Νατάσα Θεοδωρίδου: Δεν τα κατάφερα στην προσωπική μου ζωή - είμαι υπερήφανη για τις κόρες μου
08:21 - 16/03/2021
Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχτηκε στο πλατό του «Ενώπιος Ενωπίω» τη Νατάσα Θεοδωρίδου για μια συζήτηση από τα πρώτα βήματά της στη Θεσσαλονίκη έως σήμερα.Η συνέντευξη της Νατάσας Θεοδωρίδου στον Νίκο Χατζηνικολάου είχε προαναγγελθεί από καιρό – από την παρέμβασή της στην εκπομπή με τον φίλο και συνεργάτη της Κωνσταντίνο Αργυρό πριν από αρκετές εβδομάδες.
Καθαρά Δευτέρα λοιπόν και η Νατάσα κάθισε μετά από καιρό απέναντι στον Νίκο Χατζηνικολάου για μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, από τα πρώτα βήματά της στη Θεσσαλονίκη, στην κάθοδό της στην Αθήνα, στους γάμους, τα παιδιά και το πάθος της για το τραγούδι.
Μιλώντας στον δημοσιογράφο για την προσωπική ζωή της και τον ρόλο που έπαιξε η προσήλωση στ
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νατάσα Θεοδωρίδου: «Mπoρεί να μην τα κατάφερα στην προσωπική μου ζωή αλλά είμαι υπερήφανη για τα παιδιά μου»
Νατάσα Θεοδωρίδου: «Mπoρεί να μην τα κατάφερα στην προσωπική μου ζωή αλλά είμαι υπερήφανη για τα παιδιά μου» Μία γυναίκα με μακρά πορεία στο ελληνικό τραγούδι φιλοξένησε απόψε ο Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω». Η Νατάσα Θεοδωρίδου σε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης μίλησε για την καριέρα και σταθμούς της ζωής της που τη σημάδεψαν. Η […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr