#Κοψιδάς

29ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας: Στην Κεντρική Πλατεία οι σημερινές παραστάσεις

eleftheriaonline.gr
  Στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας μεταφέρεται εξ ολοκλήρου σήμερα στις 9 μ.μ. το 29ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, με τίτλο (Επι)Στροφή στο Σώμα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει το έργο “Remembering Bodies” που παρουσιάζεται σε συνεργασία με την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης, σε χορογραφία της Εύας Γεωργιτσοπούλου, με τη συμμετοχή τελειόφοιτων της Σχολής, και το έργο της Μαριάννας Τζούδα “Ασυνήθιστη ματιά”.   REMEMBERING BODIES Το «Remembering Bodies» εμπνέεται από το σώμα ως εργαλείο απομνημόνευσης εικόνων, στιγμών και καταστάσεων. Εστιάζει στην ικανότητα του σώματος να θυμάται και στη δύναμή του να αφήνει αποτυπώματα και να δημιουργεί μνήμες πάνω σε άλλα σώματα. Ένα κινητικό έργο που εξετάζει
08:46 20/07/2023

J2US- Γιώργος Κοψιδάς: «Είχα δύσκολη εβδομάδα»

okmag.gr
Μία δύσκολη εβδομάδα πέρασε φωνητικά ο Γιώργος Κοψιδάς. Η φωνή του είχε κλείσει και αναγκάστηκε να πάρει κορτιζόνη προκειμένου να μπορέσει να συνέλθει και να αντεπεξέλθει στο live του J2US. «Είχα δύσκολη εβδομάδα. Είχε κλείσει η φωνή μου και ήμουν χάλια. Παίρνω κορτιζόνη, χάπια πολλά», δήλωσε ο ηθοποιός ο οποίος τραγούδησε μαζί με τη Στεφανία […] The post J2US- Γιώργος Κοψιδάς: «Είχα δύσκολη εβδομάδα» appeared first on OK! Magazine.
22:58 01/07/2023

Ο Γιώργος Κοψιδάς στο ΟΚ!: «Ήμουν άφραγκος, μου έδινε δανεικά η μάνα μου και τάπερ με φαγητά»

okmag.gr
Ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Κοψιδάς και η ταλαντούχα τραγουδίστρια Στεφανία Ρίζου φωτογραφίζονται στο ΟΚ! και μιλούν για όλα εκείνα που τους συνδέουν πάνω και κάτω από τη σκηνή του φαντασμαγορικού σόου J2US λίγο πριν να ανέβουν στη σκηνή του ημιτελικού. Ανάμεσα σε άλλα ο Γιώργος Κοψιδάς εξομολογείται τη στήριξη που είχε από την οικογένειά του. […] The post Ο Γιώργος Κοψιδάς στο ΟΚ!: «Ήμουν άφραγκος, μου έδινε δανεικά η μάνα μου και τάπερ με φαγητά» appeared first on OK! Magazine.
07:58 01/07/2023

J2US: Άλλο level από Κοψιδά και Ρίζου στο Rock & Roll Queen των The Subways

ieidiseis.gr
Μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση από τον Γιώργο Κοψιδά και τη Στεφανία Ρίζου στο J2US του Σαββάτου 3/6.Ο Γιώργος Κοψιδάς και η Στεφανία Ρίζου απέσπασαν τις καλύτερες κριτικές για την ερμηνεία τους στο live του J2US. Το διαγωνιστικό ζευγάρι του μουσικού show του Alpha προετοίμασε και παρουσίασε το Rock & Roll Queen των The Subways με τον Γιώργο Κοψιδά να πιάνει τις νότες του Billy Lunn και να απογειώνει την ερμηνεία του. Με total black look ρόκαραν πάνω στη σκηνή του J2US και έκαναν το κοινό να τους καταχειροκροτήσει. Ακολούθησαν οι κριτές που σχολίασαν την παρουσίασή τους, με την Καίτη Γαρμπή να λέει: «Έσκισες σήμερα Γιώργο. Ήσουν καταπληκτικός, ρεσιτάλ ερμηνείας. Έκανες και καταπληκτικό φινάλε
22:46 03/06/2023

J2US: Σε νέα ώρα απόψε το σόου με τον Νίκο Κοκλώνη – Τι θα δούμε

ieidiseis.gr
Εννέα ζευγάρια είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στο αποψινό (27/05) live του «J2US».To «J2US» αρχίζει, από απόψε (27/05), μια ώρα αργότερα στον ALPHA, δηλαδή στις 21:00. Ο Νίκος Κοκλώνης έχει ετοιμάσει ένα άκρως εντυπωσιακό σόου που θα ανεβάσει τον πήχη της ψυχαγωγίας σε άλλο επίπεδο. Από την πλευρά της, η λαμπερή κριτική επιτροπή με τους Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτης Φασουλής και Καίτη Γαρμπή, έχει δύσκολο έργο καθώς τα 9 ζευγάρια του «J2US», ύστερα από μία εβδομάδα ξεκούρασης, είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να μας χαρίσουν άλλο ένα live που θα τα έχει όλα – εκρηκτικές
11:58 27/05/2023

Γιώργος Κοψιδάς: «Έχω μια πολύ ωραία εικόνα από τον Αλέξη Γεωργούλη – Για μένα είναι ένα παιδί μόνο με χαμόγελο, καθόλου βίαιος και μες στην πλάκα»

eleftherostypos.gr
Γιώργος Κοψιδάς: Ο ηθοποιός Γιώργος Κοψιδάς προέβη σε δηλώσεις κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, αλλά και του Γιώργου Κιμούλη. Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» και αρχικά, αναφέρθηκε για τον Αλέξη Γεωργούλη λέγοντας: «Το τι έχει γίνει δεν το γνωρίζω, δεν ήμουν εκεί, οπότε δεν μπορώ και […] Το άρθρο Γιώργος Κοψιδάς: «Έχω μια πολύ ωραία εικόνα από τον Αλέξη Γεωργούλη – Για μένα είναι ένα παιδί μόνο με χαμόγελο, καθόλου βίαιος και μες στην πλάκα» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
14:48 23/05/2023

Γιώργος Κοψιδάς: «Προφανώς θα έπαιζα σε παράσταση με τον Γιώργο Κιμούλη»

zappit.gr
Με αφορμή τη συμμετοχή στο J2US μίλησε ο Γιώργος Κοψιδάς στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωινό της Τρίτης. Μέσα […] The post Γιώργος Κοψιδάς: «Προφανώς θα έπαιζα σε παράσταση με τον Γιώργο Κιμούλη» appeared first on Zappit.
13:48 23/05/2023

Τάνια Τρύπη, Γιώργος Κοψιδάς και Μέμος Μπεγνής σε εκστρατεία ευαισθητοποίησης για τα άλογα

NewsBomb
Η ηθοποιός Τάνια Τρύπη μας καλεί να ευαισθητοποιηθούμε για τον πιο πιστό συνοδοιπόρο μας στην ιστορία της ανθρωπότητας. Τα άλογα.Περισσότερα...
11:12 23/05/2023

Γιώργος Κοψιδάς: Έχω ερωτικά μηνύματα και από γυναίκες και από άνδρες

Newsit
“Μου έχουν στείλει και γυμνές φωτογραφίες” ανέφερε ο Γιώργος Κοψιδάς.  Ο Γιώργος Κοψιδάς μίλησε στην On Time και στην Σίσσυ Μενεγάτου για τα μηνύματα που λαμβάνει στα social media, αλλά και τις σχέσεις του με τον Τριαντάφυλλο.  Το κόκκινο πανί για σένα στο Survivor –και δεν ξέρω αν τα βρήκατε, αν μιλάτε ξανά, γιατί παίρνετε ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Κοψιδάς: Έχω ερωτικά μηνύματα και από γυναίκες και από άνδρες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:02 23/05/2023

Γιώργος Κοψιδάς: Πώς είναι η σχέση του σήμερα με τον Τριαντάφυλλο;

zappit.gr
Συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη Σίσσυ Μενεγάτου έδωσε ο Γιώργος Κοψιδάς. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε και για τη […] The post Γιώργος Κοψιδάς: Πώς είναι η σχέση του σήμερα με τον Τριαντάφυλλο; appeared first on Zappit.
13:30 22/05/2023

«Πάγωσε» η Ανθή Σαλαγκούδη τον Γιώργο Κοψιδάς: «Αντιπαθιόμασταν, ας μιλήσουμε με ειλικρίνεια»

zappit.gr
Ο Γιώργος Κοψιδάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Κουβέντα να γίνεται» με την Ανθή Σαλαγκούδη και τον Γιώργο Παγάνη το Σάββατο στο Action […] The post «Πάγωσε» η Ανθή Σαλαγκούδη τον Γιώργο Κοψιδάς: «Αντιπαθιόμασταν, ας μιλήσουμε με ειλικρίνεια» appeared first on Zappit.
17:06 13/05/2023

Επικός Γιώργος Κοψιδάς στο Happy Day: «Με το ζόρι μιλάω στην εκπομπή σας, τα έχω μαζεμένα του Φραγκολιά»

zappit.gr
Στο Happy Day μίλησε ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος, με χιούμορ πάντα, εξέφρασε το “παράπονό” του για τον Κώστα Φραγκολιά. […] The post Επικός Γιώργος Κοψιδάς στο Happy Day: «Με το ζόρι μιλάω στην εκπομπή σας, τα έχω μαζεμένα του Φραγκολιά» appeared first on Zappit.
10:16 01/05/2023

J2US: Τα act και το μεγάλο πάρτι με Tranno, Βολάνη και Ρία Ελληνίδου - Η αποχώρηση έκπληξη

ieidiseis.gr
Το J2US κράτησε παρέα στο κοινό του Alpha με ένα μαραθώνιο 9ο live πριν από την αποχώρηση που τους άφησε όλους άφωνους.Το 9ο live του J2US έφερε πολλή συγκίνηση στη σκηνή μέσα από τις μοναδικές ερμηνείες των ζευγαριών. Τα οποία κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να ξεχωρίσουν και να καταφέρουν να παραμείνουν στο μεγάλο μουσικό σόου του Alpha. Η κριτική επιτροπή έχει ακόμη μεγαλύτερες προσδοκίες από τις ερμηνείες των 10 ζευγαριών που διαγωνίστηκαν στο σημερινό live. Έτσι η Βίκυ Σταυροπούλου, η Δέσποινα Βανδή, ο Σταμάτης Φασουλής και η Καίτη Γαρμπή σχολίασαν όλα τα τραγούδια που άκουσαν και τα βαθμολόγησαν ανάλογα. Τα ζευγάρια έβαλαν τα δυνατά τους στα act που παρουσίασαν στη σκηνή του J2US, τα οποία
23:58 29/04/2023

J2US: Πάρτι απόψε με Tranno και Σώτη Βολάνη

ieidiseis.gr
Ο Trannos, η Ρία Ελληνίδου και ο Σώτης Βολάνης είναι οι αποψινοί (29/04) προσκεκλημένοι του Νίκου Κοκλώνη στο «J2US».Το «J2US» έρχεται στον ALPHA, το Σάββατο (29/04), στις 20:00, με εντυπωσιακές εμφανίσεις, συγκινητικές ερμηνείες, λαμπερές παρουσίες, πολλά δώρα και εκπλήξεις. Ο Νίκος Κοκλώνης, με την αστείρευτη ενέργεια που τον διακατέχει, βάζει στόχο κάθε Σαββατόβραδο να μας εκπλήσσει όλο και περισσότερο. Οι προσδοκίες της κριτικής επιτροπής αυξάνονται σε κάθε live και τα 10 αγαπημένα ντουέτα θέλουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις απέναντι στη Βίκυ Σταυροπούλου, στη Δέσποινα Βανδή, στον Σταμάτη Φασουλή και στην Καίτη Γαρμπή. Έτσι, λίγο πριν το 9ο live του "J2US", οι διαγωνιζόμενοι βάζουν τα δυνατά
13:42 29/04/2023

Γιώργος Κοψιδάς: "Από την πείνα μου ζήλεψα μέχρι και το φαγητό της γάτας"

patrasevents.gr
"Το έχω κάνει μέσα σε ένα Smart με μία γυναίκα που ήταν 1,87"
00:20 26/04/2023

Γιώργος Κοψιδάς: Έχω κάνει σεξ σε Smart με γυναικα 1,87

thecaller.gr
Στην περίοδο που συμμετείχε στο Survivor, περιγράφοντας ένα ακραίο περιστατικό πείνας που βίωσε, αναφέρθηκε ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αργυριάδου, ενώ δεν διστάζει να αποκαλύψει και το πιο περίεργο μέρος που έχει συνευρεθεί ερωτικά.Στην περίοδο που συμμετείχε στο Survivor, περιγράφοντας ένα ακραίο περιστατικό πείνας που βίωσε, αναφέρθηκε ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αργυριάδου, ενώ δεν διστάζει να αποκαλύψει και το πιο περίεργο μέρος που έχει συνευρεθεί ερωτικά.«Εγώ δεν έτρωγα στο Survivor. Επειδή είναι πραγματικά τεράστια η πείνα, σου μπαίνει […]
08:54 25/04/2023

Γιώργος Κοψιδάς: «Από την πείνα μου ζήλεψα μέχρι και το φαγητό της γάτας»

zappit.gr
Στην κάμερα του Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αργυριάδου μίλησε ο Γιώργος Κοψιδάς. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο που […] The post Γιώργος Κοψιδάς: «Από την πείνα μου ζήλεψα μέχρι και το φαγητό της γάτας» appeared first on Zappit.
23:12 24/04/2023

Σοφία Παυλίδου, Γιώργος Κοψιδάς, Ναταλία Αργυράκη και Παντελής Τουντουντζής για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη

zappit.gr
Η κάμερα της Super Κατερίνα βρέθηκε στα παρασκήνια του J2US κι οι συμμετέχοντες ρωτήθηκαν για το καυτό θέμα των ημερών […] The post Σοφία Παυλίδου, Γιώργος Κοψιδάς, Ναταλία Αργυράκη και Παντελής Τουντουντζής για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη appeared first on Zappit.
13:36 24/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load