Στάθης Λιβαθινός: Σοκάρουν οι καταγγελίες από Ανάπηρους καλλιτέχνες

00:02 - 17/03/2021

Με τον τίτλο «ο φόβος αλλάζει πλευρά» η Κίνηση Ανάπηρων Καλλιτεχνών προχώρησε σε καταγγελία κατά του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Στάθη Λιβαθινού. Στην συγκεκριμένη καταγγελία, η οποία έχει κατατεθεί και εγγράφως στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), η Κίνηση Αναπήρων Καλλιτεχνών καταγγέλλουν τον Στάθη Λιβαθινό, λίγες μέρες μετά την... The post Στάθης Λιβαθινός: Σοκάρουν οι καταγγελίες από Ανάπηρους καλλιτέχνες appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο newsitamea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στάθης Λιβαθινός : Η απάντησή του στις καταγγελίες της Κίνησης Ανάπηρων Καλλιτεχνών

«Το πνεύμα των συναντήσεων μας με την Κίνηση Ανάπηρων Καλλιτεχνών δεν περιγράφεται μόνο από λέξεις ή μεμονωμένες φράσεις που πάντα ερμηνεύονται κατά το δοκούν, αλλά από τις πράξεις», επισημαίνουν χαρακτηριστικά σε επιστολή τους ο Στάθης Λιβαθινός και ο Θοδωρής Αμπαζής.

Διαβάστε το στο in.gr

Στάθης Λιβαθινός: Καταγγελίες που σοκάρουν από καλλιτέχνες με αναπηρία

Οι καταγγελίες μετά την πρώτη, δική της, διαδέχθηκαν η μία την άλλη και τάραξαν συθέμελα το εγχώριο καλλιτεχνικό στερέωμα, με […] The post Στάθης Λιβαθινός: Καταγγελίες που σοκάρουν από καλλιτέχνες με αναπηρία appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Στάθης Λιβαθινός: Καταγγελία σοκ εναντίον του από καλλιτέχνες με αναπηρία

Το ελληνικό #MeToo έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, μετά την εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου για τον βιασμό To άρθρο Στάθης Λιβαθινός: Καταγγελία σοκ εναντίον του από καλλιτέχνες με αναπηρία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Στάθης Λιβαθινός: “Είμαι γιος αναπήρου πολέμου” – Η απάντηση στην καταγγελία των ανάπηρων καλλιτεχνών

Με κοινή τους επιστολή ο Στάθης Λιβαθινός με τον συνεργάτη του και πρώην αναπληρωτή καλλιτεχνικό διευθυντή Θοδωρή To άρθρο Στάθης Λιβαθινός: “Είμαι γιος αναπήρου πολέμου” – Η απάντηση στην καταγγελία των ανάπηρων καλλιτεχνών δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Σοκάρουν οι καταγγελίες των ανάπηρων καλλιτεχνών κατά του Στάθη Λιβαθινού

Ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις παίρνει το κίνημα #MeToo με τους καλλιτέχνες με αναπηρία να προστίθενται στη λίστα των καταγγελλόντων οι οποίοι στρέφονται με ιδιαίτερη σφοδρότητα, κατά του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή […]

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ newsitamea.gr

«Αυτό δεν θα το κάνεις στα παιδιά μας!»: Ο αυστηρός κανόνας που επέβαλε ο Χάρι στη Μέγκαν και η απαγόρευση – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Τα 6 σημάδια ότι τον ερωτεύεσαι επικίνδυνα

Η αθώα συνήθεια το βράδυ που αυξάνει τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου

Τα αντιφλεγμονώδη μπαχαρικά που δεν πρέπει να λείπουν από τη διατροφή σου

Πότε να ΜΗΝ τρως κουρκουμά … 5 παρενέργειες που όλοι πρέπει να γνωρίζουν

Μπαμπάς δίνει από μωρό στον γιο του βιβλία αντί για tablet, και να το αποτέλεσμα… – ΒΙΝΤΕΟ