Νέα Σμύρνη: Απολογήθηκε ο «Ινδιάνος» - «Δεν ήμουν εκεί, έψαχναν εξιλαστήριο θύμα»

15:49 - 13/03/2021

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη. Ανασκεύασε εν μέρει τις δηλώσεις του ο μάρτυρας που «έδειξε» τον 30χρονο συλληφθέντα. Τι υποστήριξε στην απολογία του ο «Ινδιάνος».Απολογήθηκε ο 30χρονος που σύμφωνα με την αστυνομία είναι ο άνδρας που έτρεξε και έριξε τον ειδικό φρουρό από το δίκυκλο στη Νέα Σμύρνη και ακολούθησε ο άγριος ξυλοδαρμός του από πλήθος ατόμων. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο 30χρονος «Ινδιάνος» υποστήριξε μεταξύ άλλων: «Την 09.03.2021 βρισκόμουν στον χώρο εργασίας μου στον Ασπρόπυργο από τις 10:00 το πρωί έως και τις 18:00 το απόγευμα, όπως βεβαιώνει η εργοδότρια εταιρεία μου και προκύπτει και

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νέα Σμύρνη: Τι θα ισχυριστεί «Ινδιάνος» – «Δεν ήμουν εκεί, έψαχναν εξιλαστήριο θύμα»

«Ψευδή» χαρακτηρίζει ο 30χρονος την κατάθεση του κουνιάδου του, ο οποίος είχε ισχυριστεί αρχικά ότι ο κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας έριξε τον 28χρονο αστυνομικό από τη μηχανή που επέβαινε, κατά τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη, την περασμένη Τρίτη. Ο 30χρονος είναι μεταξύ των εννέα ατόμων, που απολογούνται σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας και ένας από τους […] The post Νέα Σμύρνη: Τι θα ισχυριστεί «Ινδιάνος» – «Δεν ήμουν εκεί, έψαχναν εξιλαστήριο θύμα» appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά