Η Ανθή Σαλαγκούδη έχει χιούμορ: Μάλλον στο τέλος με αποκλήρωσε ο πατέρας μου και έφυγα από το Survivor

09:32 - 16/03/2021

Στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και στον Αρτ μίλησε η Ανθή Σαλαγκούδη και με χιούμορ και εύθυμη διάθεση δέχτηκε με χαρά... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η Ανθή Σαλαγκούδη έχει χιούμορ: Μάλλον στο τέλος με αποκλήρωσε ο πατέρας μου και έφυγα από το Survivor

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανθή Σαλαγκούδη: Μάλλον ο πατέρας μου με αποκλήρωσε και γι’ αυτό έφυγα από το Survivor

«Τζακούζι δεν έχω σπίτι μου, οπότε δεν μπορώ να πω ότι μου έλειψε» είπε η Ανθή Σαλαγκούδη.

Διαβάστε το στο

Ανθή Σαλαγκούδη: Μάλλον στο τέλος ο πατέρας μου με αποκλήρωσε και έφυγα από το Survivor (video)

Ανθή Σαλαγκούδη: Τι είπε η πρώην παίκτρια του Survivor στην κάμερα της εκπομπής «Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ανθή Σαλαγκούδη: Μάλλον ο πατέρας μου με αποκλήρωσε και γι’ αυτό έφυγα από το Survivor

Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι ένα από τα πλέον συζητημένα άτομα τα οποία συμμετείχαν στο Survivor. Η δημοσιογράφος αν και δεν ήταν «δυνατή» στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου κατάφερε να παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα στο παιχνίδι και μάλιστα είχε ψηφιστεί και ως η Δημοφιλέστερη παίκτρια. Το πρωί της Τρίτης, η Ανθή Σαλαγκούδη έκανε δηλώσεις […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ανθή Σαλαγκούδη: «Μάλλον ο πατέρας μου με αποκλήρωσε και γι’ αυτό έφυγα από το Survivor»

Στη Φωλιά των Κου Κου και τον Αρτ έδωσε συνέντευξη η Ανθή Σαλαγκούδη, που μίλησε για την επιλογή της να […] The post Ανθή Σαλαγκούδη: «Μάλλον ο πατέρας μου με αποκλήρωσε και γι’ αυτό έφυγα από το Survivor» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη