Survivor 2021: Κόντρα Κοψιδά - Τριαντάφυλλου - «Για εμένα έχει τελειώσει, απλά τον ανέχομαι»
07:28 - 17/03/2021
Τα βέλη του κατά του Τριαντάφυλλου εξαπέλυσε ο Γιώργος Κοψιδάς στο Survivor 2021. Επίθεση από τον Γιώργο Κοψιδά εναντίον του Τριαντάφυλλου είχαμε στο επεισόδιο της Τρίτης στο Survivor 2021.
Όπως είπε ο γνωστός ηθοποιός, ο Τριαντάφυλλος έχει τελειώσει για εκείνον, απλά τον ανέχεται, ενώ αν ήταν στον έξω κόσμο ούτε που θα του μίλαγε ή θα του έδινε σημασία.
«Ο τρόπος που λέει ότι ζητάει συγγνώμη ο Τριαντάφυλλος είναι σαν να σου κάνει χάρη και δεν την εννοεί. Δεν έχει καμία μετάνοια για αυτά που έχει κάνει. Καθημερινά δημιουργεί εντάσεις, στην ομάδα ότι και να ειπωθεί τα φέρνει πάντα όπως θέλει και γίνεται ένα μπάχαλο. Επειδή δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί του και για εμένα έχει τελειώσει, απλά το
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor: Καταπέλτης ο Κοψιδάς – «Για μένα έχει τελειώσει ο Τριαντάφυλλος, απλά τον ανέχομαι»
Ο Γιώργος Κοψιδάς ακολούθησε τα υπόλοιπα μέλη των κόκκινων και με τη σειρά κατηγόρησε τον Τριαντάφυλλο για μη ειλικρινή μεταμέλεια και πράξεις που δεν μπορούν να προσπεραστούν
Διαβάστε το στο Survivor: Oι τρεις υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση – Επίθεση Κοψιδά σε Τριαντάφυλλο – «Για εμένα έχει τελειώσει, απλά τον ανέχομαι» (ΒΙΝΤΕΟ)
Με τον Τριαντάφυλλο να είναι ο πρώτος υποψήφιος ήταν σχεδόν σίγουρο πως οι κόκκινοι θα ψήφιζαν το άλλο αποκομμένο μέλος της ομάδας, την Μαριάνθη Κάσδαγλή και έτσι και έγινε. Ωστόσο η έκπληξή ήρθε από το στόμα της Νικολέτας Μαυρίδη που επέλεξε να βγάλει στον… τάκο τον αρχηγό της ομάδας της. Ο Γιώργος Κοψιδάς εξήγησε τους […]
Διαβάστε το στο thecaller.grSurvivor – Κοψιδάς: Ο Τριαντάφυλλος για μένα έχει τελειώσει, λέει ψέματα και δημιουργεί εντάσεις – Απλά τον ανέχομαι (vid)
Ο γνωστός ηθοποιός, μάλιστα, δεν μάσησε καθόλου τα λόγια του αλλά, αντίθετα… απασφάλισε κατά του τραγουδιστή! Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κοψιδάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν έχει καμία μετάνοια για αυτά που έχει κάνει. Τα ανασκευάζει και τα λέει όπως τον βολεύουν, αλλά ουσιαστική συγνώμη δεν έχει ζητήσει. Καθημερινά δημιουργεί εντάσεις στην ομάδα. Ότι και να […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr