Σμαράγδα Καρύδη: Έτσι κόλλησε κορονοϊό

09:39 - 13/03/2021

Η Σμαράγδα Καρύδη, λίγο μετά την περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό, μιλάει στην Realnews και τον Βασίλη Μπουζιώτη για […] The post Σμαράγδα Καρύδη: Έτσι κόλλησε κορονοϊό appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Όσα αναφέρει η Σμαράγδα Καρύδη για την περιπέτεια που πέρασε με τον κορονοϊό, αλλά και για όσους αρνούνται να φορέσουν μάσκα. Η Σμαράγδα Καρύδη, λίγο μετά την περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό, μιλάει στην Realnews και τον Βασίλη Μπουζιώτη για το πώς κόλλησε τον ιό. «Είχα γίνει λίγο υστερική, δεν σου κρύβω -κι έτσι συνεχίζω. Δεν πάω πουθενά χωρίς μάσκα και αντισηπτικά, πλένομαι συνέχεια και παλαιότερα, όταν τρώγαμε έξω, έλεγα ευγενικά στα γκαρσόνια να βάζουν σωστά τις μάσκες τους, να μη με πλησιάζουν παρουσιάζοντάς μου το όποιο πιάτο τρώω. Ξέρω τι έχω παραγγείλει και δεν θέλω σταγονίδια! Όχι άλλα σταγονίδια (γελά). Ναι, ναι, έχω αποτρελαθεί, αλλά νομίζω ότι έτσι πρέπει να είμαστε όλοι και

Διαβάστε το στο

Όσα αναφέρει η Σμαράγδα Καρύδη για την περιπέτεια που πέρασε με τον κορονοϊό, αλλά και για όσους αρνούνται να φορέσουν μάσκα. Η Σμαράγδα Καρύδη, λίγο μετά την περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό, μιλάει στην Realnews και τον Βασίλη Μπουζιώτη για το πώς κόλλησε τον ιό. «Είχα γίνει λίγο υστερική, δεν σου κρύβω -κι έτσι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Σμαράγδα Καρύδη: Έτσι κόλλησε κορωνοϊό

Τι αποκάλυψε η ηθοποιός σε συνέντευξή της;

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Σμαράγδα Καρύδη: Έτσι κόλλησα κορωνοϊό

Σηκώνω τα χέρια με τους ψεκασμένους και τους αρνητές

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο