Η απολιγνιτοποίηση «έσωσε» τον Ε-65- Παραμένει στο Ταμείο Ανάκαμψης το έργο που βγάζει από την απομόνωση τη Δυτική Μακεδονία- Η επιβεβαίωση του «Π»

13:17 - 16/03/2021

Εντός Ταμείου Ανάκαμψης παραμένει το μεγάλο έργο της οδικής σύνδεσης της Δυτικής Μακεδονίας με τη Νότιο Ελλάδα, παρά την απόφαση της Ε.Ε. να απορρίψει το σύνολο σχεδόν των προτάσεων ανάλογών έργων που κατέθεσε η ελληνική κυβέρνηση. Όπως τονίζεται σε ρεπορτάζ της Καθημερινής, ο λεγόμενος Ε-65 διασώζεται λόγω της απολιγνιτοποίησης και της ενίσχυσης που πρέπει να ... The post Η απολιγνιτοποίηση «έσωσε» τον Ε-65- Παραμένει στο Ταμείο Ανάκαμψης το έργο που βγάζει από την απομόνωση τη Δυτική Μακεδονία- Η επιβεβαίωση του «Π» appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-ptolemeos.gr

Κάλαντα από τη χορωδία εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης  στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο και την κεντρική πλατεία

“ΕΛΠΙΔΑ” – Γεωργία Ζεμπιλιάδου: Η τοπική κοινωνία και η θεσμική στάση της Αντιπολίτευσης απέτρεψαν την καταστροφή των Καμβουνίων !

Το “κοινωνικό της πρόσωπο” δείχνει και εφέτος η ΕΣΕΠΗΜΒΕ!

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2025 έχει ξεκινήσει – Η Αξιόπιστη Λύση είναι ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε το “Εργαστήρι της Αγάπης” στον Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες)