γιατί θέλω να σπάσω στερεότυπα – Περήφανη για τη σχέση με τον πρώην σύζυγό μου

thecaller.gr
Η αγαπημένη ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Δύο στη 1», το Σάββατο 18/02, μίλησε για όλα, για τη νέα της σχέση, τα στερεότυπα στην κοινωνία και φυσικά για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της.Η αγαπημένη ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Δύο στη 1», το Σάββατο 18/02, μίλησε για όλα, για τη νέα της σχέση, τα στερεότυπα στην κοινωνία και φυσικά για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της.Ειδικότερα, όπως είπε-μεταξύ άλλων- για τον νέο της σύντροφο, «μίλησα ανοιχτά για τη διαφορά ηλικίας με τη […]
17:34 18/02/2023

Φώτης Σεργουλόπουλος: Με είχε ρωτήσει ο γιος μου αν έχω πάρει τον στραβό δρόμο

thebest.gr
Με αφορμή την καλεσμένη του, Βαλέρια Κουρούπη με την οποία είχαν συνεργαστεί τηλεοπτικά στο σίριαλ “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο” την περσινή σεζόν, ο Φώτης Σεργουλόπουλος προχώρησε σε μια εξομολόγηση για τον γιο του.
16:32 21/01/2023

Βαλέρια Κουρούπη: Η απρόσμενη αποκάλυψη για τoν σύντροφό της

NewsBomb
Στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (20-01) η Βαλέρια Κουρούπη.Περισσότερα...
21:16 20/01/2023

Βαλέρια Κουρούπη: «Ο σύντροφος μου είναι πολύ μικρότερος μου, όχι λίγο, δεν το κρύβω πια»

zappit.gr
Στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε η Βαλέρια Κουρούπη προκειμένου να συναντήσει τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, […] The post Βαλέρια Κουρούπη: «Ο σύντροφος μου είναι πολύ μικρότερος μου, όχι λίγο, δεν το κρύβω πια» appeared first on Zappit.
19:40 20/01/2023

Βαλέρια Κουρούπη: Η απίστευτη ατάκα που της είπαν πριν ξεκινήσει το «Εκείνες κι εγώ»

tlife.gr
Στο στούντιο της εκπομπής “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν” βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 20/1, η To άρθρο Βαλέρια Κουρούπη: Η απίστευτη ατάκα που της είπαν πριν ξεκινήσει το «Εκείνες κι εγώ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:24 20/01/2023

Βαλέρια Κουρούπη: «Όταν με πήγε ο Μπέζος στο “Εκείνες και εγώ”, μόλις με είδαν είπαν, “θα μας κρεμάσουν κουδούνια”»

tlife.gr
Στο στούντιο της εκπομπής “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν” βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 20/1, η To άρθρο Βαλέρια Κουρούπη: «Όταν με πήγε ο Μπέζος στο “Εκείνες και εγώ”, μόλις με είδαν είπαν, “θα μας κρεμάσουν κουδούνια”» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:20 20/01/2023

Φώτης Σεργουλόπουλος σε Βαλέρια Κουρούπη: Η δική μου σωματική επαφή τι μνήμες σου έχει αφήσει;

instyle.gr
Η Βαλέρια Κουρούπη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον”. Τόσο η ηθοποιός, όσο και ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησαν με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον με αφορμή τη συνεργασία τους στην καθημερινή σειρά «Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο» την περσινή σεζόν στην ΕΡΤ1. “Η Βαλέρια είναι ένας άνθρωπος που γνώρισα πέρσι και μου […] The post Φώτης Σεργουλόπουλος σε Βαλέρια Κουρούπη: Η δική μου σωματική επαφή τι μνήμες σου έχει αφήσει; appeared first on InStyle.
15:44 20/01/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load