Νέα Σμύρνη: Απολογήθηκε ο «Ινδιάνος» - «Δεν ήμουν εκεί, έψαχναν εξιλαστήριο θύμα»
15:49 - 13/03/2021
Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη. Ανασκεύασε εν μέρει τις δηλώσεις του ο μάρτυρας που «έδειξε» τον 30χρονο συλληφθέντα. Τι υποστήριξε στην απολογία του ο «Ινδιάνος».Απολογήθηκε ο 30χρονος που σύμφωνα με την αστυνομία είναι ο άνδρας που έτρεξε και έριξε τον ειδικό φρουρό από το δίκυκλο στη Νέα Σμύρνη και ακολούθησε ο άγριος ξυλοδαρμός του από πλήθος ατόμων.
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο 30χρονος «Ινδιάνος» υποστήριξε μεταξύ άλλων:
«Την 09.03.2021 βρισκόμουν στον χώρο εργασίας μου στον Ασπρόπυργο από τις 10:00 το πρωί έως και τις 18:00 το απόγευμα, όπως βεβαιώνει η εργοδότρια εταιρεία μου και προκύπτει και
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νέα Σμύρνη: Τι θα ισχυριστεί «Ινδιάνος» – «Δεν ήμουν εκεί, έψαχναν εξιλαστήριο θύμα»
«Ψευδή» χαρακτηρίζει ο 30χρονος την κατάθεση του κουνιάδου του, ο οποίος είχε ισχυριστεί αρχικά ότι ο κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας έριξε τον 28χρονο αστυνομικό από τη μηχανή που επέβαινε, κατά τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη, την περασμένη Τρίτη. Ο 30χρονος είναι μεταξύ των εννέα ατόμων, που απολογούνται σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας και ένας από τους […]
The post Νέα Σμύρνη: Τι θα ισχυριστεί «Ινδιάνος» – «Δεν ήμουν εκεί, έψαχναν εξιλαστήριο θύμα» appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr