Γεωργιάδης για βάφτιση: Δεν έκανα κάτι παράνομο για να το κρύψω
13:24 - 16/03/2021
γώ δεν είχα εμπλοκή στην άδεια. Την άδεια την πήρε η οικογένεια, είναι απλοί πολίτες. Μπορείτε να στείλετε τους ρεπόρτερ στην Πολιτική Προστασία και να ρωτήσετε αν υπήρξε υπουργική παρέμβαση για την έκδοση της άδειας. Εγώ δεν ήξερα καν ότι θα πάρουν την άδεια». Αυτό είπε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης για όσα …
Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γεωργιάδης για βάφτιση: Δεν έκανα κάτι παράνομο για να το κρύψω
Εγώ δεν είχα εμπλοκή στην άδεια. Την άδεια την πήρε η οικογένεια, είναι απλοί πολίτες. Μπορείτε να στείλετε τους ρεπόρτερ…
Διαβάστε το στο NewsBombΆδωνις Γεωργιάδης για βάφτιση εν μέσω απαγόρευσης: Δεν έκανα κάτι παράνομο για να το κρύψω
Άδωνις Γεωργιάδης για βάφτιση: Στον ραδιοφωνικό σταθμό “Real fm” παραχώρησε συνέντευξη ο υπουργός Ανάπτυξης, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για την βάφτιση που ήταν νονός εν μέσω απαγόρευσης. Άδωνις Γεωργιάδης για βάφτιση: Μιλώντας στο σταθμό “Real fm” για τα όσα ακούστηκαν σχετικά με τη βάφτιση που ήταν νονός, ο υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε:...
The post Άδωνις Γεωργιάδης για βάφτιση εν μέσω απαγόρευσης: Δεν έκανα κάτι παράνομο για να το κρύψω appeared first on Newsitamea.gr.
Διαβάστε το στο newsitamea.grΓεωργιάδης για βάφτιση: Δεν έκανα κάτι παράνομο για να το κρύψω
«Για όλα τα μέτρα προβλέπονται εξαιρέσεις από την Πολιτική Προστασία όταν υπάρχουν σοβαροί λόγοι»
Διαβάστε το στο news.grΓεωργιάδης για βάφτιση: Δεν έκανα κάτι παράνομο για να το κρύψω
Εγώ δεν είχα εμπλοκή στην άδεια. Την άδεια την πήρε η οικογένεια, είναι απλοί πολίτες. Μπορείτε να στείλετε τους ρεπόρτερ στην Πολιτική Προστασία και να ρωτήσετε αν υπήρξε υπουργική παρέμβαση για την έκδοση της άδειας. Εγώ δεν ήξερα καν ότι θα πάρουν την άδεια». Αυτό είπε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, για όσα […]
The post Γεωργιάδης για βάφτιση: Δεν έκανα κάτι παράνομο για να το κρύψω appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.grΓεωργιάδης για βάφτιση: Δεν έκανα κάτι παράνομο για να το κρύψω
«Εγώ δεν είχα εμπλοκή στην άδεια. Την άδεια την πήρε η οικογένεια, είναι απλοί πολίτες. Μπορείτε να στείλετε τους ρεπόρτερ...
The post Γεωργιάδης για βάφτιση: Δεν έκανα κάτι παράνομο για να το κρύψω appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr