Σχοινάς στην “Καθημερινή”: Γιατί είμαι αισιόδοξος για την Ελλάδα –
12:33 - 13/03/2021
Αισιοδοξία, που μεταξύ άλλων στηρίζεται στις διαπιστώσεις του πως «σε καίρια ευρωπαϊκά εργοτάξια που συνδέονται άμεσα με την διαχείριση της πανδημίας, η Ελλάδα προβάλλει με τη σοβαρότητα ενός στιβαρού ευρωπαϊκού παίκτη», «αντίστοιχη εικόνα προκύπτει και στη διαχείριση του μεταναστευτικού.», ενώ «το ελληνικό προσχέδιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης που θα ενεργοποιήσει τους πρωτοφανείς πόρους του ομώνυμου […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σχοινάς: Έχουμε κάθε λόγο αισιοδοξίας για την ευρωπαϊκή Ελλάδα
«Αισθάνθηκα ακόμη μια φορά το γιατί η αισιοδοξία της δράσης είναι ανώτερη από την απαισιοδοξία της ανάλυσης.», τόνισε ο Μαργαρίτης Σχοινάς
Διαβάστε το στο Σχοινάς: Γιατί είμαι αισιόδοξος για την Ελλάδα
«Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι για την ευρωπαϊκή Ελλάδα, ιδιαίτερα αυτή την εμβληματική χρονιά 200 χρόνια από την Εθνική Παλιγγενεσία και 40 χρόνια από την ένταξη της χώρας στην Ενωμένη Ευρώπη» είναι η διαπίστωση του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Μαργαρίτη Σχοινά, από τις επαφές του την προηγούμενη βδομάδα στην Ελλάδα με τον πρωθυπουργό, υπουργούς και […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιατί είμαι αισιόδοξος για την Ελλάδα
Στα πάνω από 30 χρόνια τριβής μου με την ευρωπαϊκή πολιτική, βρέθηκα συχνά αντιμέτωπος με την κυριαρχία των απαισιόδοξων που επενδύουν με ευκολία στο «δεν θα τα καταφέρουμε», στην συστηματική καταστροφολογία και στην αυτομαστίγωση.
Διαβάστε το στο thebest.grΜ. Σχοινάς: Εχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι για την ευρωπαϊκή Ελλάδα
Στο συμπέρασμα ότι έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι για την ευρωπαϊκή Ελλάδα καταλήγει ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς από τις επαφές του την προηγούμενη εβδομάδα με τον πρωθυπουργό, υπουργούς και κρατικούς αξιωματούχους, σύμφωνα με άρθρο του στην «Καθημερινή».
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΜ. Σχοινάς στην «Καθημερινή»: Γιατί είμαι αισιόδοξος για την Ελλάδα
Μ. Σχοινάς στην «Καθημερινή»: Γιατί είμαι αισιόδοξος για την Ελλάδα ΠΟΛΙΤΙΚΗ /Σάββατο 13 Μαρτίου 2021, 12:37:23 / / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ «Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι για την ευρωπαϊκή Ελλάδα, ιδιαίτερα αυτή την εμβληματική χρονιά 200 χρόνια από την Εθνική Παλιγγενεσία και 40 χρόνια από την ένταξη της χώρας στην Ενωμένη Ευρώπη» είναι η διαπίστωση του αντιπροέδρου […]
Διαβάστε το στο mikrometoxos.grΣχοινάς: Γιατί είμαι αισιόδοξος για την Ελλάδα
«Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι για την ευρωπαϊκή Ελλάδα, ιδιαίτερα αυτή την εμβληματική χρονιά 200 χρόνια από την Εθνική Παλιγγενεσία και 40 χρόνια από την ένταξη της χώρας στην Ενωμένη Ευρώπη»
Διαβάστε το στο mononews.grΓιατί ο Σχοινάς δηλώνει αισιόδοξος για την Ελλάδα
«Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι για την ευρωπαϊκή Ελλάδα, ιδιαίτερα αυτή την εμβληματική χρονιά 200 χρόνια από την Εθνική Παλιγγενεσία και 40 χρόνια από την ένταξη της χώρας στην Ενωμένη Ευρώπη» είναι η διαπίστωση του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής, από τις επαφές του την προηγούμενη βδομάδα στην Ελλάδα με τον πρωθυπουργό, υπουργούς και κρατικούς αξιωματούχους, […]
The post Γιατί ο Σχοινάς δηλώνει αισιόδοξος για την Ελλάδα appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΣχοινάς: Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι για την ευρωπαϊκή Ελλάδα
«Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι για την ευρωπαϊκή Ελλάδα, ιδιαίτερα αυτή την εμβληματική χρονιά 200 χρόνια από την Εθνική Παλιγγενεσία και 40 χρόνια από την ένταξη της χώρας στην…
Διαβάστε το στο Cnn.grΣχοινάς: Γιατί είμαι αισιόδοξος για την Ελλάδα
«Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι για την ευρωπαϊκή Ελλάδα, ιδιαίτερα αυτή την εμβληματική χρονιά 200 χρόνια από την Εθνική Παλιγγενεσία και 40 χρόνια από την ένταξη της χώρας στην Ενωμένη Ευρώπη» είναι η διαπίστωση του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής, από τις επαφές του την προηγούμενη βδομάδα στην Ελλάδα με τον πρωθυπουργό, υπουργούς και κρατικούς αξιωματούχους, και διατυπώνεται σε άρθρο του στην εφημερίδα "Καθημερνή" με τίτλο "Γιατί είμαι αισιόδοξος για την Ελλάδα".
Διαβάστε το στο matrix24.grΜ. Σχοινάς στην «Καθημερινή»: Γιατί είμαι αισιόδοξος για την ευρωπαϊκή Ελλάδα
«Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι για την ευρωπαϊκή Ελλάδα, ιδιαίτερα αυτή την εμβληματική χρονιά 200 χρόνια από την Εθνική Παλιγγενεσία και 40 χρόνια από την ένταξη της χώρας στην…
Διαβάστε το στο politik.grΜ. Σχοινάς στην «Καθημερινή»: Γιατί είμαι αισιόδοξος για την Ελλάδα
«Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι για την ευρωπαϊκή Ελλάδα, ιδιαίτερα αυτή την εμβληματική χρονιά 200 χρόνια από την Εθνική Παλιγγενεσία και 40 χρόνια από την ένταξη της χώρας στην Ενωμένη Ευρώπη» είναι η διαπίστωση του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής, από τις επαφές του την προηγούμενη βδομάδα στην Ελλάδα με τον πρωθυπουργό, υπουργούς και κρατικούς αξιωματούχους, και διατυπώνεται σε άρθρο του στην εφημερίδα "Καθημερινη" με τίτλο "Γιατί είμαι αισιόδοξος για την Ελλάδα".
Διαβάστε το στο analitis.grΣχοινάς: Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι για την Ελλάδα
Σχοινάς: «Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι για την ευρωπαϊκή Ελλάδα, ιδιαίτερα αυτή την εμβληματική χρονιά», υποστηρίζει ο Μαργαρίτης Σχοινάς.
Διαβάστε το στο pagenews.grΣχοινάς: Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι για την Ελλάδα
Σχοινάς: «Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι για την ευρωπαϊκή Ελλάδα, ιδιαίτερα αυτή την εμβληματική χρονιά», υποστηρίζει ο Μαργαρίτης Σχοινάς.
Διαβάστε το στο